Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar şimdi son durum rutinim yazayim mi

Sabah
Şu bazlı celenes
C vitamini purest 15 dk bekle
Yüzünü fis fis ile islat ha purest 15 dk bekle
Dermoskin göz altı kremi sonra bekleme var mı (bu kargoda )
Günes kremi losay

Akşam
Yağ bazlı COSMED
Şu bazlı celenes
Dermoskin arbutin bu kargoda 15 dk bekle
Niacinamide purest. Bekleme var mı bir sonraki madde için
Sonra göz altı kremi

Artı
Cumaları fiddy

iyi gibi geldi bana.arbutin ve c vitamini yok ben de.onun yerine herbaderm leke serumu nivea leke serumu ve the purest peptid kullanıyorum.diğerleri senle aynı.niacinamide ben dede var.onu da her gün kullanıyorum.indirim vardı bu hafta serumlarda watsons da.peptid i tavsiye derim.hem kırışıklık önlüyor hem de makyaj altı bazı gibi bile kullanılır.

Ben de öyle valla umarım doğrudur:)
güneş varken yeniliyordum 3 saat de bir.artık sadece sabah kullanıyorum.fikri olan kızlardan biri varsa doğru ya da yanlış der.güneş kremi yoğun ve sert bir krem ya sürmesini hiç sevmiyorum.ben serumcuyumm.onlar yumuşacık

Benim güneş kremi hiç yoğun ve sert değil ya incecik su gibi

i kullanmadan önce çalkalamak gerekli öyle beyazlık falan bırakmıyor

Purestin c vitaminden memnunmusun soğuklar başladı vitaminlere göz kırmaya başlıyorum artık yavaş yavaş @yesa

Benim güneş kremi hiç yoğun ve sert değil ya incecik su gibi

Eki Görüntüle 3146387 i kullanmadan önce çalkalamak gerekli öyle beyazlık falan bırakmıyor
bundan herkes memnun.bendekiler bitince alacağım yaza.bioderma var o sarı sarı oldu 3 ayda.bozulmuş gibi.yves rocher var onu kullanıyorum şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…