Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu gerçekten hala sorabiliyorsun aylardır şu konu ilk açıldığından beri hyaluronikasit içeren herşeyi nemli cilde uygulamak lazım yoksa kurutur diyoruz ah ah eğer nemli cilde uygulamazsan deri altındakı suyu çeker kurutur. nemlendiricinin nemi yeterli gelmezse centella sprey formda ürün alırsın pıs pıs yüzüne centtella sıkarsın mükemmel olurYüzümü temizledikten sonra tam kurumadan mi süreceğim cnm Kova hatunu
Ben de bir pıs pıs var kullanmıyorum . Atayım resmini . Neden aldım bilmiyorumbunu gerçekten hala sorabiliyorsun aylardır şu konu ilk açıldığından beri hyaluronikasit içeren herşeyi nemli cilde uygulamak lazım yoksa kurutur diyoruz ah ah eğer nemli cilde uygulamazsan deri altındakı suyu çeker kurutur. nemlendiricinin nemi yeterli gelmezse centella sprey formda ürün alırsın pıs pıs yüzüne centtella sıkarsın mükemmel olur
Içimden geçenseboya centellayıda 1 senede aldırırız heralde şimdi düşündümde allah esirgesin
bu ürünü hiç kullanmadım ama zamanında bunun gece gündüz ikili krem seti vardı onu sevmiştim ... bu tarz bir ürün olabilir evet uygun fiyatlı en azından hoş şimdi fiyat ne olmuştur meçhul,uygun fiyatlı birşey kaldıysa tabiiİşte bu
bence kullanma bunuHele bunu neden aldım hiç fikrim yok. Keşke sebbo gibi 3 ay düşünseydim
500 kusurluk siparis vermistim gecen yazdigim urunler icin. Sorunsuz aldim. 3. Gun elimdeydi canim.Kardeşim de bu site güvenli mi diye bir endişelendi de siz õnerdiginiz için gözum kapalı evt sen söyle dedim @sepyazeytin
kullanmadım zaten duruyorbence kullanma bunu
uygun fiyatlı olarak bunu boş pıspıs şişeye aktarıp pıslatabilir mesela Luv it! Centella Özlü Tonik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLIçimden geçen
Her markanın centellasına vakıf olucaz galiba iyi yönden bak
uygun fiyatlı olarak bunu boş pıspıs şişeye aktarıp pıslatabilir mesela Luv it! Centella Özlü Tonik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sebo valla bak hic oyalanma S sebboChamos Centella Asiatica Extract 90 Toner - Cilt Yatıştırıcı Tonik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ya da bunu iki elinin arasında ısıtıp tampon tampon yüze yedirebilir bence bunlara gerek kalmayacak ama sebo sünger gibi krem tükettiği için acabalarım var
bendeki kullanmadıklarımı sebboya mı göndersem ne?hepsi vazelinden iyidir.vazelin sürmeye kalkmıştı yüzüne de zor ikna ettik olmaz diye
haftada kaç gün peptit kaç gün leke ürünü kullanıyorsun en son rutininde ne kullanmıştın .duş sonrası hyaloronik serum sürdüm 15 dakika sonra niacinamide sürdüm.şimdi ne süreyim ?leke kremi ve peptid var.hangisi önce hangisi sonra olmalı?
bazen düşünmek iyi oluyor C ceycey0406Hele bunu neden aldım hiç fikrim yok. Keşke sebbo gibi 3 ay düşünseydim
peptiti 2 3 gündür kullanıyorum.hyaloronik ve niacinamide i hergün.onların üstüne peptid kullandım 1 saat sonra dün.gece yatarken de nivea leke serumu.haftada kaç gün peptit kaç gün leke ürünü kullanıyorsun en son rutininde ne kullanmıştın .