Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her cilde her lekeye ize iyi gelmez yalnız o.

Botoks?

Beni de kaşındırıyor kızartıyor ama mutfaktaki ufak tefek yanıkların acısını çok kısa sürede alıyor ve iyileştiriyor.

Gecen duvarimda da paylastim, 2018’fe yurtdisindan aldigim 3 parfumu (Hermes, Prada ve Guarlein) bekarlik evimde bir kutuda unutmusum.

Esim bugun diger eve ugrasmisti. L’occitane’nin bir kutusunu getirdi. İcinde 3 tane parfum. Jelatini ustunde. Balayi donusu aldiklarim da eski evde kalmis. Keske altin olarak unutsaymisim.

Beybi bende şundan var. Bir ara sepet toplam tutarı yüksek olsun da kargo bedavaya gelsin diye almıştım.

Sen şimdi böyle deyince aklıma geldi. Bunu sıkayım mı yüzüme? Sık dersen ne zaman sıkayım? Purest arbutinin içinde de hyalüronik var ya, sonrasında mı sıkayım? Al sana Sebbo 2

Esim bugun diger eve ugrasmisti. L’occitane’nin bir kutusunu getirdi. İcinde 3 tane parfum. Jelatini ustunde. Balayi donusu aldiklarim da eski evde kalmis. Keske altin olarak unutsaymisim.
Ay sen de mi bizim gibi stokçusun cincap? Onları kullan, misler gibi kok inşallah

Ay sen de mi bizim gibi stokçusun cincap? Onları kullan, misler gibi kok inşallah
Stokculuk degil de; Her duty free’den parfum alir kardeslerime hediye ederim isin asli.

İmza kokum kaldirilacak diye bilgi vermisti L’occitane. Ben de 3 tane aldim klasiklere eklenene kadar yeter diye. Simdi simdi hatirliyorum her ihtimale karsi 2 tane daha aldigimi. Digeri de gece kokum boynu bukuk kalmasin diye almistim onu da.

Bir yandan da iyi oldu diyorum. 3-4 yillik parfumum var su an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…