Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani hiç mi kırışık vs yok cildinizde birde bu kadar övülüyorken, siz kötü mü sonuç aldınız
hiç kırışığım yok kötü sonuç almadım sadece denemek için kullandım ihtiyacım yok şimdilik ihtiyaç duyarsam kullanırım

maksimum 190 olur çok artmıyor

1 aydır aynı fiyatı. Çok yükselmez herhalde

Bence temizliyorum, aynı dediğiniz gibi yapıyorum. Yavaş yavaş çözdürüp sonra temizleme jeli ile. Zaten kullandığım yves rocher, cosmedi hiç kullanamadım.
yvesinkide iyidir halbuki ama belki dokunmuş olabilir cilde uygun olanı bulmak zor ama bulduktan sonra mükemmel oluyor bende bu süreçte cildime neleeer neler yapmıştım ah ah...

yvesinkide iyidir halbuki ama belki dokunmuş olabilir cilde uygun olanı bulmak zor ama bulduktan sonra mükemmel oluyor bende bu süreçte cildime neleeer neler yapmıştım ah ah...
Ay inşallah bulurum. Siberianı da denerim o da olmazsa artık. Yapcak bişe yok

Bunu önerdi nisa bunu alacağım cnm önceliğim bu olacak diğerini sonrada isterim
Ben şuan kullanıyorum.çok güzel bir ürün gerçekten.Yapısı ince sabah kullanmaya da oldkça uygun.Gece rutininde benim yanaklara az kaldı ama.İçeriği iyi bayağı.Peptit bile bir 2 farklı çeşit.

Ben şuan kullanıyorum.çok güzel bir ürün gerçekten.Yapısı ince sabah kullanmaya da oldkça uygun.Gece rutininde benim yanaklara az kaldı ama.İçeriği iyi bayağı.Peptit bile bir 2 farklı çeşit.
Ben de onun farklı bir içeriğini aldım, bariyer güçlendiriciymiş. Bir de %10 niacinamide içeriklisini yapmışlar. Yakında onun da icabına bakarım. Kışın bu tür ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Boynum, dekoltem mis gibi olsun

Onlar benim de favorilerimde cankiMl büyük olunca acımadan bol bol kullanıyorsun aynen.Zaten ben seramit ve niacnamid bağımlısı bir görl olduğum için merakşov

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…