Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soltia mineral filtreli güzel bir marka. İçerik puanı da güzel. Sebbo nun paylaştığı çocuklar için olanı yetişkinler içinde var. Yaz boyu 200-165 arasıydı şu an 141 lira alınabilir bir güneş kremi.
İnstagramda içerikleri_ne adında bir sayfa var. İçerik analizi yapıyor vegan curelty free vs değerlendiriyor. Orada yüksek puanlıydı.
anladım.ben hiç görmedim bu markayı.iyi diyorsan iyidir.çok güneş kremim var stok da.yaza kadar ihtiyacım yok.olanlar değerlendirsin.

Ilık suda çözüp limonla içmek güzel fikir. Yoğurtla denemeyi düşünüyordum. Kafamda 3 kişilik saç var ama masa başında yanlış oturmaktan sırt ağrım hatta küçük açılı skolyozum var. Platesle baya azaldı. Kolajenle destekleyeyim.
32yaşındayım dik duruş bozukluğum var platesle düzelir mi sizce

bir dr a danışmadan başlama.omuriliğe zarar bile verebilirsin bilmeden.dik duruş korseleri vardı netten bir bak.sen gene de dr a sor.ben de dimdik oturamam öyle alıştım küçüklükten beri.

bir dr a danışmadan başlama.omuriliğe zarar bile verebilirsin bilmeden.dik duruş korseleri vardı netten bir bak.sen gene de dr a sor.ben de dimdik oturamam öyle alıştım küçüklükten beri.
Dr a gittim egzersiz verdi yapamıyorum.3çeşit korse aldım ama takarken bile dik durmuyorum.
Öyle alışmışki vucudum dik oturmamaya dik dursam hemen ağrım olur.
Çok rahatsızım bu durumdan 5cm otomatik kısa duruyorum dik duruş bozukluğundan

Dr a gittim egzersiz verdi yapamıyorum.3çeşit korse aldım ama takarken bile dik durmuyorum.
Öyle alışmışki vucudum dik oturmamaya dik dursam hemen ağrım olur.
Çok rahatsızım bu durumdan 5cm otomatik kısa duruyorum dik duruş bozukluğundan
yüzme tavsiye etmişti dr um bana.o korseler sıkıyor takılmıyor devamlı onda da haklısın.oklavayı iki ucundan tutup arkaya öne çalışabilirsin .onu tavsiye etmişti bana dr um.

Geçmiş olsun. Mutlaka bir fizyoterapistle görüşün. Ben 9 ay fizyoterapistle reformer plates yaptım. Röntgene göre program belirledi. Kesinlikle duruş bozukluğuna faydası oluyor. Benim çok ağrım vardı ağrı geçti. Duruş bozukluğu için yapılan hareketler farklı herhangi bir spor salonu uygun olmayabilir mutlaka sorun.

4 tane fizyoterapiste gittim hiç biri dik duruş korsesini önermedi. Günde 1-2 saat takılıyormuş onunda çeşitleri varmış doktorun yazması gerekiyor. İleri düzey skolyozlar için üretilmiş korseleri sadece ergenlik çağındaki gençlere öneriyorlar.

Geçmiş olsun. Mutlaka bir fizyoterapistle görüşün. Ben 9 ay fizyoterapistle reformer plates yaptım. Röntgene göre program belirledi. Kesinlikle duruş bozukluğuna faydası oluyor. Benim çok ağrım vardı ağrı geçti. Duruş bozukluğu için yapılan hareketler farklı herhangi bir spor salonu uygun olmayabilir mutlaka sorun.

4 tane fizyoterapiste gittim hiç biri dik duruş korsesini önermedi. Günde 1-2 saat takılıyormuş onunda çeşitleri varmış doktorun yazması gerekiyor. İleri düzey skolyozlar için üretilmiş korseleri sadece ergenlik çağındaki gençlere öneriyorlar.
Teşekkür ederim bilgileriniz için araştıracam ve bu işe bir çözüm bulacam yoksa ilerde daha büyük sıkıntılar çıkaracak bana.

yüzme tavsiye etmişti dr um bana.o korseler sıkıyor takılmıyor devamlı onda da haklısın.oklavayı iki ucundan tutup arkaya öne çalışabilirsin .onu tavsiye etmişti bana dr um.
Evet yüzmenin etkili olduğunu ben de duydum arkadaşım bu şekilde duruşunu düzeltti.yüzme fobim var onu da eledim:kızgın:

Evet yüzmenin etkili olduğunu ben de duydum arkadaşım bu şekilde duruşunu düzeltti.yüzme fobim var onu da eledim:kızgın:
Yüzme sırt kaslarını güçlendirdikten sonra çok daha faydalı oluyor.
Duruş bozukluğu için etkinliği kanıtlanmış en etkili yöntem Schroth metodu ve reformer plates.
Bir omzum hep düşük dururdu eşitlendi duruşum düzeldi boyum uzadı sanki. Günlerce süren ağrılarım vardı geçti. Tabi bunlar yaklaşık 1 senemi aldı. Beraberinde kilo verdim ve inceldim.

Eklentiler

• IMG_20221016_181441.jpg
    IMG_20221016_181441.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 40
Soltia mineral filtreli güzel bir marka. İçerik puanı da güzel. Sebbo nun paylaştığı çocuklar için olanı yetişkinler içinde var. Yaz boyu 200-165 arasıydı şu an 141 lira alınabilir bir güneş kremi.
İnstagramda içerikleri_ne adında bir sayfa var. İçerik analizi yapıyor vegan curelty free vs değerlendiriyor. Orada yüksek puanlıydı.
Ben kullandım spf50 ve 35 ikisini de kullandım. 35den iki tane kullanım. Beyazlık bırakıyorlar mineral filtrede maalesef var bu sıkıntı. 35 olanı sanki biraz daha az bırakıyordu. Ama çoğu mineral filtreye göre daha az beyazlık bırakıyor genede. Hadastı cildim o dönem çok iyi gelmişti çinkonun iyileştirici etkisi de var zaten.

50, yaşında annem neye dayanarak aldı onu bilmiyorum işte 🤣🤣 A Ametistt
Kremin içeriği ne bilmiyoruz. Annenin beklentisi ya da sorunu ne onu da bilmiyoruz. Kremin üstünde yaş göremedim. Bu şartlarda, Nemlendirici gibi görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X