Amin inşallah kardeşim pazartesi diye düşünüyor ama bakalım ne olacakBugün kargoya verilirse salı falan gelir inşallah sebbocum
Mantıkli gönder cnm karma ciltliysen talibim adreste veririmbendeki kullanmadıklarımı sebboya mı göndersem ne?hepsi vazelinden iyidir.vazelin sürmeye kalkmıştı yüzüne de zor ikna ettik olmaz diye
HeyecanşovvvvAmin inşallah kardeşim pazartesi diye düşünüyor ama bakalım ne olacak@bensimo
HeyecanşovvvvGörl seni de canki yaptık ya helaller olsun bize
Benim asla kullanmayacağım bir marka. Pek çok ürününün kalitesiz olduğunu ve kullananlarda sivilce yaptığını duymuştum.En Çok Satan Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri - Procsin kızlar baya indirim var bu markada güzel mi bilmem ama haberiniz olsun:) N nscckts C ceycey0406Kova hatunu yesa S Skinkeyrlover A Ametistt S sepyazeytin Wings06
ki burada da asla kullanılmaması gerektiğini defalarca yazmıştım ,tabiii aslaa seboda okumak adına en ufak bir girişim olmadığı için kıyamam maden bulmuş gibi paylaşıyorBenim asla kullanmayacağım bir marka. Pek çok ürününün kalitesiz olduğunu ve kullananlarda sivilce yaptığını duymuştum.
Kızz instagramda marka ürün tavsiyesi öi veriyorsun???
Içeriği temiz ve doğru ürün ya hani amaç..koptum
Ay sinir oldum. Watsons a gittim az önce the purest peptit serum 150 ye düşmüş yedekleyecektim. Satıcı tutturdu the purestlar 5 para etmez. Sen duaderm marka al diye. Sağlık bakanlığı onaylı diye. 250 TL idi o da. Tüm the purestları kötüledi sinirim bozuldu. Enzim peelingleri kötüledi. Yerine duaderm ürünü önerdi. Ya doğruyu söylüyor ya da diğer markadan prim alıyor. Sonuç hiçbirşey alamadımIçeriği temiz ve doğru ürün ya hani amaç..
Yoksa hepimiz ne haltlar yedik bu konuda sen devam ediyorsun
Tabii ki doğru söylemiyor. Geçen yıl ödül almış bir marka, üstelik kendi sattığınız bir markayı nasıl kötülersin derdim ben olsam. Pirim mi alıyorsun, seni Watsons'a şikayet edeceğim der çıkardım. Öyle şey mi olur? Haspam!Ay sinir oldum. Watsons a gittim az önce the purest peptit serum 150 ye düşmüş yedekleyecektim. Satıcı tutturdu the purestlar 5 para etmez. Sen duaderm marka al diye. Sağlık bakanlığı onaylı diye. 250 TL idi o da. Tüm the purestları kötüledi sinirim bozuldu. Enzim peelingleri kötüledi. Yerine duaderm ürünü önerdi. Ya doğruyu söylüyor ya da diğer markadan prim alıyor. Sonuç hiçbirşey alamadım
Valla yapıştı o markanın başka ürünlerini de vermeye çalıştı. Baktırmıyor ürünlere. İndirim vardı serumlarda yedek alacaktım dibimdekinin gitmedi. Delirtti kadın beni. The purest in kırmızı enzim peelingini hiç kullanma dedi hatta. Diğeri de eh işte dedi. Duaderm temizleyici efsaneymiş ama . Teee allahım tüm deliler beni buluyorTabii ki doğru söylemiyor. Geçen yıl ödül almış bir marka, üstelik kendi sattığınız bir markayı nasıl kötülersin derdim ben olsam. Pirim mi alıyorsun, seni Watsons'a şikayet edeceğim der çıkardım. Öyle şey mi olur? Haspam!