- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
bugün yedeklemek için satın aldım 174 ile sepete ekledim alana kadar 188 olmuştu
Seramid ve niacinamide olsun, başka bir şey olmasınOnlar benim de favorilerimde cankiMl büyük olunca acımadan bol bol kullanıyorsun aynen.Zaten ben seramit ve niacnamid bağımlısı bir görl olduğum için merakşov
Geçmiş olsun kaptanım. Hızlıca geçsin gitsin inşallah4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu
Geçmiş olsun, şifa diliyorum. Umarım hafif atlatıyordur.
Ya koptum resmenO son urunu denemek icin ben aldim. En azindan yabanciya gitmedi.
Seni hic bu kadar haklı görmemiştimBu gidişle sizi yaşlandirip ben gençlesicem sanırım
Fiddy icinmi oMaruderm in Bha sı var ben memnunum fiyatı da düşüyor hep
Valla kırışıklık olduktan sonra ne kullanırsan kullan, biraz zor açılır. En iyisi botoks. Dün ben de ona takılmıştım ama kırışıklık başlamadan önce zaten kullanılmaz mı bu ürünler?
Çok büyük beklenti ile alma alacaksan. Fiyatı uygun en kötü el kremi yaparsın. Leke giderici aydınlatıcı gibi düşünme yüzünde kızarıklık olduğu zaman yatıştırıcı bir krem gibi düşün.
Sivilcelerimi geçirsin söndürsun yeter bana leke icin marudermin alirim zatenÇok büyük beklenti ile alma alacaksan. Fiyatı uygun en kötü el kremi yaparsın. Leke giderici aydınlatıcı gibi düşünme yüzünde kızarıklık olduğu zaman yatıştırıcı bir krem gibi düşün.
aslında kırışıklık önlemek için kullanılır lekeler varsa matlık cansızlık varsa onun içinde kullanılır akne tedavisi sırasında bulunmuş bu içerikde zaten daha çok iyileştirici onarıcı amaçlıdır. daha erkenden retinol kullanan da kırışmayacak diye birşey yok tabii , retinol bence şu kişilere lazım. genetik olarak erken kırışmaya müsait ,lekeli ve lekelenmeye müsait akne izleri olan cildi mat cansız elastikiyet kaybı yaşayanlara uygun bana göreValla kırışıklık olduktan sonra ne kullanırsan kullan, biraz zor açılır. En iyisi botoks. Dün ben de ona takılmıştım ama kırışıklık başlamadan önce zaten kullanılmaz mı bu ürünler?
leke için aslında ben sana dermoskin arbutin önerdim ama maddi sıkıntı sebebiyle maruderm alman uygun olacak yoksa dermoskin almanı tavsiye ederim yüzde bi milyon eminim ki dermoskini seveceksinSivilcelerimi geçirsin söndürsun yeter bana leke icin marudermin alirim zaten
Maruderm kol el omuz başı lekelere iyi gelir mi?leke için aslında ben sana dermoskin arbutin önerdim ama maddi sıkıntı sebebiyle maruderm alman uygun olacak yoksa dermoskin almanı tavsiye ederim yüzde bi milyon eminim ki dermoskini seveceksin
içeriğinde leke baskılayıcı var ama geçirmesi için uzuuunn uzun dönem kullanmak lazım direkt leke tedavisi için kompleks ürün kullanmak lazım maruderm yeni leke oluşumunu engeller mevcut olanların çoğalmasını koyulaşmasını engeller ama leke açmaz onu söyleyeyim ama içeriği güzel zengin kremdir sür sürüştür uygundaMaruderm kol el omuz başı lekelere iyi gelir mi?