Ay napiyim her sorduğumu aliyormusum gibi bir izlenim olduğu için öyle başlık ekledim ama alacaklarımdan sasmicam eve geçeyim başıma geleni anlaticam bugün bisiler oldu
Anlat kız, valla çatlarımAy napiyim her sorduğumu aliyormusum gibi bir izlenim olduğu için öyle başlık ekledim ama alacaklarımdan sasmicam eve geçeyim başıma geleni anlaticam bugün bisiler olduS sepyazeytin
Kız canki amma safmışım ha. Doğal maskesi kadar safım yemin ederimVeeeeeeee
Fiddy yapıldı
Niacinamide ile kapanış yapildiiiii
Herkesi beklerim
Gel gel
Teşekkürler canımAyyy canım gule güle kullan
Şu narliya hevesim var ama bime gelmemişti collagenli ve c vitamini olan var
Kız canki amma safmışım ha. Doğal maskesi kadar safım yemin ederimBen de zannediyorum ki start verilecek, herkes aynı zamanda yapacak, bekleme sürelerinde birbirimize laflar atılacak. Tey tey tey...
Eczane önerdi de bana onu sorayım nisaya sorayım dedimAnlat kız, valla çatlarım
Babe iyidir bu arada (orijinalse tabii). Babe olmayan ama üstünde farklı fontlarla Babe yazısı olan bir güneş kremi hediye gelmişti Trendyol'dan. Markanın logosunu bilmesem Babe zannedip markayı kötüleyecektim, o derece kötü bir kremdi.
Başına gelenleri anlatacaktın, bekliyorum
Yav bacım bırakma Dermoskin'in peşini de ben 75 milyon defa yazdım, en ucuz Evde Eczane'de şu anBugün başıma geleni anlatıyım dermoskinin ürünlerini alacaktim hepsi yüz TL üstüydü hoşuma gitti fiyatlar almaya gidecektim sonra dediki eczaci çalışanım yanlış söylemiş o ürün 200 bilmem kaç okadar yol gittim boş yere arkama baka baka gittim geri eve başka eczaneler buldum oralara bakacağım bırakmayacağım dermoskinin peşini@nscckts S sepyazeytin Kova hatunu B bensimo
Bakıyim onada hemen şimdiYav bacım bırakma Dermoskin'in peşini de ben 75 milyon defa yazdım, en ucuz Evde Eczane'de şu anGerçi Nisa'nın egittiği eczanede daha ucuzmuş ama oraya gidemiyoz.
Geliyor gelmekte olanN nscckts C ceycey0406 S sepyazeytin S SkinkeyrloverKova hatunu yesa B bensimo kızlar koşun koşun geliyor gelmekte olan
Malesef cnm bn uygun diye güya siteden söylettirdim keşke trendyoldan vs söyletseydim daha iyiydi sanırımGeliyor gelmekte olanŞifa olsun, güle güle kullan canım ama 127 TL'lik üründe de mi kargo parası alıyor?
Sana daha önce mükemmel bir insan olduğunu söyleyen oldumu bacım Harikasin ama burada kargo parası alır benceYav bacım bırakma Dermoskin'in peşini de ben 75 milyon defa yazdım, en ucuz Evde Eczane'de şu anGerçi Nisa'nın egittiği eczanede daha ucuzmuş ama oraya gidemiyoz.
Yok yok iyi yapmışsın. Trendyol'da hâlâ 205 TL.Malesef cnm bn uygun diye güya siteden söylettirdim keşke trendyoldan vs söyletseydim daha iyiydi sanırımay neysem sağlık olsun olan oldu artık S sepyazeytin
Kardeşim de bu site güvenli mi diye bir endişelendi de siz õnerdiginiz için gözum kapalı evt sen söyle dedimGeliyor gelmekte olanŞifa olsun, güle güle kullan canım ama 127 TL'lik üründe de mi kargo parası alıyor?