Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar kıymetli bir insansın sen çevrendekiler çok şanslı son dönemler benim yasadiklarimi anlattin sanki şıp diye çok teşekkür ederim
Doya doya moda programında bir kadın gördüm bu hafta dudakları korkunçtu. 5 dudak büyüklüğüne getirtmiş. Hayret etttim

Anaa, hatırladım. Hatta bunlar ne güzel gözler böyle demiştik ikimiz, bayılmıştık, o mu? Ay çok tatlıydı o gözler. Wings06 o sen misin? Fotoğrafa niye yaşlı teyze koyuyorsun, ben de seni 80 yaşında sandım kız.
Hatta biz Nisa ile o konunun altında tanışmıştık. Onlar kırışıklık değil balım, üzme kendini fıstık gibisin.

Bende aylardan sonra bugün evde pinekledim bütün gün,hiç özlememişim nasıl sıkıldım ya amannnn
Ben biraz ev kuşuyum, severim evde oturmayı. Bazen de diyorum çalışsam para kazansam ama sonra diyorum yapabilir miyim acaba. Bu yaştan sonra

Doya doya moda programında bir kadın gördüm bu hafta dudakları korkunçtu. 5 dudak büyüklüğüne getirtmiş. Hayret etttim
Off o dolguları yapıp yapip bir süre sonra dalgalı dalgalı durmayani yok
Yer yer ödem olmuş gibi
Oyle mi eriyorlar yada niye öyle oluyor bilmiyorum ama umarım önümüzde ki senlerde başka çareler bulunur yoksa yandık

Ayy Çok teşekkür ederim cidden ya anladım hatta hep aklıma geliyor ne mübarek insan nasıl doğru söylemiş diye valla Bi botoks işlemi yaptırdım ona da pişmanım. Dediğini iyi ki gördüm çok hakliymissin Allah razı olsun o senin çok tatlılıgindan ve çok güzel bi insansin

çok teşekkür ederim

Ben bunu yeni sekmede açtım, gece okuyayım araştırayım. Dün kil maskesi sonrasında bile bir tık güzelleşti yanaklarım. Düzenli kullansam mucize olur belki

Ben biraz ev kuşuyum, severim evde oturmayı. Bazen de diyorum çalışsam para kazansam ama sonra diyorum yapabilir miyim acaba. Bu yaştan sonra
Geçen senelere kadar bende kendimi ev kuşu saniyordum ama değilmişim
Evdeyken bile misafir istiyorum
Arkadaşlarım gelsin cay icelim bira viski ne varsa yapalim işte en kötü
Pandemiden sonra sosyalik vurdu başıma

valla bana ilk okul çağındaki çocuklar hala abla diyor teyze sözünü duyana kadar en azından öyle görünene kadar gencim aralık 21 de 37 oluyorum . ben ilk okuldayken anneme de abla derlerdi ama tüm yaşıt arkadaşlarına teyze derdik demek ki nasıl göründüğümüzle alakalı yaşımız . o yüzden rakamları kafaya takmamak gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…