Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Içeriği temiz ve doğru ürün ya hani amaç..
Yoksa hepimiz ne haltlar yedik bu konuda sen devam ediyorsun 😆
🤣🤣🤣 yani düzeleceğiz zamanla inşallah bnde düzeltiyorum doğru ürünler almaya başladım artık sayenizde bilinçleniyorum cebime para girdikçe yapacağım birşeyler bakalım ❤️

Ay sinir oldum. Watsons a gittim az önce the purest peptit serum 150 ye düşmüş yedekleyecektim. Satıcı tutturdu the purestlar 5 para etmez. Sen duaderm marka al diye. Sağlık bakanlığı onaylı diye. 250 TL idi o da. Tüm the purestları kötüledi sinirim bozuldu. Enzim peelingleri kötüledi. Yerine duaderm ürünü önerdi. Ya doğruyu söylüyor ya da diğer markadan prim alıyor. Sonuç hiçbirşey alamadım
Prim olayıdır kesin,bu çaba boşa değil yani
Al müşteriyi kaçırdı...keşke enerjini sömürmesine izin vermeseydin saygısızın

Valla yapıştı o markanın başka ürünlerini de vermeye çalıştı. Baktırmıyor ürünlere. İndirim vardı serumlarda yedek alacaktım dibimdekinin gitmedi. Delirtti kadın beni. The purest in kırmızı enzim peelingini hiç kullanma dedi hatta. Diğeri de eh işte dedi. Duaderm temizleyici efsaneymiş ama . Teee allahım tüm deliler beni buluyor
Yakasında adı yazar, baktın mı adına canım? Hemen müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edeyim, çok ciddiyim.

🤣🤣🤣 yani düzeleceğiz zamanla inşallah bnde düzeltiyorum doğru ürünler almaya başladım artık sayenizde bilinçleniyorum cebime para girdikçe yapacağım birşeyler bakalım ❤️
Kendin diyorsun düzelicez diye dimi
Yani bu evrede insan hoyratça paylaşım ve tavsiyede bulunmaz önce araştırır ama sen bilirsin...

Kızlar ister bana kızın, ister polemik yaratıyorsun deyin. Az önce işe ara vereyim diye PC başından kalktım. TV'yi açtım, malum maden ocağı patlama haberini gözü yaşlı izledim. Dünden beridir zaten tadım kaçtı. Maden ocağından kurtulan bir adamla röportaj yapıyorlar, dedim ki şu adamcağızın yüzüne bak ya. Yüzü gözü kömür karası abimiz...

Eşim de vardı, dedim bazen kendimden utanasım geliyor. Yok yüzümde leke oldu, yok ton eşitsizliği oldu diye krem peşinde koşuyorum, şu adamın yüzüne bak ya... Hayatın bir de böyle bir yanı var maalesef. Çok mu abartılı yaklaşıyorum bilmem ama bazen yaptığım fuzuli harcamalardan dolayı utanıyorum.
Cilt sağlığımizda önemli unutma cnm kendine haksizlik etme kul kaderini yaşar benim hayatımı yaşadıklarımi bilseniz halinize şükreder siniz senin bu topikte ne işin var nasıl Kafani bunlara verebiliyorsun dersiniz demem o ki herkesin kaderi ayrı Allah rahmet eylesin Rabb'im ailelere sabır yaralılara da şifa versin varsa ihmal cezalandırılsin deyip önümüze bakmak zorundayiz cnm dünya bu biri ağlar biri güler insanoğlu S sepyazeytin

Valla yapıştı o markanın başka ürünlerini de vermeye çalıştı. Baktırmıyor ürünlere. İndirim vardı serumlarda yedek alacaktım dibimdekinin gitmedi. Delirtti kadın beni. The purest in kırmızı enzim peelingini hiç kullanma dedi hatta. Diğeri de eh işte dedi. Duaderm temizleyici efsaneymiş ama . Teee allahım tüm deliler beni buluyor
Hem bilgisiz hem saygısız. Cahilliğine maske takmış bir pirim çabacısı! Aha, sayesinde yeni bir sıfat kazandırdım, "pirim çabacısı".

"Halt etmişsin sen, hadsiz!" deyip alacağımı alır çıkardım ben olsam. Biz çok gördük onun gibileri.

Kendin diyorsun düzelicez diye dimi
Yani bu evrede insan hoyratça paylaşım ve tavsiyede bulunmaz önce araştırır ama sen bilirsin...
Buradakiler Zaten bilinçli insanlar isteyen kullanır isteyen kullanmaz o markanın da sevenleri muhakkak vardır paylaştım öylesine yani

Yalnız C ceycey0406 ben temmuz ayında bile şu anki fiyatından daha pahalıya almışım :KK43: Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyelim derim. Çünkü bu ay sadece 300 TL'ye 100 TL verdi Watsons. Ay sonuna doğru daha büyük puan hediye vereceğini düşünüyorum. Online alacağım ben. 2 tane peptit alır atarım kenara. Peptit serum harika çünkü.

Ay sinir oldum. Watsons a gittim az önce the purest peptit serum 150 ye düşmüş yedekleyecektim. Satıcı tutturdu the purestlar 5 para etmez. Sen duaderm marka al diye. Sağlık bakanlığı onaylı diye. 250 TL idi o da. Tüm the purestları kötüledi sinirim bozuldu. Enzim peelingleri kötüledi. Yerine duaderm ürünü önerdi. Ya doğruyu söylüyor ya da diğer markadan prim alıyor. Sonuç hiçbirşey alamadım

prim için canım bana da zamanında bir satıcı çok ısrarla şunu satmaya çalışmıştı resmen yalvardı o zaman öğrenmiştim , bazı anlaşmalı markalarda belirli satış kotasını doldurunca hediye mi çek mi ne alıyorlarmış loreal-paris-perfect-clean-150-ml-normal-karma-kopugu-z.jpg

Hem bilgisiz hem saygısız. Cahilliğine maske takmış bir pirim çabacısı! Aha, sayesinde yeni bir sıfat kazandırdım, "pirim çabacısı".

