- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Canki beni duygusal roller coasterlara sürüklemen peki yeto yani bir güldürüyorsun bir duygusalşovAllah senin canına sağlık versin, topiğin eğlenceli şapşiği. Tüm derdoların son bulsunİyi ki varsın kız
Ohhh yarabbi şükür amiinnnnnZengoyum zengoyum zengoyumBen para mıknatısıyım. Helal yollardan paralar bana geliyor. 777 aldım verdim. Kollarımda cartierler var 777.Tiffany küpelerim sallanıyor 777 Skinceuticals phloretin cf 777.
Ya canimsinBirden çıkıyorlar, altta iyice yerleşip sonradan pörtlüyorlar. Kız Japon, ben seni bugün kaç kere etiketledim, bana hiç cevap yazmadın, tınlamadın beni. Görmedin mi beybisi?
Evet modayi sey eden sendin ben sadece cilt için dedim,bir daha o ışıltı geri gelmiyo diye...napcan onlar da o zamanin şeysiydiAy biz de öyle demedik mi? Lisede giydiğim kotları, kazakları hatırlıyorum da paçozluk paçalarımdan akıyormuş.
Goremedim kuzumBirden çıkıyorlar, altta iyice yerleşip sonradan pörtlüyorlar. Kız Japon, ben seni bugün kaç kere etiketledim, bana hiç cevap yazmadın, tınlamadın beni. Görmedin mi beybisi?
Ben hala herşeyi pantolonun sortun eteğin içine sokuyorum cok daha tarz duruyor vallakalın kazak jean pantolonun içine sokulurdu.eşimin var öyle resmi .arada bakıp gülüyoruz.
Ay ben bi kaç yıl öncesine bile üzülüyorum o zaman ne çok sabrımız toleransimiz varmış bir çok şeye. Hep elimizde kalıp sanip bu günler bosvermisiz kendi adıma. Bir de ne çok dusunuyomusuz insanlar için mesela pişmek bu oluyor galiba.Evet modayi sey eden sendin ben sadece cilt için dedim,bir daha o ışıltı geri gelmiyo diye...napcan onlar da o zamanin şeysiydi
Yıl boyu mu aralıklı mı? Hangi markalar? Sabah aç olarak mı içtin gece yatarken mi? Her kafadan bir ses çıkıyor çevremdeGeçen yıl 1 yıl kullandım 3 ayrı marka ben etkili olduğunu düşünüyorum. Hem yüzüm aydınlandı dolgunlaştı hemde dizlerimi kırarken ses gelirdi o ses kesildi.
Yıl boyu kullandım diyebilirim. İlk day to day intensive beauty kullandım. Sonra collagen barbaris kullandım. Barbaristen sonra 1-1.5 ay ara verdim. En son Suda kolajen kullandım. Day to day şase şeklindeydi. Barbaris tek shot lık şişelerde. Suda kolajen de büyük kutuda. Gece 11 de içip yatıyordum. Suda kolajen diğer ikisi kadar etkili değildi sanki ama benim öncesinfe yapılanma başladığı için sonuçtan memnunum.Yıl boyu mu aralıklı mı? Hangi markalar? Sabah aç olarak mı içtin gece yatarken mi? Her kafadan bir ses çıkıyor çevremdesen nasıl kullandın??
Günaydın hayırlı pazarlar canım. Mağaza içinde geçerli diye biliyorum.Günaydınlar Hayırli pazarlar kızlar bu sadece int alışverişi için mi geçerli bilen varmi
arkadaşım kullanıyor o memnun. aa bak ben de bakacaktım unutmuşum.bugün avm ye hediye almaya gideceğim bakayım biRevolution retinol hakkında fikriniz var mı kızlar. İndirimdeyken şans vereyim mi?
Svr 300-500 bandında bir tane de th purest peptit alırım diye düşündüm.
soltis diye bir marka heççç duymadımmm sebbo.Bilginize
Watsons’ın 300 tl ye 100 tl indirimi falan oluyor ya onu beklesem mi dedim.arkadaşım kullanıyor o memnun. aa bak ben de bakacaktım unutmuşum.bugün avm ye hediye almaya gideceğim bakayım bi
bilemiyorum ki ne zaman olur o indirim?olursa iyi olur tabi.ama fiyatı yükseltirler mi bilemedimWatsons’ın 300 tl ye 100 tl indirimi falan oluyor ya onu beklesem mi dedim.
Soltia mineral filtreli güzel bir marka. İçerik puanı da güzel. Sebbo nun paylaştığı çocuklar için olanı yetişkinler içinde var. Yaz boyu 200-165 arasıydı şu an 141 lira alınabilir bir güneş kremi.soltis diye bir marka heççç duymadımmm sebbo.