- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Effectha birliği kuruluyor hahahKız sebbo ben de aldım bu akşam kuru cilt için olanını. Güle güle kullanalım inşallah
Oy yerim seni bnde seni sevdim cnm çok isterdim kozmetik vs seven bir annem olmasınisebboya bir kanım kaynadı.evlat mı edinsem ne?annesi gibi kozmetik almasına da kızmam hem
sebbom ben de seni seviyorum.ama beni bir görsen anne demezdin emin ol.
Bence bnde alınca effectha kullananlar olarak birleşelim etkilerini konuşalım falanKız sebbo ben de aldım bu akşam kuru cilt için olanını. Güle güle kullanalım inşallah
sebbom ben de seni seviyorum.ama beni bir görsen anne demezdin emin ol.
ankaraya yolun düşerse yaz buraya.ağırlarım seni.işyerimizin misafirhaneleri var.belki görmek nasip olur birgun
Takip ediyorum ama siralamadan emin olamıyorum çok karışık geliyor hala ya alışamadımrutin yapıyormuşsunuz işte ... 5 aydır burada konuşuyoruz neyden önce ne sürülür valla hepsi yazıyor
Peptitli daha İyiymis burada öyle denmistiBen de alacağım dermoskin göz kremi
Ama.peptitli mi düz mu bilemedim
Ben nivea garnier loreal hep pas geçtim bakmadım bile bugün siz tavsiye etmiyorsunuz diye. İyi alabiliriz o zaman.peptiti 2 3 gündür kullanıyorum.hyaloronik ve niacinamide i hergün.onların üstüne peptid kullandım 1 saat sonra dün.gece yatarken de nivea leke serumu.
o ürün başka.niveanın hiçbir ürününü kullanmam leke serumu dışında.pahalı bir ürün leke serumu.ben kampanyalı 195 e zor buldum.bu ürün gerçekten lekeleri soluklaştırdı bende yoksa tekrar almazdım.Ben nivea garnier loreal hep pas geçtim bakmadım bile bugün siz tavsiye etmiyorsunuz diye. İyi alabiliriz o zaman.
Kız sen bunu ilk defa mı duydun şaşkın?Nisacim sana birşey anlatacağım geçen arkadaşimin doğum günüydü orada bir kızla tanıştım düşmüş yüzü yaralanmış iz baya kalmis görmen lazım aloverayla hallettim işi bn şok oldum alovera çiçeğini koparıp suya koymuş içindeki siyahligini akıtana kadar bekletmis bir kere sonra onu her gün sabah akşam kullanmış kızın cildini görmen lazim ipek gibi olmuş kızlar bn şok şok aramızda deneyen varmı çok merak ettim cilt lekeleri için
Bende de var bu. İndirime girince hemen almıştım. Bir kez kullandın mı diye sor, hayır! Ceycey senle ben niye böyleyiz bacım ya?Hele bunu neden aldım hiç fikrim yok. Keşke sebbo gibi 3 ay düşünseydim
Valla bilmiyordum harikaymış valla öğrendim nasıl olduğunu çiçek alirsam denerimKız sen bunu ilk defa mı duydun şaşkın?
Biz balkonda bitkisini yetiştiriyoruz. Evet, yaprağını kesip kesik yeri bir bardak suyun için gelecek şekilde bekletiliyor ki zehiri suya aksın. Sonra da içindeki jel cilde sürülüyor. Benim aloe vera alerjim var ama kayınvalidem yapıyor hep.
Bnim gibi düşünün kızlar aceleci davranmayınBende de var bu. İndirime girince hemen almıştım. Bir kez kullandın mı diye sor, hayır! Ceycey senle ben niye böyleyiz bacım ya?
yok anacığımm biz aceleciyiz ama sen de bir düşünüyorsun bir mevsim geçiyorBnim gibi düşünün kızlar aceleci davranmayın