"Halt etmişsin sen, hadsiz!" deyip alacağımı alır çıkardım ben olsam. Biz çok gördük onun gibileri.
Alnım kızarmış Roza var sen de dedi. Ben de kayış koptu. Beyin ameliyatı oldum yanetkisi sıcak ortamda alnım kızarıyor. Dr um normal dedi. Siz dr musunuz dedim. Bir şey demedi😃alacağım yemek sonrası the purest ımı tekrar gidip

prim için canım bana da zamanında bir satıcı çok ısrarla şunu satmaya çalışmıştı resmen yalvardı o zaman öğrenmiştim , bazı anlaşmalı markalarda belirli satış kotasını doldurunca hediye mi çek mi ne alıyorlarmış Eki Görüntüle 3146002
Başka mağazalara gittiğimde bana da Nivea, Loreal gibi markaları öneriyorlar. Demek ki o markalar hep pirimci. "Yok, hiç dinlemek istemiyorum, teşekkür ederim. Alacağım şey belli." deyip susturuyorum. Onlara kalsa şahane ürünler var. İlk kullanımda bile bebek yapıyor insanı. Bir de bunu diyenlerin ciltleri güzel olsa içim yanmaz. Ben sıfır makyajla onlardan iyiyim.

Alnım kızarmış Roza var sen de dedi. Ben de kayış koptu. Beyin ameliyatı oldum yanetkisi sıcak ortamda alnım kızarıyor. Dr um normal dedi. Siz dr musunuz dedim. Bir şey demedi😃alacağım yemek sonrası the purest ımı tekrar gidip
Sinir bozucu şeytan! Hayattaki tek amacı ürün satıp pirim kazanmak. Birinin yarasına dokunur muyum, onu üzer miyim diye bir çekinceleri yok. Kampanya 30 Ekim'e kadar devam ediyor. İstersen biraz bekle, Watsons her an yeni bir kampanya başlatabilir.

ayy şaka gibi :KK70: ben olsam lütfen müsaade eder misiniz ürün almak istiyorum resmen müsade etmiyorsunuz derdim :KK70: ben derim . eskiden aman kırılmasınlar diye diye içime attıklarım beni böyle yaptı ceycey :KK70:
Başka mağazalara gittiğimde bana da Nivea, Loreal gibi markaları öneriyorlar. Demek ki o markalar hep pirimci. "Yok, hiç dinlemek istemiyorum, teşekkür ederim. Alacağım şey belli." deyip susturuyorum. Onlara kalsa şahane ürünler var. İlk kullanımda bile bebek yapıyor insanı. Bir de bunu diyenlerin ciltleri güzel olsa içim yanmaz. Ben sıfır makyajla onlardan iyiyim.
çok haklısın ya sadece şunu dese anlarım. son zamanlarda bu üründe çok satılıyor veya şu ürüne de şans vermek istermisiniz dese efendice insan gibi bir kere sorup çekilde sıkıntı yok işini yapıyor deriz sapık gibi peşde dolaşmak ne ya

asla kullanılmaması gereken ürünler takımından yine sebo ürün tavsiyesi veriyorda kova hatunu da haklı olarak konuya saygısızlık oluyor burada toplanmamızın amacı içeriği temiz ürünler çerçevesinde konuşmak dedi bilinçli tüketime davet etti

çok haklısın ya sadece şunu dese anlarım. son zamanlarda bu üründe çok satılıyor veya şu ürüne de şans vermek istermisiniz dese efendice insan gibi bir kere sorup çekilde sıkıntı yok işini yapıyor deriz sapık gibi peşde dolaşmak ne ya
Hem ürün aldırmıyor hem tepemde dikiliyor. Ben sevmiyorum öyle. Yapışıyor illa şunu al yoksa buradan çıkamazsın der gibi :KK70:

Sinir bozucu şeytan! Hayattaki tek amacı ürün satıp pirim kazanmak. Birinin yarasına dokunur muyum, onu üzer miyim diye bir çekinceleri yok. Kampanya 30 Ekim'e kadar devam ediyor. İstersen biraz bekle, Watsons her an yeni bir kampanya başlatabilir.
John fridea şampuan saç kremlerinde indirim vardı CarrefourSA da. 2 şampun 2 saç kremi aldım. Kimse karışmadı. Ben yıllardır kullanırım o markayı.organix de alıyordum ona çok zam gelmiş. Kime ne yahu alacağım üründen. Deli kadın watsons daki. Hayır benim cildim de güzeldir. Kadın bunalıma sokacak beni.

asla kullanılmaması gereken ürünler takımından yine sebo ürün tavsiyesi veriyorda kova hatunu da haklı olarak konuya saygısızlık oluyor burada toplanmamızın amacı içeriği temiz ürünler çerçevesinde konuşmak dedi bilinçli tüketime davet etti
Ya sorsa bu marka nasıl diye sorsa yine garipsemem hep beraber anlatır güler geçeriz ama tavsiye olunca ne bileyim
En sevmediğim şeylerden boş özgüven ve illa ayak uyduracam diye bazılarına özenen insanlar ...üzgünüm
Anca bu kadar kırmadan yazabildim 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X