Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla bana ilk okul çağındaki çocuklar hala abla diyor :KK70: teyze sözünü duyana kadar en azından öyle görünene kadar gencim aralık 21 de 37 oluyorum . ben ilk okuldayken anneme de abla derlerdi ama tüm yaşıt arkadaşlarına teyze derdik :KK70: demek ki nasıl göründüğümüzle alakalı yaşımız . o yüzden rakamları kafaya takmamak gerek
Eskisine göre daha iyiyim şimdi. Bi ara kendimi 60 gibi hissederdim gerçekten. Onu aştım çok şükür.

yeni cicilerde giyilmiş aman da aman :) sağlıkla iyi günlerde giy
Beli sıkanla rahat edemiyorum. Benim için şıklıktan önce rahatlık gelir. Ayakkabılarım da hep öyledir. Kimseye kendimi beğendiremem. Giymem topuklu vs. Öyle yaşlı başlı tarzım yok hep spor hep casual hep basic

Eklentiler

• F6E83D36-50BD-43A5-BF99-2BA095BD60FD.jpeg
    F6E83D36-50BD-43A5-BF99-2BA095BD60FD.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 49
Bi ayağım çukurda :KK70:
Ben yazacaktım da yanlış anlaşılır diye ses etmedim :KK70:
valla bana ilk okul çağındaki çocuklar hala abla diyor :KK70: teyze sözünü duyana kadar en azından öyle görünene kadar gencim aralık 21 de 37 oluyorum . ben ilk okuldayken anneme de abla derlerdi ama tüm yaşıt arkadaşlarına teyze derdik :KK70: demek ki nasıl göründüğümüzle alakalı yaşımız . o yüzden rakamları kafaya takmamak gerek
Ay çok şükür bana da abla diyorlar. Üniversiteliler bana asılıyor hâlâ kız :KK70: Giyim kuşam, tarz da çok önemli. Çıtır 37'likleriz :KK76:

Beli sıkanla rahat edemiyorum. Benim için şıklıktan önce rahatlık gelir. Ayakkabılarım da hep öyledir. Kimseye kendimi beğendiremem. Giymem topuklu vs. Öyle yaşlı başlı tarzım yok hep spor hep casual hep basic
Benim ayakkabılarım da hep böyle. Bir tane topuklu ayakkabım yok. Özel günlerde falan özeniyorum o şık şıkıdım kadınlara ama öyle giyinsem de emanet durur bende. Böyle iyi.

Anaa, hatırladım. Hatta bunlar ne güzel gözler böyle demiştik ikimiz, bayılmıştık, o mu? Ay çok tatlıydı o gözler. Wings06 Wings06 o sen misin? Fotoğrafa niye yaşlı teyze koyuyorsun, ben de seni 80 yaşında sandım kız.
Hatta biz Nisa ile o konunun altında tanışmıştık. :KK76: Onlar kırışıklık değil balım, üzme kendini fıstık gibisin.
Wings06 Wings06

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X