Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim asla kullanmayacağım bir marka. Pek çok ürününün kalitesiz olduğunu ve kullananlarda sivilce yaptığını duymuştum.
ki burada da asla kullanılmaması gerektiğini defalarca yazmıştım ,tabiii aslaa seboda okumak adına en ufak bir girişim olmadığı için kıyamam maden bulmuş gibi paylaşıyor

ki burada da asla kullanılmaması gerektiğini defalarca yazmıştım ,tabiii aslaa seboda okumak adına en ufak bir girişim olmadığı için kıyamam maden bulmuş gibi paylaşıyor
Önüme geldi Instagram da paylaştım direk nereden biliyim N nscckts

Içeriği temiz ve doğru ürün ya hani amaç..
Yoksa hepimiz ne haltlar yedik bu konuda sen devam ediyorsun
Ay sinir oldum. Watsons a gittim az önce the purest peptit serum 150 ye düşmüş yedekleyecektim. Satıcı tutturdu the purestlar 5 para etmez. Sen duaderm marka al diye. Sağlık bakanlığı onaylı diye. 250 TL idi o da. Tüm the purestları kötüledi sinirim bozuldu. Enzim peelingleri kötüledi. Yerine duaderm ürünü önerdi. Ya doğruyu söylüyor ya da diğer markadan prim alıyor. Sonuç hiçbirşey alamadım

Kızlar ister bana kızın, ister polemik yaratıyorsun deyin. Az önce işe ara vereyim diye PC başından kalktım. TV'yi açtım, malum maden ocağı patlama haberini gözü yaşlı izledim. Dünden beridir zaten tadım kaçtı. Maden ocağından kurtulan bir adamla röportaj yapıyorlar, dedim ki şu adamcağızın yüzüne bak ya. Yüzü gözü kömür karası abimiz...

Eşim de vardı, dedim bazen kendimden utanasım geliyor. Yok yüzümde leke oldu, yok ton eşitsizliği oldu diye krem peşinde koşuyorum, şu adamın yüzüne bak ya... Hayatın bir de böyle bir yanı var maalesef. Çok mu abartılı yaklaşıyorum bilmem ama bazen yaptığım fuzuli harcamalardan dolayı utanıyorum.

Tabii ki doğru söylemiyor. Geçen yıl ödül almış bir marka, üstelik kendi sattığınız bir markayı nasıl kötülersin derdim ben olsam. Pirim mi alıyorsun, seni Watsons'a şikayet edeceğim der çıkardım. Öyle şey mi olur? Haspam!

Valla yapıştı o markanın başka ürünlerini de vermeye çalıştı. Baktırmıyor ürünlere. İndirim vardı serumlarda yedek alacaktım dibimdekinin gitmedi. Delirtti kadın beni. The purest in kırmızı enzim peelingini hiç kullanma dedi hatta. Diğeri de eh işte dedi. Duaderm temizleyici efsaneymiş ama . Teee allahım tüm deliler beni buluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…