Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar var ben de sebbo. Turuncu yves Rocher in yedeği de var açılmamış.sun ozon u yüzüme değil elime koluma kullanıyorum
Bn bu güneş kremini gördüm de almadim cildime uymaz belki diye zamanında memnunmusun cnm senin cilt nasıl bir ciltti@ceycey0406

Botoksun etkisinin geçmesi malzemeyle alakalı değil kişinin bünyesiyle alakalı daha çok. Bende 2 ay tam etkide kaldı 4. Ayda tamamen geçmişti

Fiyatı iyi aslında, ben de mi bi denesem. Hem mineral filtreli
Hasas cilde gerçekten iyi geliyor bazen kimyasal filtreler ısırıyor ufak ufak bende yok roza ama Hasas cildim rozası olanlara zaten hep fiziksel filtre önerilir. Biraz beyazlığı var. Kimyasal filtreli ürünlere çok alışık olunca garip gelebilir ama çok fiziksel filtreli ürün denedim İsntree hyalorinik asit serisindeki fiziksel filtreli güneş kremindne sonra içinde tint olmayıp en beğendiğim soltisler. İsntree bence en iyisi çok çok minimumumda beyazlık. Tint olan hafif ten rengi olanlarda ise darphin intral ve Murad city skin çok çok iyiler. Mary May inkini merak ediyorum bir de o da sevilmiş.

Aynıyız şekerim değerlendirebilirim ozaman o günes kremi nisanın önerdiğine de bakcam hangisi uyguna gelirse onu alırım C ceycey0406
ayyy akıllanmayacaksın sebbo.sen nisanın önerdiğini alacaksın tabi ki.ben denemeler yapıyorum güneş kremleri arasında.beğenmezsem kollarıma vs kullanıp başka alıyorum.yani para harcamak demek bu.neden bu riske giresin?alsana nisanın dediğini aaaaa.kızıyorum artık.

yıllar yıllar önce dr murad ürünleri kullanırdım.şimdi almaya kalksam böbreklerimi satmam lazım

yıllar yıllar önce dr murad ürünleri kullanırdım.şimdi almaya kalksam böbreklerimi satmam lazım
Dr murad ın iki ayrı formda toz ile sıvı karıştırılan c vitaminli bir ürünü vardı ay gibi yapardı yüzümü. Yıllar önce bile böbrek sattırırdı şimdi bakmıyorun bile.

İptal iptal iptal. Zengoyum zengoyum zengoyum 777 Murad Ben de sadece bunu denedim başka ürünü kullanmadım. Neostratanın fiziksel filtresini meral ediyorum şimdi denemek istiyorum onu.

Kizmana gerek yok zaten nisanın dediğini alacağım onuda yedek bulundurum egerki memnunsan diye sordum @ceycey0406

İsntreeyi gördüm merak ediyorum onu da. Darphin ve murad baya pahalıydı galiba, öyle hatırlıyorum. Ben yine uygunlara yöneleyim

İsntreeyi gördüm merak ediyorum onu da. Darphin ve murad baya pahalıydı galiba, öyle hatırlıyorum. Ben yine uygunlara yöneleyim
Evet Murad özellikle çok pahalı. Darphin ve Murad da bir tint var hafif yen rengi gibi yani öyle aman aman kapatıcılık veriyor ama hafif kızarıklıkları örtüyor gibi. İsntree güzel gerçekten.Az beyazlık. İçeriği çok iyi. Soltis de iyi fena değil kesinlikle bakılabilir ten rengine bağlı açık tenliyseniz o kadar sorun olmaz.Roius naturalsın var fiziksel filtreli onu da merak ediyorum beğeniyor.Whamisa kullandım mesela o çok bembeyaz kaldı önermem.

Tmm sağol canki soltis ve isntree düşüneceğim. Bi bakayım fiyatlara hele

Kizmana gerek yok zaten nisanın dediğini alacağım onuda yedek bulundurum egerki memnunsan diye sordum @ceycey0406
nasıl kızmayayım?işin uzmanı sana gereksiz ürün aldırmıyor basit bir rutin söyledi.kadının dilinde tüy bitti sen hala arayıştasın.o ürün mü bu ürün mü diye denemek sağlam bütçe gerektirir.alabilecek misin?olmazsa kenara atmaya kıyabilecek misin?ben pahalı kremleri ayak kremi bile yaptım.ama bana hediye geliyordu öyle imkanım var yurtdışından.sen nisa ne derse alacaksın kullanacaksın bu kadar basit.ne işin var ürün çeşitliliğiyle?bakıma daha yeni başladın.ürünleri markaları yeni tanımaya başladın kaç yıldır kullananlarla aşık atayım diyorsun sebbo.bu olmaz.olmazzz.

Evet doğru o zamanda fiyat yüksek olabilir. Bugün çıkarsam bakayım.
Fiyatlar 30 Ekim'e kadar geçerli. Dün de yazdım 2 kez, bu ay sonuna doğru bir kampanya daha yapabilir Watsons. Beklemek daha mantıklı değil mi? Sonuçta fiyatlar 30 Ekim'e kadar geçerlidir diye belirtmişler.
Gerçi bazen böyle ısrar edince diyorum ki neden bu kadar kendini paralıyorsun, sonuçta sen bir kere yaz geç, ısrara gerek yok ki. Neyse sustum, bir daha da böyle şeylere karışmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…