Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim babamda başak burcu ama hiç bu kadar kararsızlık görmedim onda. Çalışkan Temiz titiz ve disiplinlidir.
Benimkiler de öyle bildiğim başaklar hep dk dj Sina programli insanlar bence sebbo yu etkileyen haritadaki baskın ay yükselen etkileri var. Hava grubu olabilir

gülümseyerek okudum. Kadınların genelinde var aslında bu erkekler daha net. Eşime göre bende kararsızım ve düşünerek boş yere kendimi yoruyorum. Bir süre sonra bizlerde bu yaşam şekli haline geliyor.
Annem de çok kararsızdır babam değişecek olsa çocuklarla beni değiştirirdin der. Aldığı şeyi mutlaka diğeri daha iyiydi diye değiştirir yeni aldığından da memnun kalmaz

Kızlar bu wellcome to club güzel markaları satan bir site dermatologlar var ve böyle bir kampanya yapmışlar . bende hiç almadım ama belki düşünen olur diye atayım ben

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-20-24-48-81_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 20

Fiddy yapıyorum şu an. Amma uzun sürüyor
fiddye tek üşenmeyen benim sanırım ya zaten yüzümüzü yıkıyoruz akşam sürüyorum salisilik asiti 10 dk falan bekleyecek zaten sağı solu toparla yapıyorum geçiyor süre sonra sürüyorum incecik kil maskesini (salisiliği tüm yüze kil maskesini sadece t bölgeme sürüyorum ) 10 dk bile sürmüyor hemen kuruyor zaten yıkıyorum sonra yağ bazlıyı sürüyorum yine kendime iş çıkarıyorum 10 dk da o bekliyor sonra masaj yapıp yıkıyorum bitti yani 30 dk da biten birşey yarım saat evde oyalanacak hiç mi işin yok kız sende boş durmuyorsun bulursun kendine birşeyler oturup beklersen zaman geçmez valla

bizde de eşim kararsız olan ben netimdir hatta bir yere gidileceği zaman kapıda bekletilende benimdir daha duygusal olanda eşimdir evde hatta bana sen iyiki asker polis amir müdür falan değilsin der hızlı net keskin olan benim erhanda adeta ponçik kelebek tipine de baksan babayiğit durur duygusal filmlerde ağlar falan ben gülerim

Benim babamda başak burcu ama hiç bu kadar kararsızlık görmedim onda. Çalışkan Temiz titiz ve disiplinlidir.
benimde babam başak burcu hiç kararsız değil hatta düşünmeye bile sabrı yok kafasında birşey vardır onu direkt arar bulur

Yağ bazlıyı 20 dk bekletiyordum. 10 dk yeterli mi. Kil maskesini de incecik sürmüyordum iyice çeksin yağı diye
Fidy yöntemimi revize ettim.

Ama burda çok ponçik olan sen duruyorsun senin eşin de boğaydi demi ben usenirim harekete geçmem için eşim popomdan itekler resmen ama bı harekete geçince de o iş bitene kadar pes etmiyorum.

Kili yıkadıktan sonra yağlıyı sürüyorum. Umarım doğrudur
evet öyle.ben bha yı 20 dakika bekletiyorum nette öyle yazıyordu.sonra kil maskesi yapıyorum onu 10 dakika.yıkıyorum cosmed yağ bazlı temizleyiciyi sürüyorum onu 25 dakika bekletiyorum.sonra 7 8 dakika fazla bastırmadan ovalıyorum.az az suyla süt kıvamına getirip yıkıyorum ardından celenes su bazlı temizleyicimle yıkıyorum bitiyor.bitirdim bu akşam.hyaloronik acid sürdüm 20 dakika sonra da niacinamide serum sürdüm onun çalışmasını bekliyorum cildim de.en son loreal hyaloronik göz kremimi ve peptid serumumu süreceğim bitecek bu akşamki bakımım.

benim burun üstümde açık gözenekler var az bekletirsem olmuyor etki etmiyor.normal cilde senin söylediğin kadar bekletilebilir ama doğru.

C ceycey0406 aklıma ne geldi biliyor musun? Bu grup için bende sana teşekkür etmeliyim. Çünkü grubu ikimiz kurduk
Yaşlanıyorum sanırım bazı şeyler en olmadık anda geliyor aklıma
yok yaşlanmıyoruz zihnen yorgunuz sadece.cilt bakımı yapardım ama kendime göre.çoğu ürünü ve yöntemi nisa dan öğrendim sağolsun.yaşlanmamanın en önemli anahtarı da içimizdeki çocuğu öldürmemek.o ölürrse yüz ifadesine dek yansıyor daha yaşlı görünülüyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…