- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Baston alalım hediye. 37 dedi ovvvv. Bir ayağı çukurda artıkÇok bacım, kocaman olmuşsun, bu yaştan sonra ne yapacaksın bilmem ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baston alalım hediye. 37 dedi ovvvv. Bir ayağı çukurda artıkÇok bacım, kocaman olmuşsun, bu yaştan sonra ne yapacaksın bilmem ki
yeni cicilerde giyilmiş aman da aman :) sağlıkla iyi günlerde giyYeni deri pantolonumu giydim. Beli lastikli çok rahat valla
Eskisine göre daha iyiyim şimdi. Bi ara kendimi 60 gibi hissederdim gerçekten. Onu aştım çok şükür.valla bana ilk okul çağındaki çocuklar hala abla diyor teyze sözünü duyana kadar en azından öyle görünene kadar gencim aralık 21 de 37 oluyorum . ben ilk okuldayken anneme de abla derlerdi ama tüm yaşıt arkadaşlarına teyze derdik demek ki nasıl göründüğümüzle alakalı yaşımız . o yüzden rakamları kafaya takmamak gerek
Beli sıkanla rahat edemiyorum. Benim için şıklıktan önce rahatlık gelir. Ayakkabılarım da hep öyledir. Kimseye kendimi beğendiremem. Giymem topuklu vs. Öyle yaşlı başlı tarzım yok hep spor hep casual hep basicyeni cicilerde giyilmiş aman da aman :) sağlıkla iyi günlerde giy
Ben yazacaktım da yanlış anlaşılır diye ses etmedimBi ayağım çukurda
Ay çok şükür bana da abla diyorlar. Üniversiteliler bana asılıyor hâlâ kız Giyim kuşam, tarz da çok önemli. Çıtır 37'liklerizvalla bana ilk okul çağındaki çocuklar hala abla diyor teyze sözünü duyana kadar en azından öyle görünene kadar gencim aralık 21 de 37 oluyorum . ben ilk okuldayken anneme de abla derlerdi ama tüm yaşıt arkadaşlarına teyze derdik demek ki nasıl göründüğümüzle alakalı yaşımız . o yüzden rakamları kafaya takmamak gerek
Benim ayakkabılarım da hep böyle. Bir tane topuklu ayakkabım yok. Özel günlerde falan özeniyorum o şık şıkıdım kadınlara ama öyle giyinsem de emanet durur bende. Böyle iyi.Beli sıkanla rahat edemiyorum. Benim için şıklıktan önce rahatlık gelir. Ayakkabılarım da hep öyledir. Kimseye kendimi beğendiremem. Giymem topuklu vs. Öyle yaşlı başlı tarzım yok hep spor hep casual hep basic
Atın bunu gruptan sinirlerim bozuldu. Henüz 33 müşBenim de 33'üm yolda niye hatırlatiyonuz
Evde 1 tane topuklum var süs niyetine duruyorBenim ayakkabılarım da hep böyle. Bir tane topuklu ayakkabım yok. Özel günlerde falan özeniyorum o şık şıkıdım kadınlara ama öyle giyinsem de emanet durur bende. Böyle iyi.
Ben de 4 5 var. Düğün vs mecbur lazım. Hiç sevmiyorum amaEvde 1 tane topuklum var süs niyetine duruyor
Sen Sabancı holding in CEO su gibi giyiniyorsun. havan 1500tek topuklu giyen ben miyim ya ?
Ben de çok beğenmiştim tarzını. Bana gitmez mesela öyle kibar, narin havalar. Onda gayet şık duruyor.Sen Sabancı holding in CEO su gibi giyiniyorsun. havan 1500
Ayy ben de bugün alışverişe çıktım 4 parçaya bi suru para verdim ama hiç içime sinmedi trençkot alcaktim bu bahar onu bile almadım Başkasında görüp çok sevenlerdenim ama nereden aldınız.Yeni deri pantolonumu giydim. Beli lastikli çok rahat valla
Wings06Anaa, hatırladım. Hatta bunlar ne güzel gözler böyle demiştik ikimiz, bayılmıştık, o mu? Ay çok tatlıydı o gözler. Wings06 o sen misin? Fotoğrafa niye yaşlı teyze koyuyorsun, ben de seni 80 yaşında sandım kız.
Hatta biz Nisa ile o konunun altında tanışmıştık. Onlar kırışıklık değil balım, üzme kendini fıstık gibisin.
Bu bende topuklu ayakkabı en kötü dolgu topuklu ayakkabı giyerim içindi. Günlük hayatta spor ayakkabı giymeye pandemi döneminde alıştım.Bende bende
Ben de 4 5 var. Düğün vs mecbur lazım. Hiç sevmiyorum ama
Mangonun ürünüAyy ben de bugün alışverişe çıktım 4 parçaya bi suru para verdim ama hiç içime sinmedi trençkot alcaktim bu bahar onu bile almadım Başkasında görüp çok sevenlerdenim ama nereden aldınız.