Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim de bu site güvenli mi diye bir endişelendi de siz õnerdiginiz için gözum kapalı evt sen söyle dedim S sepyazeytin
EffectHA aldığın site güvenilir, şüpheniz olmasın.

Ben şimdi Evde Eczane sitesinden 186 TL'lik ürün ekledim, kargo ücreti yansımadı. Siteye baktım kaç TL ve üzeri kargo ücretsiz diye ama bulamadım şu an. İzmir firması, gidip kendi yerlerinden de alabilirim ben, çok sevindim buna.

Son düzenleme:
Ama şu var 250 TL üzeri ücretsiz mis kargo yoksa para var yani eczaneden ayarlayamazsam böyle buradan söylerim kuzum çok tşk ederim S sepyazeytin
He he alırsın, he he... Bir ay sonra dersin bunlar çok pahalı, Sepya sen bir site önermiştin onun adı neydi?

Evde eczane de 250 TL ücretsiz diyorda size nasıl yansımadi kargo hayret ettim şuan

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-14-20-45-22-352_com.android.chrome.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 31
Evde eczane de 250 TL ücretsiz diyorda size nasıl yansımadi kargo hayret ettim şuan
He kız, yukarıda eşek kadar "SEPETİNİZE 63,09 TL 'LİK DAHA ÜRÜN EKLEYİN KARGO ÜCRETİ ÖDEMEYİN!" yazıyormuş.
Yine de bu ürünleri en ucuz burada buluyorsan 10 TL kargo ödenir valla. Sen bilirsin kanki ben karışmıyom

Kanka bn bir şekilde alacağım bu ürünleri kafayı çok taktım buldukça aldıkça paylaşırım sizlerle S sepyazeytin

ben buraya ağustos gibi geldim topiğe miletin kafasında saç bırakmadıydın bence baya güçtü
Hadin hayırlı olsun şifa olsun
nemli cilde sür unutma ha bak ekran görüntüsü al burayı
Yüzümü temizledikten sonra tam kurumadan mi süreceğim cnm Kova hatunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…