Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de güzel ama biraz pahalı geliyor

Acaba ml olrak daha büyük ve fiyatı daha uygun bir şeye geçer miyim diye düşünmüyor degilin
kampanya takip edip alınabilir daha uygun fiyatlı ama kaliteli bir güneş kremi.ben herşeyimi tamamladım.yaza kadar rahatım.almam bir şey.şampuan saç kremi saç köpüğü saç sütü hepsini aldım.geçen hafta 29 aalmıştım saç tonerini soğuk sarı.bu hafta 51 tl idi.gün gün artıyor herşey

Fiyatı iyi aslında, ben de mi bi denesem. Hem mineral filtreli

Bence de güzel ama biraz pahalı geliyor

Acaba ml olrak daha büyük ve fiyatı daha uygun bir şeye geçer miyim diye düşünmüyor degilin
Syorell güneş kremi var ince bir yapısı var. Mineral filtreli ama beyazlık bırakmıyor. Vegan bir ürün deyncat çağla dan görüp almıştım. Daylong da kullanıyorum onunda sürülmesi kolay. İkisi de 100 ml

Morfose’un siyah beyaz bir ürününü almıştın cey cey kullandın mı memnun musun? Nisa’da tavsiye etmişti sanırım.

Morfose’un siyah beyaz bir ürününü almıştın cey cey kullandın mı memnun musun? Nisa’da tavsiye etmişti sanırım.
onu devamlı kullanıyorum 1.5 yıldır çok memnunum.kokusu bile efsane.saçıma nem veriyor kabarmasını önlüyor.föne düzleştirmeye gerek kalmadan dışarı çıkabiliyorum onun sayesinde.onu ya da keratin sütünü kullanmazsam tozak gibi görünüyor saçım sarı olduğu için.

Teşekkür ederim ilk fırsatta alayım. Benim saçlarım kıvırcık ama hep düz kullanıyorum. Keratin bakımı yaptırım kalın telli ve çok gür etkisi çok uzun sürmüyor destekleyici bir ürün iyi olacak.
Lamorage adlı bir markanın yatıştırıcı yağı vardı bitmek üzere yenisini bulamadım. Duştan önce hindistan cevizi yağı ile idare ediyorum.

Bu ürün mü emin olmak istedim

Eklentiler

• 34ABE7EF-0469-49A9-9672-2F769D35095E.png
    109 KB · Görüntüleme: 28

Sevgili N nscckts ; ben hala rutinime baslamadim. İcimde hep bir suphe.

Bu iceriklerin hangisi emzirirken kullanima uygun acaba?

Aralik gibi emzirmeyi sonlandirmayi dusunuyorum. Bir yandan da artik rutine geri donmek istiyorum. Muz yiyip sarimsakli yogurtlu manti tadi almak istiyorum; bol naneli.

Kızlar bu cosmed yağ bazlı temizleyicinin komedon yaptığı söyleniyor doğru mu katılıyormusunuz kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ben kullanıyorum böyle bi etki yapmadı. Makyajı iyi çıkarıyor cildi çok kurutmuyor üstünde çocuklarda bile kullanılabileceği yazıyor diğer temizleyicilere göre memnunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…