Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı görl 😂Ben olsam olsun denemiş olurum 1 kez sonra da belki alırım bir şekilde belli mi olur derdim 😂Terazi burcuyum işte hava cıva 😂
Mantıklı ve ölçülü insanım ben. Lüksü severim valla hiç geri çevirmem ama ruhum fakir.
Zengoyum, zengoyum 777 :KK76: aldım kabul ettim 777 :KK76: zengolaşmak benim de hakkım 777 :KK76:

Mantıklı ve ölçülü insanım ben. Lüksü severim valla hiç geri çevirmem ama ruhum fakir.
Zengoyum, zengoyum 777 :KK76: aldım kabul ettim 777 :KK76: zengolaşmak benim de hakkım 777 :KK76:
Zengosun çok zengosun daha da zengo olacaksın Allah ne muradın varsa versinnn 777 listeye bir columbia celcius bot eklesek olur muu🤣🤣

Aman yok be, ben 20'li yaşlarımda sümsük bir şeydim. E tabii ki bizim 20'mizle şimdiki imkanlar aynı değil. Cilt bakımıymış, giyinmekmiş tırt! Bakımsızın, paspalın tekiydim. Bembeyaz ve porselen bir cildim vardı, hepsi o kadar. Ben 30'larda daha da beğeniyorum kendimi.
Işte o cilt kalitesinden tazeliğinden bahsediyorum 😁 o serdeki gençlik çok bambaşka yoksa her dönemin kendi içinde bir moda faciyası var 🤣🤣 ben asıl bundan sonrasini merak ediyorum çünkü gün gelecek bu yillara bu modalara yahu biz bunu nasıl yapmışız diyecekler şimdiki 20likler 🤣🤣🤣

Zengosun çok zengosun daha da zengo olacaksın Allah ne muradın varsa versinnn 777 listeye bir columbia celcius bot eklesek olur muu🤣🤣
Olur bacım, neden olmasın? Üç dört kişi var listeye aldım onları. Zengolaşınca hepinizi tanıyacağım, söz :KK76:
Barınak yaptıracağım 777 :KK76: columbia celcius bot alınacak 777 :KK76: burun revizyonu 777 :KK76: cankilere topuklu ayakkabı :KK76:

Işte o cilt kalitesinden tazeliğinden bahsediyorum 😁 o serdeki gençlik çok bambaşka yoksa her dönemin kendi içinde bir moda faciyası var 🤣🤣 ben asıl bundan sonrasini merak ediyorum çünkü gün gelecek bu yillara bu modalara yahu biz bunu nasıl yapmışız diyecekler şimdiki 20likler 🤣🤣🤣
Ay biz de öyle demedik mi? Lisede giydiğim kotları, kazakları hatırlıyorum da paçozluk paçalarımdan akıyormuş. :KK70:

Olur bacım, neden olmasın? Üç dört kişi var listeye aldım onları. Zengolaşınca hepinizi tanıyacağım, söz :KK76:
Barınak yaptıracağım 777 :KK76: columbia celcius bot alınacak 777 :KK76: burun revizyonu 777 :KK76: cankilere topuklu ayakkabı :KK76:
Sağol bacımm Allah gönlünün muradını versin 777
S Skinkeyrlover senden hiç ses yok canki can gelecek mi bizim pro lar.

Sağol bacımm Allah gönlünün muradını versin 777
S Skinkeyrlover senden hiç ses yok canki can gelecek mi bizim pro lar.
Herılds ayıpsın canki görl 😂Ama en iyisi hepimiz zengo olalım bence Beymen Brasseire olsun Vakko Bistrot olsun oturup skinkeyrlerimizi konuşuruz 777 skinceuticals 777 genosis 777 biologique recherche 777 ph formula 777 theraderm 777 obagi medikal 777 zein obagi, elimizde prolar😂

Ay yok, sen Sebbo'yu evlat edineceksin. Ben onun teyzesi olursam halim nic'olur? :KK70:
Aşko evlatlık ilişkisi sadece evlat edinen e evlatlık arasında kuruluyor merak etme 😂Hoş sanki her şey normalde bunu demem ona bakılırsa en az 18 yaş olmamalı 😂

asıl pandemi de güzelleşmiştim.evden pek çıkmayınca devamlı da bakım yapınca daha güzel oluyorsun.pandemi azaldı kendimi sokaklara attım lekeler başladı.
Benim en çok sırtım leke içinde hepsi de 15 yıllık
Ergenliğim sahil kenarında geçti full. güneş kremi hak getire o yaşlarda kim takar güneş kremini pehhh...nerde bende o sorumluluk...bilinclendikten sonra da yüzüm iyi paçayı kurtardı dedim 😆😆
Herhalde hep sırtım dönük durmuşum güneşe başka açıklama bulamadım 🤣🤣
Ama alistigimdan mi nedir hepsini cok seviyorum hepsi benim bebeklerim butun lekeler oysss yerim 😂😂😂😂😂

Ooo havalı bir burç. Ateş grubu iyiler bence. Koçla yay da öyle 😂
Beybi ben burada ağustos ayının sonlarında Watsons ile ilgili yeni bir indirim duyurusu yaparken demiştim ki geçen hafta doğum günümdü 30 TL indirim kodu vermişlerdi, onu da kullandım. Bak orayı nasıl kaçırdın acaba sen aşko? :KK70: Gerçi bu konuyu geçeli sayfalar oldu ama nedense yeni bildirim gelmiş, tövbeler olsun.

Beybi ben burada ağustos ayının sonlarında Watsons ile ilgili yeni bir indirim duyurusu yaparken demiştim ki geçen hafta doğum günümdü 30 TL indirim kodu vermişlerdi, onu da kullandım. Bak orayı nasıl kaçırdın acaba sen aşko? :KK70: Gerçi bu konuyu geçeli sayfalar oldu ama nedense yeni bildirim gelmiş, tövbeler olsun.
Ay aşko normalde fil hafızalıyımdır but şu ara çok derdoyum aklımdan çıkmıştır 😂B12im de çok iyi değil yükseltmeye çalışıyorum. 777 B12im çok iyi. 😂

Her şey olması gereken zamanda olur her şeyin bir zamanı vardır 777 demek ki şimdi bildirim gelmedi gerekiyordu 😂Doğanın bizim için ayarladığı mükemmel zamanlama işliyor 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X