Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde almam gerekiyor sanırım ya bunlardan birini mi alsam diyorum nisayi bekliyorum bakalım nediyecek
Bunlar ikisi birbirinden tamamen farklı amaçlar için kullanılan kremler. Neye ihtiyacın olduğu konusunda netleşmelisin.

Benimde almam gerekiyor sanırım ya bunlardan birini mi alsam diyorum nisayi bekliyorum bakalım nediyecek
Ben celladerm aldım sivilceye yönelik değil de izlere dediğim gibi yatıştırmaya aldım bariyer güçlendirdiği gibi.senin ihtiyaç neyse onu düşün

Bnm derdim sivilceler ve kızarıklıkları izleri cnm A Ametistt
Aslında yüzün çok daha iyi durumda sivilcende sönmüş. Yine de almak istersen cyrene nin salisilik asitli bir kremi var küçük ama fiyatı 21 lira gibi bişeydi. Sadece sivilcenin üstüne sürebilirsin. Cica yerine centella içeren bir ürün daha iyi olabilir. Cica cilt tipine uyar mı emin değilim.

Bumu cnm gratiste mi bulurum yoksa Watsonsmi o fiyat çok iyiymiş A Ametistt

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-19-54-38-671_trendyol.com.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
Salisilik 21 e düşmüş mü yine

Bnm derdim sivilceler ve kızarıklıkları izleri cnm Atart
Aktif sivilce oluyorsa cosmed gibi olmalı sanki çıkınca sürüp sönmesi için ama sondukten sonraki kızarıklık için ikincisi Uygun Gibi bilemiyorum Altan ben sana bişey oneremem kardeşş

Şu an 82 lira ben 1 ay önce 21 liraya almıştım.
Ben o 21 i kaçırdım işte alsam mı almasam mı dedim hadi 2 tane alayım birini kızkardeşime veririm derken sepete attım kampanya bitmiş oldu ben çok kararsızim yükselen ikizler mood

Aktif sivilce oluyorsa cosmed gibi olmalı sanki çıkınca sürüp sönmesi için ama sondukten sonraki kızarıklık için ikincisi Uygun Gibi bilemiyorum Altan ben sana bişey oneremem kardeşş
Cica nın yorumunda biri yüzümü kızarttı demiş hatta resimlerini eklemiş. Sebbo da riskli o yüzden bende önermedim. Ufak bir kızarıklık olsa bir hafta uğraş.

Ben o 21 i kaçırdım işte alsam mı almasam mı dedim hadi 2 tane alayım birini kızkardeşime veririm derken sepete attım kampanya bitmiş oldu ben çok kararsızim yükselen ikizler mood
Benim kadar kararsız olamazsın emin ol cnm başak burcu çok zor biridir Atart

senin kararsızlığın, Sebbo nun kararsızlığının yanından bile geçemez

Cica nın yorumunda biri yüzümü kızarttı demiş hatta resimlerini eklemiş. Sebbo da riskli o yüzden bende önermedim. Ufak bir kızarıklık olsa bir hafta uğraş.
La Roche un cicasi bana iyi geliyor hatta cellederm olmasaydı chamos düşünüyordum bı gelsin bakalım. Ben skincare John hesabındaki çocuktan görüp aldım

La Roche un cicasi bana iyi geliyor hatta cellederm olmasaydı chamos düşünüyordum bı gelsin bakalım. Ben skincare John hesabındaki çocuktan görüp aldım
Şa roche ve chamos kullandım ama bunu denemedim. Acaba bende alsam mı oldum. Oysa dün akşam stokculuğa ara vermeye karar vermiştim

senin kararsızlığın, Sebbo nun kararsızlığının yanından bile geçemez
Belki de ama ben de fenayım eve birşeyle gelip bedenini modelini beğenmeyip gidip alakasız bisiyle değişen,sepete attığım ürünü çıkarıp başka bişey atan o gelince istediğim bu değilmiş diye geri gönderen, alsam mı almasam mi diye düşünürken kampanya kaçıran birisiyim eşim bazen bana çok üzülüyor hayat senin için çok zor olmuyor mu diyor

İradem inadım,azmim boğadan geliyor ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…