Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kişilerin kullanıp memnun kaldıkları ürünlerden anlıyorum valla, ürünleri o kadar iyi tanıyorum ki neredeyse hepsini de zamanında denedim kullandım ondan yani
Ben ilk geldiğimde hatırlıyorum, bana birkaç ürün saydın. O ara maddi olarak da müsaittim, hepsini hemen aldım hatırlarsın. İlk defa bu yaz sabah uyandığımda yüzümde bir kalıp yağ yoktu, tertemizdi. Tam nokta atışı yaptın, emeğine sağlık

svr seni kurutur bence

Ondan dedim yazın alırım diye. Belki kardeşimle ortak kullanırız. Temmuz ağustos için o dönem yağlanıyor bizim de.Aynen mat da sevmem ben ışıl ışıl her yer her yer sanki pavyon

başka topikde yazışıyorduk seni buraya etiketlemiştim buradan devam edelim demiştim sanki 5 yıl olmuş gibi ne çabuk geçiyor zaman 5 ay olmuş...

Hani ben ilk geldiğim zamanlarda bana bir nemlendirici tavsiye etmiştin onun adı neydi sitede bulamadım ya fiyatına bakcam
şimdi sana ne yapacağını söyleyeceğim bu konuda kendi adını aratıyorsun ilk yazdığın mesajlar hemen çıkacak (konuya yazan üyeler kısmı var konunun sağ köşesinde kimler kimler yazdı diye ) o günden itibaren konuştuğumuz şeyleri tekrar okuyorsun hadi sana kolay gelsin

başka topikde yazışıyorduk seni buraya etiketlemiştim buradan devam edelim demiştim sanki 5 yıl olmuş gibi ne çabuk geçiyor zaman 5 ay olmuş...
Ürünlerimi ilk kullanmaya başladığım gün 5 Haziran'dı. O tarihi hep aklımda tuttum ki neyin hangi sürede etki ettiğini anlayayım. İlk 3 ay sadece SVR ve Purest niacinamide ile bariyer güçlendirme yaptık. Ayyy, her şey aklımda beybi

Svr ın bütün ürünleri çok güzel. 3 ürünü kullanıyorum. Aşk yaşadığım yeşil serum tabi.

Ooooo, uzun iş o Bence yapmaz. Keşke Trendyol'da kendine bir koleksiyon oluştursaydın Sebo.

birde her yazdığımda tamam canım kaydettim sağol ekran görüntüsü aldım sağol diyordu
Ekran görüntüsü de zor geliyorsa telefonun notlar kısmına burada tavsiye edilen ürünü kopyala yapıştır yapabilir.
Sonra alınacak ürünleri öncelik sırasına göre yazabilir.
Kızın kafası hep karışık sanki okurken benimde kafam karışıyor zaman zaman.

Hemen bakıyorum

Azicik tuyo vereyim mi? S sebbo

Eklentiler

• D9DCEB20-6B4F-414B-BE9F-5554D1B8AD7F.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…