Siz yazdıkça hepsini kullanmak istiyorum benim de bıyık bölgemde kararma var. Ona da iyi gelir mi acaba, kullanabilir miyim sence?geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yazdıkça hepsini kullanmak istiyorum benim de bıyık bölgemde kararma var. Ona da iyi gelir mi acaba, kullanabilir miyim sence?geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...
ayyyy hahayyyy hemde ametiste akıllarda mı veriyorsun çeeenn
Aslında yedeklemek istiyorum şuan bana en acil nemlendirici güneş kremi lazımZaten Purest arbutin kullanıyor diye biliyorum. Bir ürün bitmeden diğerine geçmek istiyor sanırım. O arbutin uzun süre gider aslında çünkü kıvamı çok yoğun. Bir de Dermoskin ürünleri Evde Eczane'nin kendi sitesinde daha uygun, oraya da bakılabilir.
çok iyi gelir ben olsam önce dermoskin kullanırım bitinde purest arbutin kullanırım o bitince yine dermoskin kullanırım hatta sabah purest arbutin akşam dermoskin daha daha iyi olur direkt bölgeselde uygulayabilirsinSiz yazdıkça hepsini kullanmak istiyorum benim de bıyık bölgemde kararma var. Ona da iyi gelir mi acaba, kullanabilir miyim sence?
erhanda onlarla iyi olmuş yazık geçenlerde rimel satmışlardı ya adama ay bu iyi bu iyi diye adama rimel aldırmışlar yaÇok güzel Beni de sadece Watsons çalışanları tanıyor. Her gittiğimde Purest tester veriyorlar bir sürü
Okudum okudum onu Eşime anlatmıştım hattaerhanda onlarla iyi olmuş yazık geçenlerde rimel satmışlardı ya adama ay bu iyi bu iyi diye adama rimel aldırmışlar ya
Ay çok sevindim. Hemen sipariş vermeliyim teşekkür ederimçok iyi gelir ben olsam önce dermoskin kullanırım bitinde purest arbutin kullanırım o bitince yine dermoskin kullanırım hatta sabah purest arbutin akşam dermoskin daha daha iyi olur direkt bölgeselde uygulayabilirsin
reziloldu herifcanım kıyamam ya buraya yazdığımı söyledim iyi yapmışsın ruj da sürüyor deseydin dedi ahsenle kuaförcülük oynuyorlar tırnaklara ojeler dudaklara rujlarOkudum okudum onu Eşime anlatmıştım hatta
rica ederim rozalı olduğun için bölgesel sürüyoruz okeyto?Ay çok sevindim. Hemen sipariş vermeliyim teşekkür ederim
Arkadaşımın da bıyık bölgesinde kararma vardı. Bir sürü işlem yaptırdı ama geçmiyordu. Bir de arbutin dene, ne kaybedersin dedim. Şimdi aşırı mutlu, bayağı açılmış koyuluk. SVR serum da kullandırıyorum. Güneş kremini aksatıyordu, onu da aldırdım. Şimdi bayağı mutluSiz yazdıkça hepsini kullanmak istiyorum benim de bıyık bölgemde kararma var. Ona da iyi gelir mi acaba, kullanabilir miyim sence?
Allah ağzınızın tadını bozmasın. Sen buraya diyaloglarınızı yazdıkça mutlu oluyorum. Maşallah ne kadar da pozitif enerji saçıyorsunuz yareziloldu herifcanım kıyamam ya buraya yazdığımı söyledim iyi yapmışsın ruj da sürüyor deseydin dedi ahsenle kuaförcülük oynuyorlar tırnaklara ojeler dudaklara rujlar
aslında ben biraz geçimsizim çemkirellayım ben herşey mükemmel olmalı ayrıntılara takılırım o konuda yoruyorum açıkcasıAllah ağzınızın tadını bozmasın. Sen buraya diyaloglarınızı yazdıkça mutlu oluyorum. Maşallah ne kadar da pozitif enerji saçıyorsunuz ya
Maru.Derm Trendyol'da 3 al 2 öde var. Fakat Gratis'teki fiyatları daha uygun. Kullanılabilir bir marka olduğunu düşünüyorum.Aslında yedeklemek istiyorum şuan bana en acil nemlendirici güneş kremi lazım
Tamamdırrica ederim rozalı olduğun için bölgesel sürüyoruz okeyto?
svr 1 tane hiç açılmamış var şuan kullandığımda son çeyrekde imtina ile kullanıyorum güzel sözler söylüyorum yakında oturup çay kahvede içerim ödüm kopuyor fiyatı daha da artacak diye stoklarda da zor bulunuyor artıkArkadaşımın da bıyık bölgesinde kararma vardı. Bir sürü işlem yaptırdı ama geçmiyordu. Bir de arbutin dene, ne kaybedersin dedim. Şimdi aşırı mutlu, bayağı açılmış koyuluk. SVR serum da kullandırıyorum. Güneş kremini aksatıyordu, onu da aldırdım. Şimdi bayağı mutlu
Bende de var onlardan. Her şey derli toplu duruyor, güle güle kullan.vip ahmet saklama kabları varmış erzak kabı ben hep cam erzak kaplarına koyuyordum herşeyi yuvarlaklar çok yer kaplıyor ve ağır oluyor o saklama kablarından aldım etiketde aldım üstünde ne olduğu yazsın diye onlar yıkandı kurumaya bıraktım buzdolabına da organizerler aldım bir tertiplensin diye. aylık mutfak alışverişimizde tamamlandı eksik kalanları demin aldım yerleştireyim güzelce süslü süslü sonra da büyük iş başarmış gibi kendimi tebrik edeyim
teşekkür ederim canım benimBende de var onlardan. Her şey derli toplu duruyor, güle güle kullan.
He, ben de öyleyim. Eşim benden daha geçimli, sakin. Ben hep kontrolcüyüm. Her şey düzgün dursun, düzgün olsun diye boşa geriyorum kendimi. Ben de çemkirik biriyim ama o aşırı rahat, rahatlığın kitabını yazmış resmenaslında ben biraz geçimsizim çemkirellayım ben herşey mükemmel olmalı ayrıntılara takılırım o konuda yoruyorum açıkcası