İlk yazan bendim, bana ne ya ay bugün çok haşarıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yazan bendim, bana ne ya ay bugün çok haşarıyım
Ben de bugün dışarı çıkmıştım. Öyle bir yağmur vardı ki burda da. Islandık, üşüdük falan. Şimdi ısınmaya çalışıyorumbugün yağmur atıştırdı burada şükür sonunda yaz bitti ekimin ortasında antepde yazı bitirdik
Doya doya moda programında bir kadın gördüm bu hafta dudakları korkunçtu. 5 dudak büyüklüğüne getirtmiş. Hayret etttimNe kadar kıymetli bir insansın sen çevrendekiler çok şanslı son dönemler benim yasadiklarimi anlattin sanki şıp diye çok teşekkür ederim
Anaa, hatırladım. Hatta bunlar ne güzel gözler böyle demiştik ikimiz, bayılmıştık, o mu? Ay çok tatlıydı o gözler. Wings06 o sen misin? Fotoğrafa niye yaşlı teyze koyuyorsun, ben de seni 80 yaşında sandım kız.kendisi elmacık kemikleri belirgin dolgun yanaklı biri gözleride çekik... yapısal yani hani çekik gözlerde çizgi olur ya. bir ara hergün günde 5 kere kırışığım,kırışıklık var ,doktora gidicem kırışık dedi. ısrarla yapısal o kırışıklık değil hatta botoks yapmak isteyenden de uzak dur ona botoks olmaz oraya zaten olmaz dedim hatırladın mı hatta başka konuda da konuşuyorduk. ikna olmuş kırışıklık olmadığına vallahi çok sevindim çünkü çok tatlı göz çevresine sahip. kendisine yazık edecek diye korktum
Ben biraz ev kuşuyum, severim evde oturmayı. Bazen de diyorum çalışsam para kazansam ama sonra diyorum yapabilir miyim acaba. Bu yaştan sonraBende aylardan sonra bugün evde pinekledim bütün gün,hiç özlememişim nasıl sıkıldım ya amannnn
Yaş kaç sorması ayıp olmasın?Ben biraz ev kuşuyum, severim evde oturmayı. Bazen de diyorum çalışsam para kazansam ama sonra diyorum yapabilir miyim acaba. Bu yaştan sonra
Off o dolguları yapıp yapip bir süre sonra dalgalı dalgalı durmayani yokDoya doya moda programında bir kadın gördüm bu hafta dudakları korkunçtu. 5 dudak büyüklüğüne getirtmiş. Hayret etttim
Ayy Çok teşekkür ederim cidden ya anladım hatta hep aklıma geliyor ne mübarek insan nasıl doğru söylemiş diye valla Bi botoks işlemi yaptırdım ona da pişmanım. Dediğini iyi ki gördüm çok hakliymissin Allah razı olsun o senin çok tatlılıgindan ve çok güzel bi insansinkendisi elmacık kemikleri belirgin dolgun yanaklı biri gözleride çekik... yapısal yani hani çekik gözlerde çizgi olur ya. bir ara hergün günde 5 kere kırışığım,kırışıklık var ,doktora gidicem kırışık dedi. ısrarla yapısal o kırışıklık değil hatta botoks yapmak isteyenden de uzak dur ona botoks olmaz oraya zaten olmaz dedim hatırladın mı hatta başka konuda da konuşuyorduk. ikna olmuş kırışıklık olmadığına vallahi çok sevindim çünkü çok tatlı göz çevresine sahip. kendisine yazık edecek diye korktum
37 oldumYaş kaç sorması ayıp olmasın?
Yörüüüü git bebeee. Ben de 55 falan sanmıştım37 oldum
çok teşekkür ederimAyy Çok teşekkür ederim cidden ya anladım hatta hep aklıma geliyor ne mübarek insan nasıl doğru söylemiş diye valla Bi botoks işlemi yaptırdım ona da pişmanım. Dediğini iyi ki gördüm çok hakliymissin Allah razı olsun o senin çok tatlılıgindan ve çok güzel bi insansin
Ben bunu yeni sekmede açtım, gece okuyayım araştırayım. Dün kil maskesi sonrasında bile bir tık güzelleşti yanaklarım. Düzenli kullansam mucize olur belkiBöyle bantlar var son zamanlarda yaygınlaştı.
ESRA ÅELEM 40 Adet Ä°pli Yüz-KaÅ-Göz-Boyun Germe Bantı Ä°pli vücut Gerdirme Bantları Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ESRA ÅELEM 40 Adet Ä°pli Yüz-KaÅ-Göz-Boyun Germe Bantı Ä°pli vücut Gerdirme Bantları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
37 az mı kızYörüüüü git bebeee. Ben de 55 falan sanmıştım
Geçen senelere kadar bende kendimi ev kuşu saniyordum ama değilmişimBen biraz ev kuşuyum, severim evde oturmayı. Bazen de diyorum çalışsam para kazansam ama sonra diyorum yapabilir miyim acaba. Bu yaştan sonra
Bana göre az. Ben 44 üm görünüş 36 beyin yaşı 2537 az mı kız
Çok bacım, kocaman olmuşsun, bu yaştan sonra ne yapacaksın bilmem ki37 az mı kız
Bi ayağım çukurdaÇok bacım, kocaman olmuşsun, bu yaştan sonra ne yapacaksın bilmem ki