Benim de gözümün nuru o. Onu en güzel köşede oturtuyorum, gıdım gıdım kullanıyorum. Kasım indiriminden biraz umutluyum ama çok da umut etmemek lazım. İlk alışım 170'ti, iki gözümün çiçeğinisvr 1 tane hiç açılmamış var şuan kullandığımda son çeyrekdeimtina ile kullanıyorum güzel sözler söylüyorum yakında oturup çay kahvede içerim ödüm kopuyor fiyatı daha da artacak diye stoklarda da zor bulunuyor artık
Kız dolar çıkacak ne düşmesi. Bu ürünler de yükselecek. Sen neden inanmıyorsun bizlere anlamıyorum
ne kullansan svr ile kıyaslıyorsun değil mi ben hala yapıyorum onuBenim de gözümün nuru o. Onu en güzel köşede oturtuyorum, gıdım gıdım kullanıyorum. Kasım indiriminden biraz umutluyum ama çok da umut etmemek lazım. İlk alışım 170'ti, iki gözümün çiçeğini
Sanırım sana özel mesaj atılmıyor. Foto atacaktım da ☺teşekkür ederim canım benim
300 e falan çıktığında alacak inşKız dolar çıkacak ne düşmesi. Bu ürünler de yükselecek. Sen neden inanmıyorsun bizlere anlamıyorum
artık gönderebilirsinSanırım sana özel mesaj atılmıyor. Foto atacaktım da ☺
Ayyyyne kullansan svr ile kıyaslıyorsun değil mi ben hala yapıyorum onubak seneleeerdir kullanıyorum onun yeri başka bizi ancak yağlı alerjik ve akneye meyilli ciltler anlar
300 e falan çıktığında alacak inşmehdi falan gelecek o zaman ya da dur bekleyelim bakalım
zamanında gereksiz şeyleri alma alma dedik sana sonunda dediğime geleceksin de demiştim fil hafızası var bende unutmamhepsini aynı anda alamam evdekiler kovar bni teker teker almam gerek
İnanıyorum cnm neden inanmiyim ama hepsini bir an da alamamKız dolar çıkacak ne düşmesi. Bu ürünler de yükselecek. Sen neden inanmıyorsun bizlere anlamıyorum
Merakşovlar bitmez bizde aşkoAyyyyNe kullansan SVR ile kıyaslıyorum Durum özetle aynen böyle, bayıldım buna Diğer ürünleri nasıl acaba diye düşünüyorum ama sonra hızla uzaklaşıyorum o düşüncelerden. S Skinkeyrlover dediği gibi, merakşov
svr seni kurutur benceMerakşovlar bitmez bizde aşkocanki olmak bunu gerektirir Ben daha kullanmadım svryi yaza alırım artık bu mevsimde bana olmaz o.
Heeee, doğru diyon. Neyse ki havalar serinledi, gıdımlan kullanıyorum. Yazın daha çok ihtiyaç duyuyordum. Gıdımlan gıdımlanMerakşovlar bitmez bizde aşkocanki olmak bunu gerektirir Ben daha kullanmadım svryi yaza alırım artık bu mevsimde bana olmaz o.
Merakşovlar bitmez bizde aşkocanki olmak bunu gerektirir Ben daha kullanmadım svryi yaza alırım artık bu mevsimde bana olmaz o.
nereden yola çıktığımı söylemeyi unutmuşum aklımdakini okuyorsun sanıyorsamsvr seni kurutur bence
Nisa adeta bir dermatolog edasıyla çalışıyor. Sanki bir deftere not etmiş herkesin cildini. Sana bu olur, sana bu olmaz deyiveriyor hemensvr seni kurutur bence
Çok haklısın canım benim yüzümde güneş lekesi hiç olmadı. Sivilce lekelerinin de koyulaşmasına izin vermemeye çalıştım. Geçen kış 3 seans scarlet yaptırdım üstüne ozon terapi yaptırdım. Sivilce lekelerim yok gibi bişeydi. Bu açıldığını söylediğim küçük izler son 1-2 ayda adet dönemlerinde çıkan sivilcelerin izleri idi. Yoksa eski bir lekeyi tamamen gidermek 1 sene sürebilir.aynen öyle hatta seninki erken bile açılmış demek ki daha yeni oluşan yüzelsel izmiş , ortalama bir sivilce izinin geçmesi 3 ay sürüyor en basit küçük güneş lekesinin geçmesi 6 aydan başlıyor o da saf formda gece gündüz kullanıp 2-3 saatde bir güneş kremi sürüp arada asit yapılmasına rağmen ... leke bir kere oldumu bu vücudda pigment arttı demektir arka tarafta sürekli çalışan dik kafalılık yapan asi agresif anarşit pigmenti baskılamak için mevlana yunus emre gibi falan sabırda olmak lazım
Maşallah dermatologlarin gülüNisa adeta bir dermatolog edasıyla çalışıyor. Sanki bir deftere not etmiş herkesin cildini. Sana bu olur, sana bu olmaz deyiveriyor hemen
kişilerin kullanıp memnun kaldıkları ürünlerden anlıyorum valla, ürünleri o kadar iyi tanıyorum ki neredeyse hepsini de zamanında denedim kullandımNisa adeta bir dermatolog edasıyla çalışıyor. Sanki bir deftere not etmiş herkesin cildini. Sana bu olur, sana bu olmaz deyiveriyor hemen