Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de satin aldim. Uzun zaman oldu. Tonik ve gunes kremi de aldim ayni markadan. Ama ne zaman sira gelir bilmem.
Benim stoğumda aynı markadan 1 tane nemlendirici, 1 tane bariyer güçlendirici serum var daha yeni açacağım. Markayı ürünü bildiğim halde favoride dursun dedim. Stokculuğa ara vermeye çalışıyorum.
C ceycey0406 dolar yükselecek dedikçe kendimi zor tutuyorum.

Gelirimiz doviz olmasina ragmen bazi seyleri onden almaya basladim. Bu markaya bir bakacagim. Rutin kullandigim urunlerden farkli bir grup da olusturmak istiyorum acikcasi.

Bak kendi sitesinde baya indirimde sebbo. Ay ben de mi alsam kuru cilt için olanı
S sebbo eğer güzel bir nemlendirici almak istiyorsan bu fiyata almalısın. 60 liralık nemlendirici ile bu aynı olmaz. Hem güzel sonuç alırsın hemde kafanda soru işareti oluşturacak bir sorun yaşamazsın. Tabi yine de sen bilirsin.

Kesinlikle. Bu arada bu fiyata zor bulunur artık. 100 TL altına insin diye bekliyor ama mümkün değil.

Yüz 80 yüz 90 alırım da ikiyuz çok geliyor biodemada bu fiyatta mecbur alacağım artık cnm birinden birini dandik bişi alamam zaten A Ametistt

Evt ya gördüm şimdi hemen sipariş ettireyim bugün harikasınız yaa
Tüm topik halkı senin için fiyat araştıracak bu gidişle. Favori yap şunları, fiyat alarmı oluştur. Haydi Sebbo haydi Sebbo haydiiiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii

Tüm topik halkı senin için fiyat araştıracak bu gidişle. Favori yap şunları, fiyat alarmı oluştur. Haydi Sebbo haydi Sebbo haydiiiiiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii
Bir eczaneyle anlaştım getirticek sıkıştığımda ondan alacağım şuan int sitesinden isteyeceğim oradan daha uygun S sepyazeytin

Bir eczaneyle anlaştım getirticek sıkıştığımda ondan alacağım şuan int sitesinden isteyeceğim oradan daha uygun S sepyazeytin
Ben almadım onu. Yalnız Nisa'nın sivilceler için önerdiği salisilik asit içerikli şu olay yaratan krem vardı ya, o sürekli 3 saatlik indirime giriyor. Sivilcelerin için almak istiyorsan onu alsaydın keşke. 167 iken eklemişim, her gün 123'e düşüyor.

Şu an yine 123,88 TL ama indirimin bitmesine 1 saat 25 dk varmış. İsteyen hemen alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…