Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
estağfurullah canım :KK200:
fiddy de salisilik asit kullanılıyor ya asit sonrası sebum artışı gözlenir normal ama 1-2 gün içinde eski haline döner geri ...bende de oluyor aynı şey hatta purest klasik tonik varya aha bha exfoliye için kullanılan ya da kırmızı peeling kırmızı serumlar varya ondan sonrada aynı şey gözlenir . dışardan müdahale ettiğimiz için dokuya cilt ne oluyor deyip çalışıyor :KK70:
çok teşekkür ederim. evet hafta sonuna normale dönüyor. aferin ciltlerimize çalışsınlar tabi :KK3:

Eklentiler

• 8D99D119-52ED-42BD-95DC-C8D14E76C392.png
    8D99D119-52ED-42BD-95DC-C8D14E76C392.png
    627 KB · Görüntüleme: 31
Yok kuzum şaka yaptım ya. 6 yıldır İzmir'deyim, sadece 1 gün suların kesildiğini hatırlıyorum Buca'dayken. Ciddi misiniz?

Bizimkiler Bostanli’da. Gayet ciddiyim. Hatta İzmir’in gevreginden ziyade su kesintisi meshur bana gore. :KK70: Bayramlarda gidiyoruz.

Bu arada biraz abartiydi, 1-2 gun kesik oluyor muhakkak. Tum surecte degil. 🥲

Bizimkiler Bostanli’da. Gayet ciddiyim. Hatta İzmir’in gevreginden ziyade su kesintisi meshur bana gore. :KK70: Bayramlarda gidiyoruz.

Bu arada biraz abartiydi, 1-2 gun kesik oluyor muhakkak. Tum surecte degil. 🥲
"Biraz abartıydı" kısmına güldüm, yanlış anlaşılma olmasın. 🥲

Tesekkur ederim. Allah kavustursun seni de. :KK70:

Benimki Agustos ‘23 SKT’li. Sanirim fiyati onun icin daha uygundu.
hiç belli olmuyor o işler geçen sefer aldığımda 3 senesi vardı tarih bitimine ve 164 tl almıştım sık indirime giriyor

sen daha önce hangi yıkama yağlarını kullandın

Merhaba elimde ürünler bitmişti bunları aldım mimik kirisiklarim derinlesti sanki iki hafta filan ürün kullanamamistim ve hava aşırı kuruttu beni. Ek olarak dermoskin göz kremi alayım diyorum.

Eklentiler

• 6E78457D-EEA3-448C-9BD2-FEB69571B289.jpeg
    6E78457D-EEA3-448C-9BD2-FEB69571B289.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 38
Cream co peptit serum mu yoksa purest hyloronik asit mi almalıyım. Bir de.

Ve nasıl bir rutin oluşturacağımı hale bililiyorum tek dikkat ettiğim nemlendirici ve güneş kremi. Çift aşamalı temizlik. Diğeri elime ne geçerse sürdüm. Yaklaşık yaz başından beri yapıyorum bi ara temizlemeden sürekli ürün kullanmıştım ama temmuzdan beri devam bi değişim yok 😏😏😏

hiç belli olmuyor o işler geçen sefer aldığımda 3 senesi vardı tarih bitimine ve 164 tl almıştım sık indirime giriyor

sen daha önce hangi yıkama yağlarını kullandın
Sunu kullaniyordum. Benim bir yag bazli temizleyici bitti. Siberian’a yarin baslarim.

Effectha ile bunun arkasindayim dedigin icin denemek istedim. 😍

Eklentiler

• DF511B7B-757F-47DE-9AE6-CFFD06DD40EF.png
    DF511B7B-757F-47DE-9AE6-CFFD06DD40EF.png
    140,3 KB · Görüntüleme: 42
tatlıcincap ne güzel bir nick ya çok sempatik
Bizimkiler dogdugu gunden beri sincap gibi hareketleri oldugu icin ogluma “Çincap” diyor. Esim ve ben Çince biliyoruz ve orada okuduk, yasadik diye. Oradan esinlendigim bir nick. 🐿️

Son düzenleme:
Sunu kullaniyordum. Benim bir yag bazli temizleyici bitti. Siberian’a yarin baslarim.

Effectha ile bunun arkasindayim dedigin icin denemek istedim. 😍
tr deki yvesin yağ bazlısına benziyor sanki bu... siberianı seversin kesin

Cream co peptit serum mu yoksa purest hyloronik asit mi almalıyım. Bir de.

Ve nasıl bir rutin oluşturacağımı hale bililiyorum tek dikkat ettiğim nemlendirici ve güneş kremi. Çift aşamalı temizlik. Diğeri elime ne geçerse sürdüm. Yaklaşık yaz başından beri yapıyorum bi ara temizlemeden sürekli ürün kullanmıştım ama temmuzdan beri devam bi değişim yok 😏😏😏
rutin yapıyormuşsunuz işte ... 5 aydır burada konuşuyoruz neyden önce ne sürülür valla hepsi yazıyor :KK43:

estağfurullah canım :KK200:
fiddy de salisilik asit kullanılıyor ya asit sonrası sebum artışı gözlenir normal ama 1-2 gün içinde eski haline döner geri ...bende de oluyor aynı şey hatta purest klasik tonik varya aha bha exfoliye için kullanılan ya da kırmızı peeling kırmızı serumlar varya ondan sonrada aynı şey gözlenir . dışardan müdahale ettiğimiz için dokuya cilt ne oluyor deyip çalışıyor :KK70:
Ay bide exfoliye yöntemi mi var? O neymiş gııı dünyadan haberim yok ben nerede yaşıyor muşum bugüne kadar😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X