Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peptiti 2 3 gündür kullanıyorum.hyaloronik ve niacinamide i hergün.onların üstüne peptid kullandım 1 saat sonra dün.gece yatarken de nivea leke serumu.
dün leke ürünü kullandıysan bugün peptit kullan o zaman ben olsam öyle yapardım

ama leke ürünü 4 hafta boyunca hergün kullanılmalı.öyle verim almıştım daha önce.talimatı da öyle.
o zaman leke ürününü gece veya gündüz sürersin yani peptidi bir öğün leke ürününü diğer öğün gibi yedirirsin cildine

bunu gerçekten hala sorabiliyorsun aylardır şu konu ilk açıldığından beri hyaluronikasit içeren herşeyi nemli cilde uygulamak lazım yoksa kurutur diyoruz ah ah :KK70: eğer nemli cilde uygulamazsan deri altındakı suyu çeker kurutur. nemlendiricinin nemi yeterli gelmezse centella sprey formda ürün alırsın pıs pıs yüzüne centtella sıkarsın mükemmel olur
Tm cnm tşk ederim bakalım nasıl olacak gelsinde bir ürünüm bakcaz N nscckts

mesela ben olsam üst üste bu kadar çok ürün kullanmaktansa ya hepsi bir arada serumlardan seçerim ya da birini gündüz birini akşam sürerim
ben gene az ürün kullanıyorum.nemlendirici kullanmıyorum mesela hyaloronik ve niacinamide kullanınca akşamları.peptid i haftada 3 kullansam yeter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X