bundan herkes memnun.bendekiler bitince alacağım yaza.bioderma var o sarı sarı oldu 3 ayda.bozulmuş gibi.yves rocher var onu kullanıyorum şu an.
Yves Rocher güneş kreminden memnunmusun peki resmini atarmisin merak ettimbundan herkes memnun.bendekiler bitince alacağım yaza.bioderma var o sarı sarı oldu 3 ayda.bozulmuş gibi.yves rocher var onu kullanıyorum şu an.
kampanya takip edip alınabilir daha uygun fiyatlı ama kaliteli bir güneş kremi.ben herşeyimi tamamladım.yaza kadar rahatım.almam bir şey.şampuan saç kremi saç köpüğü saç sütü hepsini aldım.geçen hafta 29 aalmıştım saç tonerini soğuk sarı.bu hafta 51 tl idi.gün gün artıyor herşeyBence de güzel ama biraz pahalı geliyor
Acaba ml olrak daha büyük ve fiyatı daha uygun bir şeye geçer miyim diye düşünmüyor degilin
şu an atamam kahve içiyorum.yarım saate atarım ama sebbo.Yves Rocher güneş kreminden memnunmusun peki resmini atarmisin merak ettim
Tesadüfe bak bnde şuan içiyorumşu an atamam kahve içiyorum.yarım saate atarım ama sebbo.
Fiyatı iyi aslında, ben de mi bi denesem. Hem mineral filtreliBen kullandım spf50 ve 35 ikisini de kullandım. 35den iki tane kullanım. Beyazlık bırakıyorlar mineral filtrede maalesef var bu sıkıntı. 35 olanı sanki biraz daha az bırakıyordu. Ama çoğu mineral filtreye göre daha az beyazlık bırakıyor genede. Hadastı cildim o dönem çok iyi gelmişti çinkonun iyileştirici etkisi de var zaten.
Bunlar var ben de sebbo. Turuncu yves Rocher in yedeği de var açılmamış.sun ozon u yüzüme değil elime koluma kullanıyorumAnladım tatlım beklemede olacağım
Syorell güneş kremi var ince bir yapısı var. Mineral filtreli ama beyazlık bırakmıyor. Vegan bir ürün deyncat çağla dan görüp almıştım. Daylong da kullanıyorum onunda sürülmesi kolay. İkisi de 100 mlBence de güzel ama biraz pahalı geliyor
Acaba ml olrak daha büyük ve fiyatı daha uygun bir şeye geçer miyim diye düşünmüyor degilin
Morfose’un siyah beyaz bir ürününü almıştın cey cey kullandın mı memnun musun? Nisa’da tavsiye etmişti sanırım.kampanya takip edip alınabilir daha uygun fiyatlı ama kaliteli bir güneş kremi.ben herşeyimi tamamladım.yaza kadar rahatım.almam bir şey.şampuan saç kremi saç köpüğü saç sütü hepsini aldım.geçen hafta 29 aalmıştım saç tonerini soğuk sarı.bu hafta 51 tl idi.gün gün artıyor herşey
Soltis, trukid, badger içerikleri en temiz olanlardan roza nı da rahatsız etmeyebilirler. Bir araştır istersen.Fiyatı iyi aslında, ben de mi bi denesem. Hem mineral filtreli
onu devamlı kullanıyorum 1.5 yıldır çok memnunum.kokusu bile efsane.saçıma nem veriyor kabarmasını önlüyor.föne düzleştirmeye gerek kalmadan dışarı çıkabiliyorum onun sayesinde.onu ya da keratin sütünü kullanmazsam tozak gibi görünüyor saçım sarı olduğu için.Morfose’un siyah beyaz bir ürününü almıştın cey cey kullandın mı memnun musun? Nisa’da tavsiye etmişti sanırım.
Tmm teşekkür ederim, araştırıcamSoltis, trukid, badger içerikleri en temiz olanlardan roza nı da rahatsız etmeyebilirler. Bir araştır istersen.
Teşekkür ederim ilk fırsatta alayım. Benim saçlarım kıvırcık ama hep düz kullanıyorum. Keratin bakımı yaptırım kalın telli ve çok gür etkisi çok uzun sürmüyor destekleyici bir ürün iyi olacak.onu devamlı kullanıyorum 1.5 yıldır çok memnunum.kokusu bile efsane.saçıma nem veriyor kabarmasını önlüyor.föne düzleştirmeye gerek kalmadan dışarı çıkabiliyorum onun sayesinde.onu ya da keratin sütünü kullanmazsam tozak gibi görünüyor saçım sarı olduğu için.
Bu ürün mü emin olmak istedimonu devamlı kullanıyorum 1.5 yıldır çok memnunum.kokusu bile efsane.saçıma nem veriyor kabarmasını önlüyor.föne düzleştirmeye gerek kalmadan dışarı çıkabiliyorum onun sayesinde.onu ya da keratin sütünü kullanmazsam tozak gibi görünüyor saçım sarı olduğu için.
bu nisanın kullandığı bende ki bu değil.köpük şeklinde.Bu ürün mü emin olmak istedim
Çok sevinirim. Teşekkürlerdurun bulup atayım size saçım için kullandığım durulanmayan ürünlerimi.
Ben kullanıyorum böyle bi etki yapmadı. Makyajı iyi çıkarıyor cildi çok kurutmuyor üstünde çocuklarda bile kullanılabileceği yazıyor diğer temizleyicilere göre memnunumKızlar bu cosmed yağ bazlı temizleyicinin komedon yaptığı söyleniyor doğru mu katılıyormusunuz kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum