Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
leke için aslında ben sana dermoskin arbutin önerdim ama maddi sıkıntı sebebiyle maruderm alman uygun olacak yoksa dermoskin almanı tavsiye ederim yüzde bi milyon eminim ki dermoskini seveceksin
Valla indirimleri takip ediyorum dermoskin inerse onu alırım delimiyim en güzelini almak almışken daha iyi olur tabiki bakicam duruma cnm N nscckts

Fiyatı yüz olanlardan birini söylerim olmadı ikiyuz olanlarda yüzlere düşünce alırım olmadı marudermin sadece leke olmasını engelleyeceksek almanın almanı yok cnm bn olanı da geçirmesini istiyorum çünkü N nscckts

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-13-12-33-52-788_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2022-10-13-12-33-21-578_trendyol.com.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2022-10-13-12-32-55-750_trendyol.com.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2022-10-13-12-31-03-213_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 28
sadece kremi alsan bunda yine olur arbutin krem bende kullanıyorum ya aynısını. önce krem alırsın sonra durumun el verince tonik de eklersin sabah tonik gece krem kullanırsın

bak purest arbutinde güzel eğer dermoskin alamıyorsan tabiiki onun yerine doldurmaz ama purest de alabilirsin

Bu iki ürünü kullanıyorum 2 aya yaklaştı. Yüzümde öyle belirgin leke yok. Tek tük eski sivilce lekeleri vardı. Daha yeni yeni açılmaya yüzüm aydınlanmaya başladı. Ama 1 ayın sonunda yanağımda eski gibi görünen küçük lekeleri yüzeye çıkardı. Sonra onlar açıldı ve kayboldu.
Panik yapmayacaksan ve sabredeceksen al öyle 1 ayda falan geçirmiyor sivilce lekesini

Yani arbutine öncelik ver toniği sonrada alabilirsin diyorsun anladığım kadarıyla tm cnm oyle yapayım purestin arbutinin fiyatına bakayım ona göre ikisinden birini isterim

Zaten lekeler öyle hemen geçmez cnm sivilce çıkmasını engellese hafif lekelerde hareketlilik hissetsen zaten dayanirsin üç dört kullanımda toparlar yani

Zaten Purest arbutin kullanıyor diye biliyorum. Bir ürün bitmeden diğerine geçmek istiyor sanırım. O arbutin uzun süre gider aslında çünkü kıvamı çok yoğun. Bir de Dermoskin ürünleri Evde Eczane'nin kendi sitesinde daha uygun, oraya da bakılabilir.

aynen öyle hatta seninki erken bile açılmış demek ki daha yeni oluşan yüzelsel izmiş , ortalama bir sivilce izinin geçmesi 3 ay sürüyor en basit küçük güneş lekesinin geçmesi 6 aydan başlıyor o da saf formda gece gündüz kullanıp 2-3 saatde bir güneş kremi sürüp arada asit yapılmasına rağmen ... leke bir kere oldumu bu vücudda pigment arttı demektir arka tarafta sürekli çalışan dik kafalılık yapan asi agresif anarşit pigmenti baskılamak için mevlana yunus emre gibi falan sabırda olmak lazım

Yani arbutine öncelik ver toniği sonrada alabilirsin diyorsun anladığım kadarıyla tm cnm oyle yapayım purestin arbutinin fiyatına bakayım ona göre ikisinden birini isterim
E sen arbutin kullanıyordun beybi, hangi markaydı o? Purest değil miydi? Kız benim de kafamı karıştırdın sonunda, şaşkın

geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...

geçen gün eczaneden aldık dermoskini internetde 140 e satılan ürüne 100 tl verdim purestden ucuza geldi valla ...
Kuzum eczacı seni tanımış artık, uyguna veriyor demek ki. Buradakiler gözümüzün yaşına bakmıyor, tanıdık eczacı mı lazım acaba? Ben Dermoskin ürünlerini sormuştum, internet ile arada bayağı fark vardı.

Bunun fiyatı daha uygun dediğin gibi bunu alırım olmadı siparişi verince yazarım buraya N nscckts

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-13-12-46-20-749_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2022-10-13-12-45-32-591_trendyol.com.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 24
kızlar üstümde aşırı elektrik yüklü 2 gün önce telefonu bozdum bu sabah pc ye dokundum harddisk hata verdi oturdu kocambey bilgisayarı tamir etti daha yeni yeni bilgisayar ve telefon kendine geldi mutfak tezgahına değdim elektrik çarptı dolaptan salatalık alırken salatalıkdan bile elektrik çarptı buraya girdim birsürü beğeni mesaj yorum etiket vardı biraz pc den biraz telden bakmaya çalıştım ama birbirine karıştırdım. eğer atladığım cevaplamadığım varsa affına sığınıyorum

doktor , eczacı, terzi,manav,kasap benim bunlar fix. akraba olduk artık birbirimizle bayramlaşır hediyeleşiriz bile bunları sağlam şekilde kazanmak gerek şekil 1-a da görüldüğü gibi. onlar eşimin işinden faydalanıyor biz onların hizmetinden faydalanıyoruz zamanla resmen çıkarcı pislik gibi olduk şaka şaka gerçekten akraba gibi olduk artık 15 senedir hiç değiştirmedim hep aynı yere giderim

Zaten lekeler öyle hemen geçmez cnm sivilce çıkmasını engellese hafif lekelerde hareketlilik hissetsen zaten dayanirsin üç dört kullanımda toparlar yani
ayyyy hahayyyy hemde ametiste akıllarda mı veriyorsun çeeenn

E sen arbutin kullanıyordun beybi, hangi markaydı o? Purest değil miydi? Kız benim de kafamı karıştırdın sonunda, şaşkın
Doa arbutin kullaniyordum obitince yedeklemek için arıyorum aslında şuan bana en acil nemlendirici lazım onuda Bioderma düşünüyorum x

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…