Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sorsa bu marka nasıl diye sorsa yine garipsemem hep beraber anlatır güler geçeriz ama tavsiye olunca ne bileyim
En sevmediğim şeylerden boş özgüven ve illa ayak uyduracam diye bazılarına özenen insanlar ...üzgünüm
Anca bu kadar kırmadan yazabildim 🤷🏻‍♀️
Bilmeden ahkam kesmek kötü bir huy. Mesela saçımda keratin vardı kuaförde yaptırmıştım. Kuaförün verdiği şampuan serumu vs nisaya sordum. Onaylayınca kullandım. Şu an keratin yok. Biliyorum john fridea da çok temiz içerik olmadığını organix vs gibi. Bile bile aldım yarı fiyatı diye. Ayy en iyisi bu demiyorum kimseye.

1 aylığına exxene üye oldum orada sadece konuşanlar programı için .1 ay içinde 2 sezon izleyip bitirdim tamamdır
netflixde de hepsini izledim birkaç tane sevdiğim dizilerin sezonlarını bekliyorum onlar gelsin birazda disney+takarım kafayı orada da ne varsa izlerim . arka fonda açıyorum zaaabaaaha kadar :KK70: işimi gücümü de yapıyorum ses oluyor iyi oluyor ya

Bilmeden ahkam kesmek kötü bir huy. Mesela saçımda keratin vardı kuaförde yaptırmıştım. Kuaförün verdiği şampuan serumu vs nisaya sordum. Onaylayınca kullandım. Şu an keratin yok. Biliyorum john fridea da çok temiz içerik olmadığını organix vs gibi. Bile bile aldım yarı fiyatı diye. Ayy en iyisi bu demiyorum kimseye.
bu arada jonhn frida, organix içeriği çok temiz değil ama iyi ürünlerdir canım almışsın ya için rahat etsin diye söyleyeyim dedim iyi günlerde kullan.

bu arada jonhn frida, organix içeriği çok temiz değil ama iyi ürünlerdir canım almışsın ya için rahat etsin diye söyleyeyim dedim iyi günlerde kullan.
Market şampuanından iyi diye aldım kuzum. Onlar bile 35 40 TL. Bu da 51 TL idi. Urban care ler çok daha pahalı. Organix i geçmiş şaştım. O kadar iyi ürün değil halbuki. Live Argan en iyisi içlerinde

1 aylığına exxene üye oldum orada sadece konuşanlar programı için .1 ay içinde 2 sezon izleyip bitirdim tamamdır
netflixde de hepsini izledim birkaç tane sevdiğim dizilerin sezonlarını bekliyorum onlar gelsin birazda disney+takarım kafayı orada da ne varsa izlerim . arka fonda açıyorum zaaabaaaha kadar :KK70: işimi gücümü de yapıyorum ses oluyor iyi oluyor ya
Ben de açıyorum, dinlerken çalışıyorum. Home office çalışsam da bazılarından daha çok yoğunum, o kesin bilgi (ay yine laf soktum, duramıyorum) :KK70:
Arada görmem gereken sahneler olduğunu fark edip hemen 30 sn geriye alıp bakıyorum, sonra yine işe devam. Netflix ve Blue yetiyor şimdilik.

Ben de açıyorum, dinlerken çalışıyorum. Home office çalışsam da bazılarından daha çok yoğunum, o kesin bilgi (ay yine laf soktum, duramıyorum) :KK70:
Arada görmem gereken sahneler olduğunu fark edip hemen 30 sn geriye alıp bakıyorum, sonra yine işe devam. Netflix ve Blue yetiyor şimdilik.
tv de dizi ne var hiç haberim yok evde resmen tv çalışmıyor bizde birde kendime resmen koleksiyon yapıyordum bi ara şarkı ve film . öyle bir liste var ki bende ileride kızım buna çok mutlu olacak :KK70: eski klasik adı hep unutulmuş filmler diziler yerli yabancı aynı şekilde şarkılar.

Yakasında adı yazar, baktın mı adına canım? Hemen müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edeyim, çok ciddiyim.
Bakarım tekrar gidince. O tür yerlerde ürünlere kendin bakarsın yardım istersen yardım ederler. Bu yeminle hiçbir seruma baktırmadı. Bik bik duadermleri övdü. Purest ları kötüledi😅zaten ence benim 3 katım. Ha ben de zayıf değilim bu arada😄😃

Bakarım tekrar gidince. O tür yerlerde ürünlere kendin bakarsın yardım istersen yardım ederler. Bu yeminle hiçbir seruma baktırmadı. Bik bik duadermleri övdü. Purest ları kötüledi😅zaten ence benim 3 katım. Ha ben de zayıf değilim bu arada😄😃
isminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyor

isminden maruderm muadili gibi duruyor yerli firma sanırım iyi iyi yerli firmalar çalışsında bu şekilde reklam işine girerse firma yakında batar en baştan nefrett ettiriyor
Fiyatları çok yüksek bir de. O fiyatlara ne ürünler alırım ben

Home office çalıştığım günlerde benimde arkada hep ses olur daha çok tek düze konuşan belgeseller iyi oluyor. İşimin çok dikkat istemeyen günündeysem dizi de oluyor.
Hacettepe üniversitesinden nöro bilim çalışan bir grup hoca bu şekilde çalışan insanların işine daha iyi odaklandığını anlatan bir yayın yapmışlar yakın zamanda.
Netflix te saklı istanbul belgeselini dinliyorum şu an güzel baya.

Duaderm yerli firma 3-4 yıllık bir geçmişi var sanırım. Eczabakim bir ara tavsiye ediyordu.

Maruderm dedin de geçen günkü Gratis siparişimle bir tane Maruderm retinol serum geldi. Arkadaşım alacak demiştim hatta sana. Kargolar aynı olsun diye birlikte sipariş vermiştik. "Vıcık vıcık yağ" diye tabir etti kullanan kişi. Ben Maruderm'in İnstagram sayfasına yazdım, nedenini sordum. Retinol cildi kurutan bir içeriktir o yüzden bizim serumumuz yağ bazlı dedi. Şu serum:

Ben de salisilik asit içeren yüz yıkama jelini açıp denedim dün, bayağı beğendim. Bu arada Cosmed yağı bıraktım bırakalı tek sivilce çıkmadı, çıkanların hepsi söndü. :21:

sende kendine haksızlık ediyorsun allahım konuda güzel olan herkes kendinde kusur bulmuş :KK70:

bensimo da konuda leke var leke dedi kadının yüzü ay parçası gibi maşallah pürüzsüz leke yok :KK70:
Ay çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum 🌺🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X