bizim panik atak sebo aslında bu kadar strese yüzündeki sivilce az bile ben böyle pimpiriklensem yemin ederim yüzüm sivilce tarlasına dönerdi
he valla bazen çıldırıp yeter ya girmicem artık topiğe diye serzenişlerim oldu ceycey sakinleştirdi beni
Seninki fıstık bağları olur benimki isot tarlaları olurdubizim panik atak sebo aslında bu kadar strese yüzündeki sivilce az bile ben böyle pimpiriklensem yemin ederim yüzüm sivilce tarlasına dönerdi
Bnde cosmed bitsin diğer önerdiğine geçicem nisanın bakalım ozamanda sivilce çıkacak mı göreceğizSeninki fıstık bağları olur benimki isot tarlaları olurduben saldım cosmed bıraktım evvel gün enzim yaptım bugün glikolikli mandelikli bhali tonik bakalım geçmezse benimdir geçerse hiç benim olmamıştir
bence cosmedi bıraktın ya 3-4 güne geçerler en azından çoğalmayacaklarına eminizSeninki fıstık bağları olur benimki isot tarlaları olurduben saldım cosmed bıraktım evvel gün enzim yaptım bugün glikolikli mandelikli bhali tonik bakalım geçmezse benimdir geçerse hiç benim olmamıştir
bak bak birde gülüyor bakBu gidişle sizi yaşlandirip ben gençlesicem sanırım
Muhtemelen sen cilt bakımını oturttuğnda biz böyle olacağızBu gidişle sizi yaşlandirip ben gençlesicem sanırım
Ay yarım akiliyim sizide istemeden delirtiyorum ona gülüyorumbak bak birde gülüyor bak
İnşallah canım siberian aklımda fiyatı ne kadardi onunbence cosmedi bıraktın ya 3-4 güne geçerler en azından çoğalmayacaklarına eminiz
siberiana şans ver derimonun tedavi edici özelliği de var
BncedeMuhtemelen sen cilt bakımını oturttuğnda biz böyle olacağız
bugün yedeklemek için satın aldım 174 ile sepete ekledim alana kadar 188 olmuştuİnşallah canım siberian aklımda fiyatı ne kadardi onun
İnşallah sende hiç sivilce görmeyelim seboBnde cosmed bitsin diğer önerdiğine geçicem nisanın bakalım ozamanda sivilce çıkacak mı göreceğizAtart
Kargoyla gelene dek 200 olmaz inşallahbugün yedeklemek için satın aldım 174 ile sepete ekledim alana kadar 188 olmuştu
ben henüz almadımKızlar haftada kaç gün retinal -retinol yapıyorsunuz
Yapmıyorum ama aşırı niyetliyim başlarsam haftada 1 sonra 2 ye çıkarırımKızlar haftada kaç gün retinal -retinol yapıyorsunuz