Benimkiler de öyle bildiğim başaklar hep dk dj Sina programli insanlar bence sebbo yu etkileyen haritadaki baskın ay yükselen etkileri var. Hava grubu olabilirBenim babamda başak burcu ama hiç bu kadar kararsızlık görmedim onda. Çalışkan Temiz titiz ve disiplinlidir.
Belki de ama ben de fenayım eve birşeyle gelip bedenini modelini beğenmeyip gidip alakasız bisiyle değişen,sepete attığım ürünü çıkarıp başka bişey atan o gelince istediğim bu değilmiş diye geri gönderen, alsam mı almasam mi diye düşünürken kampanya kaçıran birisiyimeşim bazen bana çok üzülüyor hayat senin için çok zor olmuyor mu diyor
İradem inadım,azmim boğadan geliyor ama
Belki de ama ben de fenayım eve birşeyle gelip bedenini modelini beğenmeyip gidip alakasız bisiyle değişen,sepete attığım ürünü çıkarıp başka bişey atan o gelince istediğim bu değilmiş diye geri gönderen, alsam mı almasam mi diye düşünürken kampanya kaçıran birisiyimeşim bazen bana çok üzülüyor hayat senin için çok zor olmuyor mu diyor
İradem inadım,azmim boğadan geliyor ama
fiddye tek üşenmeyen benim sanırım yaFiddy yapıyorum şu an. Amma uzun sürüyor
fiddye tek üşenmeyen benim sanırım yazaten yüzümüzü yıkıyoruz akşam sürüyorum salisilik asiti 10 dk falan bekleyecek zaten sağı solu toparla yapıyorum geçiyor süre sonra sürüyorum incecik kil maskesini (salisiliği tüm yüze kil maskesini sadece t bölgeme sürüyorum ) 10 dk bile sürmüyor hemen kuruyor zaten yıkıyorum sonra yağ bazlıyı sürüyorum yine kendime iş çıkarıyorum 10 dk da o bekliyor sonra masaj yapıp yıkıyorum bitti yani 30 dk da biten birşey yarım saat evde oyalanacak hiç mi işin yok kız sende boş durmuyorsun bulursun kendine birşeyler oturup beklersen zaman geçmez valla
bizde de eşim kararsız olan ben netimdirgülümseyerek okudum. Kadınların genelinde var aslında bu erkekler daha net. Eşime göre bende kararsızım ve düşünerek boş yere kendimi yoruyorum. Bir süre sonra bizlerde bu yaşam şekli haline geliyor.
Annem de çok kararsızdır babam değişecek olsa çocuklarla beni değiştirirdin der. Aldığı şeyi mutlaka diğeri daha iyiydi diye değiştirir yeni aldığından da memnun kalmaz
benimde babam başak burcu hiç kararsız değil hatta düşünmeye bile sabrı yok kafasında birşey vardır onu direkt arar bulurBenim babamda başak burcu ama hiç bu kadar kararsızlık görmedim onda. Çalışkan Temiz titiz ve disiplinlidir.
