Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ocak da büyük ikramiyeyi tutturursam angelina jolie gibi hepinizi din dil renk burç ayırt etmeden evlatlık alacağımmm leynnnn.hadi yaşadınızzz.ondan sonra chanel ler gitsin diorlar gelsin.kolunuza da birer hermes çanta almazsam ne olayımm :KK45: :KK45:

ocak da büyük ikramiyeyi tutturursam angelina jolie gibi hepinizi din dil renk burç ayırt etmeden evlatlık alacağımmm leynnnn.hadi yaşadınızzz.ondan sonra chanel ler gitsin diorlar gelsin.kolunuza da birer hermes çanta almazsam ne olayımm :KK45: :KK45:
Çanta istemem de benim burun revizyonum var param yok diye yaptıramıyorum. Ona bi' el atsan süper olur canka :KK70:

Püre alacakmış, alsın mı? Daha önce de o markayla alakalı bir sürü şey yazıldı, püreyle ilgili ama okumadı tabii ki :KK70:
Neyse ben olumlama yapayım, zengoyum zengoyum, aldım, kucakladım, kabul ettim zengoyum 777
😂Bayılcam canki süpersin. 777 skinceuticals 777 genosis 777 biologique recherche 777 ph formula 777 theraderm 777 obagi medikal 777 zein obagi 😂

Donaat donaat hepimizi donaatt😂😂

O zaman bi' burun bi' de başka şey istiyorum. O başka şeyden iki tane var yan yana. Dekoltenin az aşağısında oluyor hani, hah anladın sen onu :KK45:
ona ne gerek var paraya yazık.herkesin gördüğü şeylere yatırım yapalım.dudak dolgusu botoks saça afrika örgüsü falan isteseydin ya :KK45:

Allah canını almasın :KK70: Daha güldürme yeter daaa :KK70:
Zengoyum zengoyum zengoyum 😂Ben para mıknatısıyım. Helal yollardan paralar bana geliyor. 777 aldım verdim. Kollarımda cartierler var 777.Tiffany küpelerim sallanıyor 777 Skinceuticals phloretin cf 777.😂

ona ne gerek var paraya yazık.herkesin gördüğü şeylere yatırım yapalım.dudak dolgusu botoks saça afrika örgüsü falan isteseydin ya :KK45:
Kız ne var benim de olsa? Hı? Bende yok pek, biraz olsa iyiydi :KK70:
Ay dur o zaman, bir tek burun yeter, bir de Purest peptit

Zengoyum zengoyum zengoyum 😂Ben para mıknatısıyım. Helal yollardan paralar bana geliyor. 777 aldım verdim. Kollarımda cartierler var 777.Tiffany küpelerim sallanıyor 777 Skinceuticals phloretin cf 777.😂
puha ha ha.hadi inşallah.komşuda pişer bize de düşer.edit:zengin olursan unutma bak. en iyi arkadaşın bendim:sinirli:

Canki sende donaat bana büyük ekran bir mac book yeter, diğerlerini ceycey alacak 😂😂

Ay yok ya, devamını kendi bütçemle getiremeyeceğim rutinleri istemem. Hayallerim bile fakir işte :KK70:
Mantıklı görl 😂Ben olsam olsun denemiş olurum 1 kez sonra da belki alırım bir şekilde belli mi olur derdim 😂Terazi burcuyum işte hava cıva 😂

Püre alacakmış, alsın mı? Daha önce de o markayla alakalı bir sürü şey yazıldı, püreyle ilgili ama okumadı tabii ki :KK70:
Neyse ben olumlama yapayım, zengoyum zengoyum, aldım, kucakladım, kabul ettim zengoyum 777
🤣🤣🤣almicam henüz öyle bir düşüncem yok fondotenim bitene kadar zamanim var ozaman karar veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X