Haklısın cnmzamanında gereksiz şeyleri alma alma dedik sana sonunda dediğime geleceksin de demiştim fil hafızası var bende unutmam
Önce nemlendirici almam lazım çok az kaldı bitecek çünkü sonrasına bakcam cnmBen almadım onu. Yalnız Nisa'nın sivilceler için önerdiği salisilik asit içerikli şu olay yaratan krem vardı ya, o sürekli 3 saatlik indirime giriyor. Sivilcelerin için almak istiyorsan onu alsaydın keşke. 167 iken eklemişim, her gün 123'e düşüyor.
mia klinika Yağlı Ciltler için Bariyer Güçlendirici Nemlendirici Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Yağlı Ciltler için Bariyer Güçlendirici Nemlendirici Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu an yine 123,88 TL ama indirimin bitmesine 1 saat 25 dk varmış. İsteyen hemen alabilir.
Hazırım beybi ama yine de beni böyle sürüklemelisinYarın bil bakalim ne günü hjahahha
Geçmiş olsunnnnnnnn canım benimAy kızlar nasıl hastayım nasıl hastayım anlatamam
Ama çift aşamalı yapıldı niacinamide sürüldü
Çok teşekkür ederimbence ayrı ayrı kullan derim ben olsam öyle yapardım
100 TL altina inmez mümkün değil cnm okadarda değil ama fiyatı ikiyuzun üstünde şuan hepsi burada da trendyolda alınacak gibi değil ama kendi sitesinde 127 tlmiys alacağım inşallah S sepyazeytinKesinlikle. Bu arada bu fiyata zor bulunur artık. 100 TL altına insin diye bekliyor ama mümkün değil.
İnşallah100 TL altina inmez mümkün değil cnm okadarda değil ama fiyatı ikiyuzun üstünde şuan hepsi burada da trendyolda alınacak gibi değil ama kendi sitesinde 127 tlmiys alacağım inşallah S sepyazeytin
Günaydın beybiler. Gününüz güzel geçsin. Bugün büyük gün, bugün fiddy günü.yesa iyileştin mi? İyileşmediysen haftaya yapalım, sorun değil.
İZSU mesaj atmış, akşam suları kesecekmiş.hayırrrrrrrrrr bugunn fıddy gunu ölsek de yapacagız o fıddyı
aksam haberlesırız cok gec saate bırakmayalım uykum geldı falan dersın dıye korkuyorum hahah
rica ederimÇok teşekkür ederim
birşey daha sormak istiyorum örtmenimm. perşembe akşamları fiddy yapıyorum. cuma günü tüm gün yüzüm zeytinyağı sürmüşten hallice oluyor. rutinim aynı makyaj yok. sabah c vitamini, 10 dk sonra Hyaluronik asit. matrixyl, 15 dk sonra güneş kremi. diğer günlerde bu yağlanma olmamasına rağmen fiddy sabahında olduğunu gözlemledim.rica ederim
selammselam kızlar
Selammselam kızlar
estağfurullah canımbirşey daha sormak istiyorum örtmenimm. perşembe akşamları fiddy yapıyorum. cuma günü tüm gün yüzüm zeytinyağı sürmüşten hallice oluyor. rutinim aynı makyaj yok. sabah c vitamini, 10 dk sonra Hyaluronik asit. matrixyl, 15 dk sonra güneş kremi. diğer günlerde bu yağlanma olmamasına rağmen fiddy sabahında olduğunu gözlemledim.
bu sabah daha mat dursun diye güneş kremimi avene cleanance sürdüm. normal de yüzüm bunu parlatmayı başaramazdı kadife gibi dururdu. şu anda öğleden sonra bir transparan pudra geçmem gerekecek gibi duruyor.
acaba diyorum haftada bir fiddy bana fazla geliyor da cildim sebum salgısını artırıyor mu. yoksa normal mi.