- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Bilmeden ahkam kesmek kötü bir huy. Mesela saçımda keratin vardı kuaförde yaptırmıştım. Kuaförün verdiği şampuan serumu vs nisaya sordum. Onaylayınca kullandım. Şu an keratin yok. Biliyorum john fridea da çok temiz içerik olmadığını organix vs gibi. Bile bile aldım yarı fiyatı diye. Ayy en iyisi bu demiyorum kimseye.Ya sorsa bu marka nasıl diye sorsa yine garipsemem hep beraber anlatır güler geçeriz ama tavsiye olunca ne bileyim
En sevmediğim şeylerden boş özgüven ve illa ayak uyduracam diye bazılarına özenen insanlar ...üzgünüm
Anca bu kadar kırmadan yazabildim
bu arada jonhn frida, organix içeriği çok temiz değil ama iyi ürünlerdir canım almışsın ya için rahat etsin diye söyleyeyim dedim iyi günlerde kullan.Bilmeden ahkam kesmek kötü bir huy. Mesela saçımda keratin vardı kuaförde yaptırmıştım. Kuaförün verdiği şampuan serumu vs nisaya sordum. Onaylayınca kullandım. Şu an keratin yok. Biliyorum john fridea da çok temiz içerik olmadığını organix vs gibi. Bile bile aldım yarı fiyatı diye. Ayy en iyisi bu demiyorum kimseye.
Market şampuanından iyi diye aldım kuzum. Onlar bile 35 40 TL. Bu da 51 TL idi. Urban care ler çok daha pahalı. Organix i geçmiş şaştım. O kadar iyi ürün değil halbuki. Live Argan en iyisi içlerindebu arada jonhn frida, organix içeriği çok temiz değil ama iyi ürünlerdir canım almışsın ya için rahat etsin diye söyleyeyim dedim iyi günlerde kullan.
live clean anladım ben seniLive birşeydi işte şampuan hatırlayamadım
Ben de açıyorum, dinlerken çalışıyorum. Home office çalışsam da bazılarından daha çok yoğunum, o kesin bilgi (ay yine laf soktum, duramıyorum)1 aylığına exxene üye oldum orada sadece konuşanlar programı için .1 ay içinde 2 sezon izleyip bitirdim tamamdır
netflixde de hepsini izledim birkaç tane sevdiğim dizilerin sezonlarını bekliyorum onlar gelsin birazda disney+takarım kafayı orada da ne varsa izlerim . arka fonda açıyorum zaaabaaaha kadarişimi gücümü de yapıyorum ses oluyor iyi oluyor ya
tv de dizi ne var hiç haberim yok evde resmen tv çalışmıyor bizde birde kendime resmen koleksiyon yapıyordum bi ara şarkı ve film . öyle bir liste var ki bende ileride kızım buna çok mutlu olacakBen de açıyorum, dinlerken çalışıyorum. Home office çalışsam da bazılarından daha çok yoğunum, o kesin bilgi (ay yine laf soktum, duramıyorum)
Arada görmem gereken sahneler olduğunu fark edip hemen 30 sn geriye alıp bakıyorum, sonra yine işe devam. Netflix ve Blue yetiyor şimdilik.
Bakarım tekrar gidince. O tür yerlerde ürünlere kendin bakarsın yardım istersen yardım ederler. Bu yeminle hiçbir seruma baktırmadı. Bik bik duadermleri övdü. Purest ları kötülediYakasında adı yazar, baktın mı adına canım? Hemen müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edeyim, çok ciddiyim.
isminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyorBakarım tekrar gidince. O tür yerlerde ürünlere kendin bakarsın yardım istersen yardım ederler. Bu yeminle hiçbir seruma baktırmadı. Bik bik duadermleri övdü. Purest ları kötüledizaten ence benim 3 katım. Ha ben de zayıf değilim bu arada
Fiyatları çok yüksek bir de. O fiyatlara ne ürünler alırım benisminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyor
indirime girerse cazip bir fiyat olursa yıkama jeli nemlendirici falan alır deneriz belki iyi çıkar takip edelim bakalımFiyatları çok yüksek bir de. O fiyatlara ne ürünler alırım ben
Home office çalıştığım günlerde benimde arkada hep ses olur daha çok tek düze konuşan belgeseller iyi oluyor. İşimin çok dikkat istemeyen günündeysem dizi de oluyor.Ben de açıyorum, dinlerken çalışıyorum. Home office çalışsam da bazılarından daha çok yoğunum, o kesin bilgi (ay yine laf soktum, duramıyorum)
Arada görmem gereken sahneler olduğunu fark edip hemen 30 sn geriye alıp bakıyorum, sonra yine işe devam. Netflix ve Blue yetiyor şimdilik.
Duaderm yerli firma 3-4 yıllık bir geçmişi var sanırım. Eczabakim bir ara tavsiye ediyordu.isminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyor
Adına bak, bana vermen yeterli. Ben uzaktan da onun hakkından gelirimÇocuk yemeğini bitirdi. Basayım geri watsons ıbir şey demez umarım . Yolarım bu sefer sessiz kalmam.
Maruderm dedin de geçen günkü Gratis siparişimle bir tane Maruderm retinol serum geldi. Arkadaşım alacak demiştim hatta sana. Kargolar aynı olsun diye birlikte sipariş vermiştik. "Vıcık vıcık yağ" diye tabir etti kullanan kişi. Ben Maruderm'in İnstagram sayfasına yazdım, nedenini sordum. Retinol cildi kurutan bir içeriktir o yüzden bizim serumumuz yağ bazlı dedi. Şu serum:isminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyor
Bak hiç kampanya olur belki, bekleyeyim demiyor. İlla alacak, ya biter de Ceycey serumsuz kalırsa ne yaparız?Çocuk yemeğini bitirdi. Basayım geri watsons ıbir şey demez umarım . Yolarım bu sefer sessiz kalmam.
Ay çok teşekkür ederim, çok mutlu oldumsende kendine haksızlık ediyorsun allahım konuda güzel olan herkes kendinde kusur bulmuş
bensimo da konuda leke var leke dedi kadının yüzü ay parçası gibi maşallah pürüzsüz leke yok