Aynen babamda böyledir.benimde babam başak burcu hiç kararsız değil hatta düşünmeye bile sabrı yok kafasında birşey vardır onu direkt arar bulur
Yağ bazlıyı 20 dk bekletiyordum. 10 dk yeterli mi. Kil maskesini de incecik sürmüyordum iyice çeksin yağı diyefiddye tek üşenmeyen benim sanırım yazaten yüzümüzü yıkıyoruz akşam sürüyorum salisilik asiti 10 dk falan bekleyecek zaten sağı solu toparla yapıyorum geçiyor süre sonra sürüyorum incecik kil maskesini (salisiliği tüm yüze kil maskesini sadece t bölgeme sürüyorum ) 10 dk bile sürmüyor hemen kuruyor zaten yıkıyorum sonra yağ bazlıyı sürüyorum yine kendime iş çıkarıyorum 10 dk da o bekliyor sonra masaj yapıp yıkıyorum bitti yani 30 dk da biten birşey yarım saat evde oyalanacak hiç mi işin yok kız sende boş durmuyorsun bulursun kendine birşeyler oturup beklersen zaman geçmez valla
Ama burda çok ponçik olan sen duruyorsunbizde de eşim kararsız olan ben netimdirhatta bir yere gidileceği zaman kapıda bekletilende benimdir daha duygusal olanda eşimdir evde hatta bana sen iyiki asker polis amir müdür falan değilsin der hızlı net keskin olan benim erhanda adeta ponçik kelebek tipine de baksan babayiğit durur duygusal filmlerde ağlar falan ben gülerim
Kili yıkandıktan sonra yagliyi sürüyoruz demi yoksa yıkamadan direk yagliyla mi ovuyorduk.Yağ bazlıyı 20 dk bekletiyordum. 10 dk yeterli mi. Kil maskesini de incecik sürmüyordum iyice çeksin yağı diye
Fidy yöntemimi revize ettim.
Kili yıkadıktan sonra yağlıyı sürüyorum. Umarım doğrudurKili yıkandıktan sonra yagliyi sürüyoruz demi yoksa yıkamadan direk yagliyla mi ovuyorduk.
evet öyle.ben bha yı 20 dakika bekletiyorum nette öyle yazıyordu.sonra kil maskesi yapıyorum onu 10 dakika.yıkıyorum cosmed yağ bazlı temizleyiciyi sürüyorum onu 25 dakika bekletiyorum.sonra 7 8 dakika fazla bastırmadan ovalıyorum.az az suyla süt kıvamına getirip yıkıyorum ardından celenes su bazlı temizleyicimle yıkıyorum bitiyor.bitirdim bu akşam.hyaloronik acid sürdüm 20 dakika sonra da niacinamide serum sürdüm onun çalışmasını bekliyorum cildim de.en son loreal hyaloronik göz kremimi ve peptid serumumu süreceğim bitecek bu akşamki bakımım.Kili yıkadıktan sonra yağlıyı sürüyorum. Umarım doğrudur
benim burun üstümde açık gözenekler var az bekletirsem olmuyor etki etmiyor.normal cilde senin söylediğin kadar bekletilebilir ama doğru.fiddye tek üşenmeyen benim sanırım yazaten yüzümüzü yıkıyoruz akşam sürüyorum salisilik asiti 10 dk falan bekleyecek zaten sağı solu toparla yapıyorum geçiyor süre sonra sürüyorum incecik kil maskesini (salisiliği tüm yüze kil maskesini sadece t bölgeme sürüyorum ) 10 dk bile sürmüyor hemen kuruyor zaten yıkıyorum sonra yağ bazlıyı sürüyorum yine kendime iş çıkarıyorum 10 dk da o bekliyor sonra masaj yapıp yıkıyorum bitti yani 30 dk da biten birşey yarım saat evde oyalanacak hiç mi işin yok kız sende boş durmuyorsun bulursun kendine birşeyler oturup beklersen zaman geçmez valla
yok yaşlanmıyoruz zihnen yorgunuz sadece.cilt bakımı yapardım ama kendime göre.çoğu ürünü ve yöntemi nisa dan öğrendim sağolsun.yaşlanmamanın en önemli anahtarı da içimizdeki çocuğu öldürmemek.o ölürrse yüz ifadesine dek yansıyor daha yaşlı görünülüyor .C ceycey0406 aklıma ne geldi biliyor musun? Bu grup için bende sana teşekkür etmeliyim. Çünkü grubu ikimiz kurduk
Yaşlanıyorum sanırım bazı şeyler en olmadık anda geliyor aklıma
Çok geçmiş olsun cnm maskeyle gir çik al birşey olmaz cnm kaçıncı gününde eşin4gundur birsey yapamiyorum. Tum urunler yatak odamda. Esim corona . Saglikciyim diye kaciyorum,korkudan gidip alamiyorum odadan. Yuzum felaket yagli oldu