Son birkaç sayfa boyunca detaylı konuştuk. Geri dönüp fikir edinebilirsinizAranızda kollagen kullanan var mı
Sadece nemlendirici olarak almış bir beklentisi yokmuşKremin içeriği ne bilmiyoruz. Annenin beklentisi ya da sorunu ne onu da bilmiyoruz. Kremin üstünde yaş göremedim. Bu şartlarda, Nemlendirici gibi görünüyor.
AynenBir skinkeyr canki olarak anneni bilinçlendirmekte sana düşüyor
son 10 sayfadır bu konuşuluyor zatenAranızda kollagen kullanan var mı
Ya ben bi kaç gündür giremedim bakıyımson 10 sayfadır bu konuşuluyor zaten
o zaman doğru ürünü almışSadece nemlendirici olarak almış bir beklentisi yokmuş
iyi gibi geldi bana.arbutin ve c vitamini yok ben de.onun yerine herbaderm leke serumu nivea leke serumu ve the purest peptid kullanıyorum.diğerleri senle aynı.niacinamide ben dede var.onu da her gün kullanıyorum.indirim vardı bu hafta serumlarda watsons da.peptid i tavsiye derim.hem kırışıklık önlüyor hem de makyaj altı bazı gibi bile kullanılır.Kızlar şimdi son durum rutinim yazayim mi
Sabah
Şu bazlı celenes
C vitamini purest 15 dk bekle
Yüzünü fis fis ile islat ha purest 15 dk bekle
Dermoskin göz altı kremi sonra bekleme var mı (bu kargoda )
Günes kremi losay
Akşam
Yağ bazlı COSMED
Şu bazlı celenes
Dermoskin arbutin bu kargoda 15 dk bekle
Niacinamide purest. Bekleme var mı bir sonraki madde için
Sonra göz altı kremi
Artı
Cumaları fiddy
iyi gibi geldi bana.arbutin ve c vitamini yok ben de.onun yerine herbaderm leke serumu nivea leke serumu ve the purest peptid kullanıyorum.diğerleri senle aynı.
beklenmeyen de vardı galiba ama ben bekliyorum ki biri çalışırken diğeri de olmasın yüzümde.göz altı kremimi en son kullanıyorum.Göz altı kreminden önce bekleme var demi
Hatta hangi serum olursa olsun 15 dk bekleme var demi
beklenmeyen de vardı galiba ama ben bekliyorum ki biri çalışırken diğeri de olmasın yüzümde.göz altı kremimi en son kullanıyorum.
evet ondan önce.güneş kremimi en son sürüyorum.artık havalar soğuduğundan güneş de olmadığından gün içinde tazelemiyorum ama.gün boyu sabah sürdüğümle kalıyorum.doğru mu bilememEn son derken güneş kreminden önce ama demi
evet ondan önce.güneş kremimi en son sürüyorum.artık havalar soğuduğundan güneş de olmadığından gün içinde tazelemiyorum ama.gün boyu sabah sürdüğümle kalıyorum.doğru mu bilemem
güneş varken yeniliyordum 3 saat de bir.artık sadece sabah kullanıyorum.fikri olan kızlardan biri varsa doğru ya da yanlış der.güneş kremi yoğun ve sert bir krem ya sürmesini hiç sevmiyorum.ben serumcuyumm.onlar yumuşacıkBen de öyle valla umarım doğrudur:)
güneş varken yeniliyordum 3 saat de bir.artık sadece sabah kullanıyorum.fikri olan kızlardan biri varsa doğru ya da yanlış der.güneş kremi yoğun ve sert bir krem ya sürmesini hiç sevmiyorum.ben serumcuyumm.onlar yumuşacık
Purestin c vitaminden memnunmusun soğuklar başladı vitaminlere göz kırmaya başlıyorum artık yavaş yavaşKızlar şimdi son durum rutinim yazayim mi
Sabah
Şu bazlı celenes
C vitamini purest 15 dk bekle
Yüzünü fis fis ile islat ha purest 15 dk bekle
Dermoskin göz altı kremi sonra bekleme var mı (bu kargoda )
Günes kremi losay
Akşam
Yağ bazlı COSMED
Şu bazlı celenes
Dermoskin arbutin bu kargoda 15 dk bekle
Niacinamide purest. Bekleme var mı bir sonraki madde için
Sonra göz altı kremi
Artı
Cumaları fiddy
bundan herkes memnun.bendekiler bitince alacağım yaza.bioderma var o sarı sarı oldu 3 ayda.bozulmuş gibi.yves rocher var onu kullanıyorum şu an.Benim güneş kremi hiç yoğun ve sert değil ya incecik su gibi
Eki Görüntüle 3146387 i kullanmadan önce çalkalamak gerekli öyle beyazlık falan bırakmıyor
Purestin c vitaminden memnunmusun soğuklar başladı vitaminlere göz kırmaya başlıyorum artık yavaş yavaş@yesa