- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
200 ml imiş.ben de alayım bundan.kollarıma omzuma da kullanırım.Bunu önerdi nisa bunu alacağım cnm önceliğim bu olacak diğerini sonrada isterim
Bunu alacağım evekozmetikte 90 olmuş hepsi burada da daha uygunMaruderm in Bha sı var ben memnunum fiyatı da düşüyor hep
Hepsi buradadan bak cnm200 ml imiş.ben de alayım bundan.kollarıma omzuma da kullanırım.
fiddy için sormadın mı ?Bunu önerdi nisa bunu alacağım cnm önceliğim bu olacak diğerini sonrada isterim
hiç kırışığım yok kötü sonuç almadım sadece denemek için kullandım ihtiyacım yok şimdilik ihtiyaç duyarsam kullanırımNasıl yani hiç mi kırışık vs yok cildinizde birde bu kadar övülüyorken, siz kötü mü sonuç aldınız
eczanede sana özel lokal uygulayacağın üründen verirlerBen kullanabilir miyim onları, rozadan sebep
Kırışınca artıkın botoks yaptırciizzzzhiç kırışığım yok kötü sonuç almadım sadece denemek için kullandım ihtiyacım yok şimdilik ihtiyaç duyarsam kullanırım
Tmmdır teşekkür ederimeczanede sana özel lokal uygulayacağın üründen verirler
maksimum 190 olur çok artmıyorMax ne kadar olur kuzum düğüne gidiyorum malum iki gün saç makyaj,saç dip boya kas bıyık,cila, abiye elbise bana ve üç kıza 2 şer taneden battım Titanic gibi Jack in tahtaya tutunması gibi tutunuyorum cüzdanaKasım da alırım alsam Kasım başı yani
Yok fiddy için ne alacağımı biliyorum cnmfiddy için sormadın mı ?
Tmmdır teşekkür ederim
1 aydır aynı fiyatı. Çok yükselmez herhaldeMax ne kadar olur kuzum düğüne gidiyorum malum iki gün saç makyaj,saç dip boya kas bıyık,cila, abiye elbise bana ve üç kıza 2 şer taneden battım Titanic gibi Jack in tahtaya tutunması gibi tutunuyorum cüzdanaKasım da alırım alsam Kasım başı yani
yvesinkide iyidir halbuki ama belki dokunmuş olabilir cilde uygun olanı bulmak zor ama bulduktan sonra mükemmel oluyor bende bu süreçte cildime neleeer neler yapmıştım ah ah...Bence temizliyorum, aynı dediğiniz gibi yapıyorum. Yavaş yavaş çözdürüp sonra temizleme jeli ile. Zaten kullandığım yves rocher, cosmedi hiç kullanamadım.
Ay inşallah bulurum. Siberianı da denerim o da olmazsa artık. Yapcak bişe yokyvesinkide iyidir halbuki ama belki dokunmuş olabilir cilde uygun olanı bulmak zor ama bulduktan sonra mükemmel oluyor bende bu süreçte cildime neleeer neler yapmıştım ah ah...
Geçmiş olsun, şifa diliyorum. Umarım hafif atlatıyordur.4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu
Üffffsakin ol şampiyon hepimiz buradayız seni yazdıklarını görmemek zaten imkansız sivilcen çıkınca 3 gün günde 5 vakit bunu konuşuyoruz zatenayşş sebo öldürdün beni öldürdün
Ben şuan kullanıyorum.çok güzel bir ürün gerçekten.Yapısı ince sabah kullanmaya da oldkça uygun.Gece rutininde benim yanaklara az kaldı ama.İçeriği iyi bayağı.Peptit bile bir 2 farklı çeşit.Bunu önerdi nisa bunu alacağım cnm önceliğim bu olacak diğerini sonrada isterim
Ben de onun farklı bir içeriğini aldım, bariyer güçlendiriciymiş. Bir de %10 niacinamide içeriklisini yapmışlar. Yakında onun da icabına bakarım. Kışın bu tür ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Boynum, dekoltem mis gibi olsunBen şuan kullanıyorum.çok güzel bir ürün gerçekten.Yapısı ince sabah kullanmaya da oldkça uygun.Gece rutininde benim yanaklara az kaldı ama.İçeriği iyi bayağı.Peptit bile bir 2 farklı çeşit.
Onlar benim de favorilerimde cankiBen de onun farklı bir içeriğini aldım, bariyer güçlendiriciymiş. Bir de %10 niacinamide içeriklisini yapmışlar. Yakında onun da icabına bakarım. Kışın bu tür ürünlere çok ihtiyaç duyuyorum. Boynum, dekoltem mis gibi olsun