Valla indirimleri takip ediyorum dermoskin inerse onu alırım delimiyim en güzelini almak almışken daha iyi olur tabiki bakicam duruma cnm N nsccktsleke için aslında ben sana dermoskin arbutin önerdim ama maddi sıkıntı sebebiyle maruderm alman uygun olacak yoksa dermoskin almanı tavsiye ederim yüzde bi milyon eminim ki dermoskini seveceksin
sadece kremi alsan bunda yine olur arbutin krem bende kullanıyorum ya aynısını. önce krem alırsın sonra durumun el verince tonik de eklersin sabah tonik gece krem kullanırsın
Bu iki ürünü kullanıyorum 2 aya yaklaştı. Yüzümde öyle belirgin leke yok. Tek tük eski sivilce lekeleri vardı. Daha yeni yeni açılmaya yüzüm aydınlanmaya başladı. Ama 1 ayın sonunda yanağımda eski gibi görünen küçük lekeleri yüzeye çıkardı. Sonra onlar açıldı ve kayboldu.
Yani arbutine öncelik ver toniği sonrada alabilirsin diyorsun anladığım kadarıyla tm cnm oyle yapayım purestin arbutinin fiyatına bakayım ona göre ikisinden birini isterimsadece kremi alsan bunda yine olur arbutin krem bende kullanıyorum ya aynısını. önce krem alırsın sonra durumun el verince tonik de eklersin sabah tonik gece krem kullanırsın
bak purest arbutinde güzel eğer dermoskin alamıyorsan tabiiki onun yerine doldurmaz ama purest de alabilirsin
Zaten lekeler öyle hemen geçmez cnm sivilce çıkmasını engellese hafif lekelerde hareketlilik hissetsen zaten dayanirsin üç dört kullanımda toparlar yaniBu iki ürünü kullanıyorum 2 aya yaklaştı. Yüzümde öyle belirgin leke yok. Tek tük eski sivilce lekeleri vardı. Daha yeni yeni açılmaya yüzüm aydınlanmaya başladı. Ama 1 ayın sonunda yanağımda eski gibi görünen küçük lekeleri yüzeye çıkardı. Sonra onlar açıldı ve kayboldu.
Panik yapmayacaksan ve sabredeceksen al öyle 1 ayda falan geçirmiyor sivilce lekesini
Zaten Purest arbutin kullanıyor diye biliyorum. Bir ürün bitmeden diğerine geçmek istiyor sanırım. O arbutin uzun süre gider aslında çünkü kıvamı çok yoğun. Bir de Dermoskin ürünleri Evde Eczane'nin kendi sitesinde daha uygun, oraya da bakılabilir.sadece kremi alsan bunda yine olur arbutin krem bende kullanıyorum ya aynısını. önce krem alırsın sonra durumun el verince tonik de eklersin sabah tonik gece krem kullanırsın
bak purest arbutinde güzel eğer dermoskin alamıyorsan tabiiki onun yerine doldurmaz ama purest de alabilirsin
aynen öyle hatta seninki erken bile açılmış demek ki daha yeni oluşan yüzelsel izmiş , ortalama bir sivilce izinin geçmesi 3 ay sürüyor en basit küçük güneş lekesinin geçmesi 6 aydan başlıyor o da saf formda gece gündüz kullanıp 2-3 saatde bir güneş kremi sürüp arada asit yapılmasına rağmen ... leke bir kere oldumu bu vücudda pigment arttı demektir arka tarafta sürekli çalışan dik kafalılık yapan asi agresif anarşit pigmenti baskılamak için mevlana yunus emre gibi falan sabırda olmak lazımBu iki ürünü kullanıyorum 2 aya yaklaştı. Yüzümde öyle belirgin leke yok. Tek tük eski sivilce lekeleri vardı. Daha yeni yeni açılmaya yüzüm aydınlanmaya başladı. Ama 1 ayın sonunda yanağımda eski gibi görünen küçük lekeleri yüzeye çıkardı. Sonra onlar açıldı ve kayboldu.
Panik yapmayacaksan ve sabredeceksen al öyle 1 ayda falan geçirmiyor sivilce lekesini
E sen arbutin kullanıyordun beybi, hangi markaydı o? Purest değil miydi? Kız benim de kafamı karıştırdın sonunda, şaşkınYani arbutine öncelik ver toniği sonrada alabilirsin diyorsun anladığım kadarıyla tm cnm oyle yapayım purestin arbutinin fiyatına bakayım ona göre ikisinden birini isterim
geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...Zaten Purest arbutin kullanıyor diye biliyorum. Bir ürün bitmeden diğerine geçmek istiyor sanırım. O arbutin uzun süre gider aslında çünkü kıvamı çok yoğun. Bir de Dermoskin ürünleri Evde Eczane'nin kendi sitesinde daha uygun, oraya da bakılabilir.
Kuzum eczacı seni tanımış artık, uyguna veriyor demek ki. Buradakiler gözümüzün yaşına bakmıyor, tanıdık eczacı mı lazım acaba? Ben Dermoskin ürünlerini sormuştum, internet ile arada bayağı fark vardı.geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...
Bunun fiyatı daha uygun dediğin gibi bunu alırım olmadı siparişi verince yazarım burayasadece kremi alsan bunda yine olur arbutin krem bende kullanıyorum ya aynısını. önce krem alırsın sonra durumun el verince tonik de eklersin sabah tonik gece krem kullanırsın
Ooooo, tavsiye vermeye başlamış bizim beybiZaten lekeler öyle hemen geçmez cnm sivilce çıkmasını engellese hafif lekelerde hareketlilik hissetsen zaten dayanirsin üç dört kullanımda toparlar yani
doktor , eczacı, terzi,manav,kasap benim bunlar fix. akraba olduk artık birbirimizle bayramlaşır hediyeleşiriz bileKuzum eczacı seni tanımış artık, uyguna veriyor demek ki. Buradakiler gözümüzün yaşına bakmıyor, tanıdık eczacı mı lazım acaba? Ben Dermoskin ürünlerini sormuştum, internet ile arada bayağı fark vardı.
ayyyy hahayyyyZaten lekeler öyle hemen geçmez cnm sivilce çıkmasını engellese hafif lekelerde hareketlilik hissetsen zaten dayanirsin üç dört kullanımda toparlar yani
Doa arbutin kullaniyordum obitince yedeklemek için arıyorum aslında şuan bana en acil nemlendirici lazım onuda Bioderma düşünüyorum xE sen arbutin kullanıyordun beybi, hangi markaydı o? Purest değil miydi? Kız benim de kafamı karıştırdın sonunda, şaşkın