Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-23-07-03-928_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-10-12-23-07-03-928_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2022-10-12-21-59-19-716_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-10-12-21-59-19-716_trendyol.com.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar haftada kaç gün retinal -retinol yapıyorsunuz
cildin alışkanlığına göre değişir haftada 1 ile başlanır 2 hafta sonra 2 ye çıkar 3 hafta sonra 3 e çıkar genelde haftada 3 tavsiye edilir ama alışkın ciltlerde haftada 4-5 yapanda var

bazıları tüm asit ve agresif içerikli herşeyi iptal edip sadece retinol kullanıyor mesela

Benim de çenemde sivilceler çıkmaya başladı. Ben de şu an yağ bazlıya bağladım bunu ya. Normal de sivilcem olmaz, çok nadirdir yani. Ne yapcam bilmiyorum. Bu akşam sadece peptit sürdüm, abartmadım işi.
Cosmedzedeler is loadingg🤔🙈

cildin alışkanlığına göre değişir haftada 1 ile başlanır 2 hafta sonra 2 ye çıkar 3 hafta sonra 3 e çıkar genelde haftada 3 tavsiye edilir ama alışkın ciltlerde haftada 4-5 yapanda var

bazıları tüm asit ve agresif içerikli herşeyi iptal edip sadece retinol kullanıyor mesela
Siz nasıl yapıyorsunuz

Benim de çenemde sivilceler çıkmaya başladı. Ben de şu an yağ bazlıya bağladım bunu ya. Normal de sivilcem olmaz, çok nadirdir yani. Ne yapcam bilmiyorum. Bu akşam sadece peptit sürdüm, abartmadım işi.
böyle durumlar için aslında evde ya salisilik asit olmalı ya da eczaneden soslar alınabilir evde dursun acil soslar var dermoskinin falan da var sivilce üstüne sürüyorsun anında kurutuyor. hepimiz edinmeliyiz ne zaman neremizden ne çıkacağı hiç belli olmuyor en azından işimiz kolaylaşır

böyle durumlar için aslında evde ya salisilik asit olmalı ya da eczaneden soslar alınabilir evde dursun acil soslar var dermoskinin falan da var sivilce üstüne sürüyorsun anında kurutuyor. hepimiz edinmeliyiz ne zaman neremizden ne çıkacağı hiç belli olmuyor en azından işimiz kolaylaşır
ben de var clinique markasının.hediye vermişlerdi.minicik bir şişede.

Siz nasıl yapıyorsunuz
ben retinole ihtiyaç duymadığımdan kullanmıyorum ama seneler önce nasıl etki göreceğimi merak edip denemiştim onda dediğim gibi yapmıştım elimdeki ürün bitene kadar haftada 1 ile başlamıştım asit falan da kullanmamıştım o ara. sadece retinol kullanmıştım

Cosmedzedeler is loadingg🤔🙈
Cosmedzede sayılırım 😂 onu sadece iki kere kullanabildim, yüzümü kıpkırmızı yapmıştı. Şu an yves rocher kullanıyorum ama ondan da şüphelendim. Geçen instada bi dr hastasının çenesindeki sivilceler için yağ bazlı temizliyiciden oluşmuş demişti, bi de sizler de yazınca ben de ona bağladım.

https://www.trendyol.com/siberian-w...NgGHz_8hMclujTPAL8W-63blSVUMAqW8aAicuEALw_wcB gözün kör olmaya trendyol :KK70: bugün benimle oyum oyum oynadın trendyol sepete ne eklediysem arttı aldıktan sonra geri düştü :KK70:
Max ne kadar olur kuzum düğüne gidiyorum malum iki gün saç makyaj,saç dip boya kas bıyık,cila, abiye elbise bana ve üç kıza 2 şer taneden battım Titanic gibi Jack in tahtaya tutunması gibi tutunuyorum cüzdana 🌚💔 Kasım da alırım alsam Kasım başı yani

bu ürünlere ihtiyacın var mıki?ben fiddy dışında tonik kullanmam sevmem.dermatoloğum da tonik kullanmadığını söylemişti.
Bn fiddy başlamadım daha sadece kilim ve yağ bazlı temizleyicim var salistik asitte şuan pek pahalı ya bilemiyorum nisacim da onlari önermişti

Ben kullanabilir miyim onları, rozadan sebep 😬

ben retinole ihtiyaç duymadığımdan kullanmıyorum ama seneler önce nasıl etki göreceğimi merak edip denemiştim onda dediğim gibi yapmıştım elimdeki ürün bitene kadar haftada 1 ile başlamıştım asit falan da kullanmamıştım o ara. sadece retinol kullanmıştım
Nasıl yani hiç mi kırışık vs yok cildinizde birde bu kadar övülüyorken, siz kötü mü sonuç aldınız

Cosmedzede sayılırım 😂 onu sadece iki kere kullanabildim, yüzümü kıpkırmızı yapmıştı. Şu an yves rocher kullanıyorum ama ondan da şüphelendim. Geçen instada bi dr hastasının çenesindeki sivilceler için yağ bazlı temizliyiciden oluşmuş demişti, bi de sizler de yazınca ben de ona bağladım.
iyi temizlemiyor olabilir misin?cosmed i durularken avuca azıcık su alıp süt kıvamına getireceksin.öyle birden suyla yıkamayacaksın.iyice duruladıktan sonra büyük bir pompa su bazlı temizleyiciyle tekrar yıkayacaksın.ben sorun yaşamadım cosmed ile bu şekilde.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-23-07-03-928_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-10-12-23-07-03-928_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 18
iyi temizlemiyor olabilir misin?cosmed i durularken avuca azıcık su alıp süt kıvamına getireceksin.öyle birden suyla yıkamayacaksın.iyice duruladıktan sonra büyük bir pompa su bazlı temizleyiciyle tekrar yıkayacaksın.ben sorun yaşamadım cosmed ile bu şekilde.
Bence temizliyorum, aynı dediğiniz gibi yapıyorum. Yavaş yavaş çözdürüp sonra temizleme jeli ile. Zaten kullandığım yves rocher, cosmedi hiç kullanamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X