Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste bence bu konuya saygısızlık oluyor,kendi instanda ne yaparsan yap o ayrı da...
Bir daha bu ürünü paylaşmam olur biter cnm saygısızlık olarak algılama sonuçta markalar indirim yaptıkça paylaşıyorlar bnde paylaştım öylesine indirime girmiş diye bir daha yapmam tmdir , Kova hatunu

Temiz içerikli, gerçekten işe yarayan ve aldığında paranı çöpe atmayacağın ürünler paylaşılıyor burada canım. Diğer türlü olsa ürün çöplüğü gibi olur her yer. Kafamız karışır, pişmanlık duyarız. Üstelik faydadan çok zararı dokunursa bir de o zararı gidermek için bir sürü para ve zaman harcarız. Bu arada cildimizdeki değişim 1 ileri 3 geri gider, tüm emek ziyan olur. Tüm bunlardan dolayı her ürünü paylaşmıyoruz burada.

Daha genç ciltlere uygun demişti Nisa. Aylar oldu, umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
doğru hatırlıyorsun hatta yazın onun yeşil sprey olanını sırtım için kullandım . resmen sıcaktan isilik pişik akne ne ararsan çıkmıştı ona iyi geldi

Tm cnm S sepyazeytin

Her yer indirim sebbo olay indirim kampanya değil ki,içerik...az çok biliyorsun burda adı geçenlerin onların indirimlerini takiple hiç olmazsa

Bak hiç kampanya olur belki, bekleyeyim demiyor. İlla alacak, ya biter de Ceycey serumsuz kalırsa ne yaparız?
Aldım bile. Ama müdüre şikayet ettim kibarca. Müdür olan adam çok iyi niyetli çıktı anladı beni kadınla birlikte konuştuk nazik bir müşteri çıkmış gene dedi. Başkası büyük tepki verirdi dedi. 350 civarı harcadım . Kadın kendini savunmaya çalıştı müdür izin vermedi haksızsın sen dedi. Kızıma suluk hediye etti bir de. Aynı mağazada 2 tür insan var işte.

Eklentiler

• 42A727DB-966F-401B-A0ED-7FCA3102DAA2.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 14F21EA3-7F9A-43CA-BE1A-025DC094824C.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 41
Güle güle kullan ceycey. Peptiti kaça aldın ?

resmen iyiki böyle olmuş diyesim geldi iyi günlerde kullanın canım suluk da çok güzel

O ne beybisi, muzlu süt mü ne o? Ağzına sağlık, iyi yapmışsın. Peptit iki tane alırsın diye düşünmüştüm, güle güle kullan tüm aldıklarını. Suluk hediye etmesi çok hoşuma gitti valla. Sağlıkla kullanmak nasip olsun.

Ne kadar kıymetli bir insansın sen çevrendekiler çok şanslı son dönemler benim yasadiklarimi anlattin sanki şıp diye çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…