- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Ben de satin aldim. Uzun zaman oldu. Tonik ve gunes kremi de aldim ayni markadan. Ama ne zaman sira gelir bilmem.Ah ahh kaç defa söyledi Nisa bunu. İlk söylediğinde favorilemiştim.
Benim stoğumda aynı markadan 1 tane nemlendirici, 1 tane bariyer güçlendirici serum var daha yeni açacağım. Markayı ürünü bildiğim halde favoride dursun dedim. Stokculuğa ara vermeye çalışıyorum.Ben de satin aldim. Uzun zaman oldu. Tonik ve gunes kremi de aldim ayni markadan. Ama ne zaman sira gelir bilmem.
Benim stoğumda aynı markadan 1 tane nemlendirici, 1 tane bariyer güçlendirici serum var daha yeni açacağım. Markayı ürünü bildiğim halde favoride dursun dedim. Stokculuğa ara vermeye çalışıyorum.
C ceycey0406 dolar yükselecek dedikçe kendimi zor tutuyorum.
EvetFiddy icinmi o
Bak kendi sitesinde baya indirimde sebbo. Ay ben de mi alsam kuru cilt için olanıBuldum kızlarda fiyatı yine yüksek
S sebbo eğer güzel bir nemlendirici almak istiyorsan bu fiyata almalısın. 60 liralık nemlendirici ile bu aynı olmaz. Hem güzel sonuç alırsın hemde kafanda soru işareti oluşturacak bir sorun yaşamazsın. Tabi yine de sen bilirsin.Bak kendi sitesinde baya indirimde sebbo. Ay ben de mi alsam kuru cilt için olanı
Kesinlikle. Bu arada bu fiyata zor bulunur artık. 100 TL altına insin diye bekliyor ama mümkün değil.
Yüz 80 yüz 90 alırım da ikiyuz çok geliyor biodemada bu fiyatta mecbur alacağım artık cnm birinden birini dandik bişi alamam zaten A Ametistt
Evt ya gördüm şimdi hemen sipariş ettireyim bugün harikasınız yaa
öneririm canım bildiğim kadarıyla rozanı tetiklemez
Tüm topik halkı senin için fiyat araştıracak bu gidişle. Favori yap şunları, fiyat alarmı oluştur. Haydi Sebbo haydi Sebbo haydiiiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiEvt ya gördüm şimdi hemen sipariş ettireyim bugün harikasınız yaa
Bir eczaneyle anlaştım getirticek sıkıştığımda ondan alacağımTüm topik halkı senin için fiyat araştıracak bu gidişle. Favori yap şunları, fiyat alarmı oluştur. Haydi Sebbo haydi Sebbo haydiiiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii
Ben almadım onu. Yalnız Nisa'nın sivilceler için önerdiği salisilik asit içerikli şu olay yaratan krem vardı ya, o sürekli 3 saatlik indirime giriyor. Sivilcelerin için almak istiyorsan onu alsaydın keşke. 167 iken eklemişim, her gün 123'e düşüyor.Bir eczaneyle anlaştım getirticek sıkıştığımda ondan alacağımşuan int sitesinden isteyeceğim oradan daha uygun S sepyazeytin
Bana iyi geldi fiyat. Güle güle kullanhttps://www.trendyol.com/b2b-plus/1...243556492?boutiqueId=613787&merchantId=558121 bornoz bunu aldım en uygun içime sinen bu oldu acaba daha uygunu varmıydı ki ya
çok teşekkür ederimBana iyi geldi fiyat. Güle güle kullan