Maske yok evde. Felaket yogunum ki,cocuklari al gel,yemek derken yatma vakti.Çok geçmiş olsun cnm maskeyle gir çik al birşey olmaz cnm kaçıncı gününde eşin
çok geçmiş olsun.4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu
Allah yardımcin olsun cnmMaske yok evde. Felaket yogunum ki,cocuklari al gel,yemek derken yatma vakti.
Cumartesi gecesi basladi semptomlari.
Çok geçmiş olsun. Eşiniz iyi olsun da yüz toparlanır nasıl olsa. Bir fiddy yaparsınız akar gider yağlar4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu
daha çok bekletirsen daha çok etki etmez balım , kil maskesi kuruduğu an etkisi tamamdır salisilik 10 dk da yağı gözenekten çözer yağ bazlı anında arındırır yani ekstra beklemene gerek yok güven bana. öyle olsa ben tüm gün bekletirdimbenim burun üstümde açık gözenekler var az bekletirsem olmuyor etki etmiyor.normal cilde senin söylediğin kadar bekletilebilir ama doğru.
yeterli 10 dk amaç yüzeye çıkan yağı parçalamak yağ bazlıda asıl mesele masaj yapmak 1-2 dk masaj yaparak ovalayacaksın kil maskesini yoğun sürmeye gerek yokYağ bazlıyı 20 dk bekletiyordum. 10 dk yeterli mi. Kil maskesini de incecik sürmüyordum iyice çeksin yağı diye
Fidy yöntemimi revize ettim.
çok geçmiş olsun şifa diliyorum ... aman dikkat et kendine4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu
sebo mahallenin muhtarını bile etiketleyeceksin yakında bu etiket ne kızBurnumda da sivilce çıkacak sanırım bugün temizlerken çok acıdıN nscckts Kova hatunu S sepyazeytin S Skinkeyrlover A Ametistt C ceycey0406 A Arrietty_ A Aylakkadin
Kesinlikle bende profesyonel bakıma gidiyordum fakat yüzüme ne sürüldüğü ile ilgili en ufak bir fikrim yoktu.yok yaşlanmıyoruz zihnen yorgunuz sadece.cilt bakımı yapardım ama kendime göre.çoğu ürünü ve yöntemi nisa dan öğrendim sağolsun.yaşlanmamanın en önemli anahtarı da içimizdeki çocuğu öldürmemek.o ölürrse yüz ifadesine dek yansıyor daha yaşlı görünülüyor .
sen yaz bakarız biz.valla başka biri olsa çoktan gruptan yollardım ama senin ben de özel bir yerin var.o yüzden kızsam da arada seviyorumseni sebbom.
sakin ol şampiyon hepimiz buradayız seni yazdıklarını görmemek zaten imkansız sivilcen çıkınca 3 gün günde 5 vakit bunu konuşuyoruz zaten
he valla bazen çıldırıp yeter ya girmicem artık topiğe diye serzenişlerim oldu ceycey sakinleştirdi benisen yaz bakarız biz.valla başka biri olsa çoktan gruptan yollardım ama senin ben de özel bir yerin var.o yüzden kızsam da arada seviyorumseni sebbom.
Bı ara yaşlandırma programı vardı ya denemiştim tam da tahmin ettiğim gibi yaşlandım ve annemin suanki haline benziyordumKesinlikle bende profesyonel bakıma gidiyordum fakat yüzüme ne sürüldüğü ile ilgili en ufak bir fikrim yoktu.
Yüzümün yanında geçmeyen sivilcelerim ve yaz sıcağında azan rozalarım vardı.
Bu sene hayatımın en rahat senesini geçirdim çok şükür
Tamamdır kuzum yaşlanmak yok
Yalnız burda tehlike daha vahim farkında mısın çıkmış değil çıkma alametleri gösteren ama henüz çıkmamış bı sivilce varsakin ol şampiyon hepimiz buradayız seni yazdıklarını görmemek zaten imkansız sivilcen çıkınca 3 gün günde 5 vakit bunu konuşuyoruz zatenayşş sebo öldürdün beni öldürdün
İnsan sevdiğine kızarmış seviyorum seni bndesen yaz bakarız biz.valla başka biri olsa çoktan gruptan yollardım ama senin ben de özel bir yerin var.o yüzden kızsam da arada seviyorumseni sebbom.
bizim panik atak sebo aslında bu kadar strese yüzündeki sivilce az bile ben böyle pimpiriklensem yemin ederim yüzüm sivilce tarlasına dönerdiYalnız burda tehlike daha vahim farkında mısın çıkmış değil çıkma alametleri gösteren ama henüz çıkmamış bı sivilce var
Yalnız burda tehlike daha vahim farkında mısın çıkmış değil çıkma alametleri gösteren ama henüz çıkmamış bı sivilce var