her cilde her lekeye ize iyi gelmez yalnız o.Nisacim sana birşey anlatacağım geçen arkadaşimin doğum günüydü orada bir kızla tanıştım düşmüş yüzü yaralanmış iz baya kalmis görmen lazım aloverayla hallettim işi bn şok oldum alovera çiçeğini koparıp suya koymuş içindeki siyahligini akıtana kadar bekletmis bir kere sonra onu her gün sabah akşam kullanmış kızın cildini görmen lazim ipek gibi olmuş kızlar bn şok şok aramızda deneyen varmı çok merak ettim cilt lekeleri için
ben de kaşıntı yapıyor kullanamıyorum.kızarıyor bir de o bölgeher cilde her lekeye ize iyi gelmez yalnız o.
Anladım cnm aldım bn mesajı tmmdirher cilde her lekeye ize iyi gelmez yalnız o.
benide kaşım kaşım kaşındırıp kabartıyor vallaben de kaşıntı yapıyor kullanamıyorum.kızarıyor bir de o bölge
rüyanda beni yani cici anneni gör sebbo.iyi gecelerrrKızlar iyi geceler Allah'a emanetsiniz
Bu aralar indirim var ben de bakayimo ürün başka.niveanın hiçbir ürününü kullanmam leke serumu dışında.pahalı bir ürün leke serumu.ben kampanyalı 195 e zor buldum.bu ürün gerçekten lekeleri soluklaştırdı bende yoksa tekrar almazdım.
Botoks?Yılın ilk fiddy'ini yaptım.Gerçi şu an yüzümde yağla bekleme aşamasındayım. Ben kili yanaklarıma da sürdüm, sadece T bölgesine değil. Kızlar kil kururken yanaklarımı kulaklarıma doğru bir gerişi vardı of of of... Bittim ben o olaya Yüzüm dümdüz oldu, ay keşke öyle kalsaydı, ne güzel oldum ya. Kendime bakmalara doyamadım resmen! Yanaklarımın öyle kalması için ne yapmam lazım, hı? Bİlen var mı kızlar? Ondan istiyorummmm
Beni de kaşındırıyor kızartıyor ama mutfaktaki ufak tefek yanıkların acısını çok kısa sürede alıyor ve iyileştiriyor.Nisacim sana birşey anlatacağım geçen arkadaşimin doğum günüydü orada bir kızla tanıştım düşmüş yüzü yaralanmış iz baya kalmis görmen lazım aloverayla hallettim işi bn şok oldum alovera çiçeğini koparıp suya koymuş içindeki siyahligini akıtana kadar bekletmis bir kere sonra onu her gün sabah akşam kullanmış kızın cildini görmen lazim ipek gibi olmuş kızlar bn şok şok aramızda deneyen varmı çok merak ettim cilt lekeleri için
Bende de aynen öyle yapıyor. Bir kez kullanayım, çok şifalıymış dedim de şaftım kaydıben de kaşıntı yapıyor kullanamıyorum.kızarıyor bir de o bölge
Yanak bölgesine dolgu yapılıyor galiba. Doktora sordum ben onu, dolgu yapılıyor ama abartma, sen istesen de yapmam dedi. Belki 10 yıl sonra yaparım, abartma diye de vurguladı. Çok istemiştim oysa.Botoks?
Gecen duvarimda da paylastim, 2018’fe yurtdisindan aldigim 3 parfumu (Hermes, Prada ve Guarlein) bekarlik evimde bir kutuda unutmusum.
Beybi bende şundan var. Bir ara sepet toplam tutarı yüksek olsun da kargo bedavaya gelsin diye almıştım.bunu gerçekten hala sorabiliyorsun aylardır şu konu ilk açıldığından beri hyaluronikasit içeren herşeyi nemli cilde uygulamak lazım yoksa kurutur diyoruz ah aheğer nemli cilde uygulamazsan deri altındakı suyu çeker kurutur. nemlendiricinin nemi yeterli gelmezse centella sprey formda ürün alırsın pıs pıs yüzüne centtella sıkarsın mükemmel olur
Ay sen de mi bizim gibi stokçusun cincap?Esim bugun diger eve ugrasmisti. L’occitane’nin bir kutusunu getirdi. İcinde 3 tane parfum. Jelatini ustunde. Balayi donusu aldiklarim da eski evde kalmis.Keske altin olarak unutsaymisim.
Stokculuk degil de; Her duty free’den parfum alir kardeslerime hediye ederim isin asli.Ay sen de mi bizim gibi stokçusun cincap?Onları kullan, misler gibi kok inşallah
Harika bir iş yapmışsın bence. Mis kokulu günler, yansın gecelerBir yandan da iyi oldu diyorum. 3-4 yillik parfumum var su an.
Günaydın kızlar hayırlı haftasonlariniz olsun