Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bide exfoliye yöntemi mi var? O neymiş gııı dünyadan haberim yok ben nerede yaşıyor muşum bugüne kadar
bu ürünler eksfoliye edicidir https://www.watsons.com.tr/the-pure...mmended_code=f8d6d61a4c0c8b93681df7c55cc2273a

https://www.watsons.com.tr/the-pure...mmended_code=f8d6d61a4c0c8b93681df7c55cc2273a yüzdeki ölü derileri böyle kaldırıyoruz değil mi gidip market raflarından tanecikli peeling alıp yaldur yuldur cilde girişmiyoruz yüzü keselemiyoruz değil mi dil altımı hazır edeyim mi

Valla ben eskiden hepsini yapmıştım hatta daha beterini de. ama onu demiyim kesin dil altı lazım olur o zaman

Muhtemelen ondandır. Cildimin anasını ağlattığım doğrudur
Oooo, şu yüz fırçası var ya, iki yıl öncesine kadar kışın yüzüm pul pul olduğunda kullanıyordum Yüzümün her santimini bununla ovuyordum ve çok iyi bir şey yapmışım gibi mutlu oluyordum. Üstüne bir de tanecikli peelingleri bastıra bastıraaa bu cilt iyi dayanmış bana.

Ben de alacağım dermoskin göz kremi

Ama.peptitli mi düz mu bilemedim
Önce düz alıyoz o kadar çok seveceğiz ki Nisa'nın ne demek istediğini anlayacağız
Bu arada beybi, ben sana fiddy konusunda çok takıldım ama akşam fiddy yapacağım emin ol. Hatta online sipariş vermiştim, Gratis'e gitmiş paketim. Birazdan gidip onu alacağım. Fakat bir şey yazarsan, ben akşam yemek telaşına falan düştüğümde görmezsem kaçtım sanma

Ben de hani şimdi bulaşık süngeri yerine kullanılan silikonlar var ya ona benzer bişeyle yıkıyordum bi ara yüzüme buhar tutuyordum falan filan. Şimdi ahh ahh diyorum yani, nasıl yapmışım öyle şeyler.

Hyaluronik asiti dogru kullanmayi ögrendim.
- Yüzüme pHi düsük ürünler kullandiysam, peptid kullanmadan önce nemli elle alip yüzüme yayiyorum.
- Bunu kullandiktan sonra mutlaka üzerine baska bir nemlendirici (aksam ise) veya günes kremi (sabah ise) gerekli, yoksa nemi uzun süre hapsedemez ve aksine daha cok kuruluga sebep olabilir.
- Ben neutrogena hydro boost aqua gel kullaniyorum. Basta sivilce yapti diye düsünmüstüm, ama ya yanlis kullanmisim o zaman, ya da baska bir sebeple sivilcem cikmis. Simdi hic bir problem yasamiyorum. Su bazli nemlendirici jel oldugu icin yagli olmadigindan dolayi göz cevresine daha rahat kullaniyorum. Ama dedigim gibi üstüne baska bir nemlendirici/günes kremi sart.

Bunu kaydettim teşekkürler
Ay yok eskiden granüllü peeling kullanmıştım ama burda öğrendim yanlış olduğunu o yüzden artık purest candır gerisi heyecandır
Eksfoliye diyince acaba fiddy gibi aşamalı bir yöntem mi diye düşünmüştüm de ondan sordum ama normal peeling yapıyoruz anladığım kadarıyla, sadece kendimizi at gibi tımarlamıyoruz insanlıktan çıkmıyoruz

Ben de hani şimdi bulaşık süngeri yerine kullanılan silikonlar var ya ona benzer bişeyle yıkıyordum bi ara yüzüme buhar tutuyordum falan filan. Şimdi ahh ahh diyorum yani, nasıl yapmışım öyle şeyler.
Hepsini ben de yaptım bacım of of

Ben de kullanıyordum Sebamedinkini daha temiz hissediyordum evet ama rutin kontrole gittiğimde doktorum bana birşey mi kullanıyorsun yıkamak için ph ını mahfetmişsin dedi. sakın sakın sudan başka birşey kullanma dedi. İlla kullanacağım diyorsanız dikkat edin. Benim kötü olmuştu.

Evt suprizi acikliyorum Arkadaşlar nemlendirici min siparişini verdim iki güne gelir en geç birde birsey soracağım bu swisss markası kullanılır mı ve hangi cilt tipine uygun nisacim merak ettim N nscckts
bilmediğim ürün valla birşey diyemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…