Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız bu mesajını sebo ciddiye alır, alır kokuyu yüzüne neyim sıkar allah korusuuunn :KK70: bak bu vücut spreyleri gerçekten çoook güzel kullanmıştım bir dönem unutmuşum sahi iyi hatırlattın alayım yine :KK8:
Ay çok güldüm :KK70: Resmen şu şekilde güldüm: :KK70:
Haklısın, Sebbo ciddiye alır valla :KK70:

@ceycey0406 sana bir haberim var beybi. Ben Purest peptit serumu Temmuz'da 164'e, sonra Eylül'de 183'e almışım. Güya indirim var diye kandırmışlar beni. :KK61: Ürün şu an 149,90 TL. 30 Ekim'e kadar Purest ürünlerinde indirim devam edecekmiş. Diğer ürünlerde de net %40, %50 indirim var hanımlar, bilginize.
Sitesindenmi alıyorsun cnm

Kız ben de kargo ücretine uyuz oluyorum ha :KK70: Hep fiyatı bir şeylerle tamamlıyorum sırf kargo ödememek için. Cildinde parlasın, güle güle kullan :21: Benim de böyle bir çılgınlık yapıp rahatlayasım var ama o düşüncelerden hızla uzaklaşıyorum. :KK70: Allah sonumuzu hayır etsin, eskiden yılda bir kere zam gelirdi, ihtiyacımız olduğunda alırdık. Şimdi panikle tüketim çılgınlığı yapıyoruz. Allah aklımızı sen koruuuuuu :KK70:
Evt ne gerek varsa kargo ücretini de bizden almayın siz verin yahu 🤣🤣

kız bu mesajını sebo ciddiye alır, alır kokuyu yüzüne neyim sıkar allah korusuuunn :KK70: bak bu vücut spreyleri gerçekten çoook güzel kullanmıştım bir dönem unutmuşum sahi iyi hatırlattın alayım yine :KK8:
Vücut spreyini yüzüme sıkacak kadar delirmedim okadar da değil 🤣. N nscckts

Yanak bölgesine dolgu yapılıyor galiba. Doktora sordum ben onu, dolgu yapılıyor ama abartma, sen istesen de yapmam dedi. Belki 10 yıl sonra yaparım, abartma diye de vurguladı. Çok istemiştim oysa. :mad:
Benim yanaklarım dolgun ama elmacıklarda ince kirisiklar oluyor gözümü kısınca gulunce dr bana da öyle dedi deli gibi baktı 29 yasindayim 😀

Benim yanaklarım dolgun ama elmacıklarda ince kirisiklar oluyor gözümü kısınca gulunce dr bana da öyle dedi deli gibi baktı 29 yasindayim 😀
Bana da güldü doktor. Bende kırışıklık yok, elmacık kemiklerim dolgun. Fakat yağlı ciltten dolayı yanaklar ağzıma doğru yol almış, halay çekiyor. Kulaklara doğru bantlasam keşke :KK70:

Bana da güldü doktor. Bende kırışıklık yok, elmacık kemiklerim dolgun. Fakat yağlı ciltten dolayı yanaklar ağzıma doğru yol almış, halay çekiyor. Kulaklara doğru bantlasam keşke :KK70:
Yok benim yerinde 😂 Ama söyle çok bakınca milimetrik var takıyorum galiba 🤣 N nscckts dediği yapısal çizgileri kabul ettim mesela öyleymiş :) Onun için yüz yogası çok mantıklı oluyormuş. Bu arada şu ip colagen ozon tedavisi hdrafycial genclik aşısı altın iğne filan o kadar çok şey var ki bakalakiyoruz gördükçe bunlar ne 😀

Yok benim yerinde 😂 Ama söyle çok bakınca milimetrik var takıyorum galiba 🤣 N nscckts dediği yapısal çizgileri kabul ettim mesela öyleymiş :) Onun için yüz yogası çok mantıklı oluyormuş. Bu arada şu ip colagen ozon tedavisi hdrafycial genclik aşısı altın iğne filan o kadar çok şey var ki bakalakiyoruz gördükçe bunlar ne 😀
Yüz yogasını seviyorum ben ama üşeniyorum. Ömür boyu kim yapacak onu? Bir ara yine heves ettim, şu herkese anlattığım deodorant kapağını ağzımızda sıkıp bırakma hareketini bir hafta yaptım, cidden yüzüm toparlandı. Ben bir hafta yapıp altı ay ara veriyorum öyle şeylere :KK70:
İnce çizgiler varsa peptit serumlara başlamanı öneririm.

Böyle bantlar var son zamanlarda yaygınlaştı.

gülünce gözünün etrafı kırışmayan dünyada tek bir canlı yok :KK70: kırışmayanların yapılı yapılı durması da çok dikkat çekiyor ve direkt botoks ? deniliyor. doğal durmuyor çünkü... kırışıklık farklı birşey ,mimik çizgiyi başka. bence aynaya çok bakıp kusur aramamalıyız, bir dönem öyle oluyor insan kendisiyle çok uğraşıyor bunu herkes yaşamıştır , ama sonra farkediyorsun ki zaman geçtikçe, kendinde kusur bulduğum zamanlar aslında ne kadar güzelmişim diyorsun hayat insana bunu dedirtiyor ve kendinde kusur bularak, takarak geçirdiğin zamana üzülüyorsun güven bana :KK200:

Yüz yogasını seviyorum ben ama üşeniyorum. Ömür boyu kim yapacak onu? Bir ara yine heves ettim, şu herkese anlattığım deodorant kapağını ağzımızda sıkıp bırakma hareketini bir hafta yaptım, cidden yüzüm toparlandı. Ben bir hafta yapıp altı ay ara veriyorum öyle şeylere :KK70:
İnce çizgiler varsa peptit serumlara başlamanı öneririm.
kendisi elmacık kemikleri belirgin dolgun yanaklı biri gözleride çekik... yapısal yani hani çekik gözlerde çizgi olur ya. bir ara hergün günde 5 kere kırışığım,kırışıklık var ,doktora gidicem kırışık dedi. ısrarla yapısal o kırışıklık değil hatta botoks yapmak isteyenden de uzak dur ona botoks olmaz oraya zaten olmaz dedim hatırladın mı hatta başka konuda da konuşuyorduk. ikna olmuş kırışıklık olmadığına vallahi çok sevindim çünkü çok tatlı göz çevresine sahip. kendisine yazık edecek diye korktum

sende kendine haksızlık ediyorsun allahım konuda güzel olan herkes kendinde kusur bulmuş :KK70:

bensimo da konuda leke var leke dedi kadının yüzü ay parçası gibi maşallah pürüzsüz leke yok :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X