Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C ceycey0406 sana bir haberim var beybi. Ben Purest peptit serumu Temmuz'da 164'e, sonra Eylül'de 183'e almışım. Güya indirim var diye kandırmışlar beni. Ürün şu an 149,90 TL. 30 Ekim'e kadar Purest ürünlerinde indirim devam edecekmiş. Diğer ürünlerde de net %40, %50 indirim var hanımlar, bilginize.

Hangi sitede indirimler sepya

Ben aslında purest arbutin e yükselmiştim ama dermoskin daha iyi diye ona kaydım

Bu siteyi bilen var mı bi de fiyat iyi mi ne dersiniz

Eki Görüntüle 3145852
Dermoskin kompleks ürün, Purest akışkan bir serum. Fiyatı da iyi, şimdiden güle güle kullan diyeyim. Bu mağaza Trendyol'da da var. Ben bir iki ürün almıştım, orijinaldi.

136.90 miiiiii peki kargo ne kadar her türlü 160 i geçmez demi

Ay bu ay aslında alacaklarım tamamdı kart doldu ama yaapcagim bi çılgınlık hovardalik
Kargo 9,99 olmalı. Sepete ekleyip bakmak lazım Bu fiyat kaçmaz, yap bi' çılgınlık.

Ekledim 12.90 mis kargo

Alıyorum canım

Şu an koşuyorum kartıma doğru hahahahah

Allah hem ödeme kolaylığı versin hem.de akil fıkır versin bana hahahaha
Kız ben de kargo ücretine uyuz oluyorum ha Hep fiyatı bir şeylerle tamamlıyorum sırf kargo ödememek için. Cildinde parlasın, güle güle kullan Benim de böyle bir çılgınlık yapıp rahatlayasım var ama o düşüncelerden hızla uzaklaşıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin, eskiden yılda bir kere zam gelirdi, ihtiyacımız olduğunda alırdık. Şimdi panikle tüketim çılgınlığı yapıyoruz. Allah aklımızı sen koruuuuuu

Ama güzel ürünleri güzel fiyata aldım demi ahahahahahha

kız bu mesajını sebo ciddiye alır, alır kokuyu yüzüne neyim sıkar allah korusuuunn bak bu vücut spreyleri gerçekten çoook güzel kullanmıştım bir dönem unutmuşum sahi iyi hatırlattın alayım yine

Ay düzle başlayıp 6 ay onu kullanıp sonra peptit geçecektim ama oradaki peptit kelimesi beni benden aldı

Sor ki peptit ne demek söyleyemem ha hahahahah ama iyi bi şey demi haahahh
İyi bir şey ama böyle pudramsı Ben de peptit kelimesine tav oluyorum. Cosmed'i almıştım da normal düz krem gibi değil yapısı. Benim gibi kuru göz altlarınız varsa göz çevresi için düz krem daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…