bendeki kullanmadıklarımı sebboya mı göndersem ne?hepsi vazelinden iyidir.vazelin sürmeye kalkmıştı yüzüne de zor ikna ettik olmaz diye
dün leke ürünü kullandıysan bugün peptit kullan o zaman ben olsam öyle yapardımpeptiti 2 3 gündür kullanıyorum.hyaloronik ve niacinamide i hergün.onların üstüne peptid kullandım 1 saat sonra dün.gece yatarken de nivea leke serumu.
Chamos Centella Asiatica Extract 90 Toner - Cilt Yatıştırıcı Tonik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ya da bunu iki elinin arasında ısıtıp tampon tampon yüze yedirebilir bence bunlara gerek kalmayacak ama sebo sünger gibi krem tükettiği için acabalarım var
ama leke ürünü 4 hafta boyunca hergün kullanılmalı.öyle verim almıştım daha önce.talimatı da öyle.dün leke ürünü kullandıysan bugün peptit kullan o zaman ben olsam öyle yapardım
o zaman leke ürününü gece veya gündüz sürersin yani peptidi bir öğün leke ürününü diğer öğün gibi yedirirsin cildineama leke ürünü 4 hafta boyunca hergün kullanılmalı.öyle verim almıştım daha önce.talimatı da öyle.
Tm cnm tşk ederim bakalım nasıl olacak gelsinde bir ürünüm bakcaz N nsccktsbunu gerçekten hala sorabiliyorsun aylardır şu konu ilk açıldığından beri hyaluronikasit içeren herşeyi nemli cilde uygulamak lazım yoksa kurutur diyoruz ah aheğer nemli cilde uygulamazsan deri altındakı suyu çeker kurutur. nemlendiricinin nemi yeterli gelmezse centella sprey formda ürün alırsın pıs pıs yüzüne centtella sıkarsın mükemmel olur
ben gene az ürün kullanıyorum.nemlendirici kullanmıyorum mesela hyaloronik ve niacinamide kullanınca akşamları.peptid i haftada 3 kullansam yeter mi?mesela ben olsam üst üste bu kadar çok ürün kullanmaktansa ya hepsi bir arada serumlardan seçerim ya da birini gündüz birini akşam sürerim
seboya centellayıda 1 senede aldırırız heralde şimdi düşündümde allah esirgesin
göz kremi al.göz çevresi kırışınca ne yapsan yaşlı durursun.nisanın tavsiye ettiğini al kurtul sebbom.Önce bir nemlendirici mi göz kremimi alıyım da tonik sonra cnm alırım inşallah
yeterli olur canımben gene az ürün kullanıyorum.nemlendirici kullanmıyorum mesela hyaloronik ve niacinamide kullanınca akşamları.peptid i haftada 3 kullansam yeter mi?
Öyle yapcam cnm önceliğim nemlendirici güneş kremi göz çevresi kremi arkası Gelir yavaş yavaş C ceycey0406göz kremi al.göz çevresi kırışınca ne paysan yaşlı durursun.nisanın tavsiye ettiğini al kurtul sebbom.
niyeti bozmuştun ama sebbom.
Niyet bozmuştum ama cvpi beklemeden hareket etmeyecektim kuzum o gunü bugün gibi hatırlıyorum çaresizsen Çare sizsinizniyeti bozmuştun ama sebbom.
sebboya bir kanım kaynadı.evlat mı edinsem ne?annesi gibi kozmetik almasına da kızmam hemoy sebo oy ,öyle bir içimden geldi
Kız sebbo ben de aldım bu akşam kuru cilt için olanını. Güle güle kullanalım inşallahN nscckts C ceycey0406 @sepyazeytin @Winston Smith @Kova hatunu @yesa B bensimo kızlar koşun koşun geliyor gelmekte olan
Biz yeğenimle beraber aldık yine de kargo parası aldılar malesefGeliyor gelmekte olanŞifa olsun, güle güle kullan canım ama 127 TL'lik üründe de mi kargo parası alıyor?
Yok yine de trendyoldan daha ucuza geliyorMalesef cnm bn uygun diye güya siteden söylettirdim keşke trendyoldan vs söyletseydim daha iyiydi sanırımay neysem sağlık olsun olan oldu artık @sepyazeytin