Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende takip ediyorum hatta bunu konuşmuştuk senle bence
aynen konuşmuştuk bu kadının parfüm önerilerine çok güveniyorum parfümlerimi de buraya bakıp seçiyorum ve dediği gibi hep iltifat aldım hep durdurup sordular açıkcası

benim parfüm denince favorim baş köşemde olan koku chanel no:5 dir ruh yaşım 90 falan sanırım

Bence zamansız koku ya o çok güzel şey Gibi Burberry klasik eski ama eskimeyen

Bence zamansız koku ya o çok güzel şey Gibi Burberry klasik eski ama eskimeyen

Marilyn Monroe bosuna gece yatarken uzerimde sadece bu parfum olur dememis.

Parfumleri test etmeyi, koklamayi seviyorum ama kronik migrenli olarak hepsini kullanamiyorum.

10 yildan fazladir imza kokum L’occitane Peony. Bir ara uretimden kaldirdilar ve simdi klasiklerine kondu. Bu markanin her urunuyle ask yasiyorum diyebilirim.

Gecen duvarimda da paylastim, 2018’fe yurtdisindan aldigim 3 parfumu (Hermes, Prada ve Guarlein) bekarlik evimde bir kutuda unutmusum. Parfum alip alip hediye edenlerdenim. Bunlar hepten kalmis bir kosede. Neyse ki 10 yila kadar kullaniliyormus.

Dedigin sayfaya bakayim N nscckts Ama ben denemek de isterim. Koku bambaska sey ya.

Son düzenleme:
Hermes Voyage,allure, Herrera maison benim de çok sevdiklerim. Kocaeli'de yaşarken hikmet kolonyalari vardı göçmen bı aile istediğin parfümü arkada bildiğin eski Usul hazırlayıp satarlardi üçüncü göbekten çok tatlı bı kadın yapardı el almış dedesinden. Bende çok çok seviyorum Armani Şi,guarlein,ysl yi merak ediyorum ama malum bütçe dekant parfüm satan yerler var.parfumledanstaki kadın da bazen gidiyor oraya İstanbul da bı yer Instagram hesapları da var. Şuan gündelik zara ninkilerden kullaniyorum. Cilt ürünlerinden çocuklardan zaruri ihtiyaçlardan parfüme sıra gelmiyor

Locctianin sadece ölmez çiçek kremini kullandım haha gene cilde vurmusum kendimi yine böyle günlük çok kalıcı olmayan kokulardan Yves Rocher ve caudalie nin bı iki parfümünü çok sevmiştim

Beybi beni yarın bi' dürtükle
Geçen hafta fiddy yaptın ya bi' minnoşluk, bi parlaklık oldu mu? Şart mı yani?

Beybi beni yarın bi' dürtükle
Geçen hafta fiddy yaptın ya bi' minnoşluk, bi parlaklık oldu mu? Şart mı yani?

Valla kuzum tek yapista bi şey olmadi ama 3 4 ten sonra göruruz

Benim.syah nokta var gözenek belli

Salisilik asit sadece haftada 1 burada kullanacağım ya o yüzden yapasım var

Sen de gel yaaaa su cok güzel

Sepetindeki 2 ürün ne kız, merak ettim
Sepetimde ürün yok cnm kampanyalara bakarken bunları gördüm hangisini alıyım diye sorayım dedim sizlere oda bu kampa ocakta başlıyormuş 100 TL altı ürünler kocaman hayal kırıklığı yaşıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-12-07-53-11-323_trendyol.com.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-10-11-22-16-48-557_trendyol.com.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2022-10-12-08-40-24-108_trendyol.com.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu kampanya şu an aktif sepete ekleyip alabiliyorsun. Ürünlere yorum yapamayacağım.

Valla sepetinde 2 ürün vardı, gördüm. Söylemezsen çatlarım
Sen de gel yaaaa su cok güzel
Tamam söz

Benimde almam gerekiyor sanırım ya bunlardan birini mi alsam diyorum nisayi bekliyorum bakalım nediyecek

Eklentiler

• 16655924188431734323709891720828.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-10-12-07-53-11-323_trendyol.com.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-10-11-22-16-48-557_trendyol.com.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…