- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
Bende takip ediyorum hatta bunu konuşmuştuk senle bencekızlar parfüm için youtube da parfumledans a bakmanızı tavsiye ederim ne tarz bir koku arıyorsanız size anlatıyor parfümleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende takip ediyorum hatta bunu konuşmuştuk senle bencekızlar parfüm için youtube da parfumledans a bakmanızı tavsiye ederim ne tarz bir koku arıyorsanız size anlatıyor parfümleri
Bu tarihler arasındaymis yüz altı ürün bnde heyecanlandım N nscckts C ceycey0406 S sepyazeytin S Skinkeyrlover Kova hatunu
aynen konuşmuştuk bu kadının parfüm önerilerine çok güveniyorum parfümlerimi de buraya bakıp seçiyorum ve dediği gibi hep iltifat aldım hep durdurup sordular açıkcasıBende takip ediyorum hatta bunu konuşmuştuk senle bence
Bence zamansız koku ya o çok güzel şey Gibi Burberry klasik eski ama eskimeyenaynen konuşmuştuk bu kadının parfüm önerilerine çok güveniyorum parfümlerimi de buraya bakıp seçiyorum ve dediği gibi hep iltifat aldım hep durdurup sordular açıkcası
benim parfüm denince favorim baş köşemde olan koku chanel no:5 dir ruh yaşım 90 falan sanırım
Bence zamansız koku ya o çok güzel şey Gibi Burberry klasik eski ama eskimeyen
Hermes Voyage,allure, Herrera maison benim de çok sevdiklerim. Kocaeli'de yaşarken hikmet kolonyalari vardı göçmen bı aile istediğin parfümü arkada bildiğin eski Usul hazırlayıp satarlardi üçüncü göbekten çok tatlı bı kadın yapardı el almış dedesinden. Bende çok çok seviyorum Armani Şi,guarlein,ysl yi merak ediyorum ama malum bütçe dekant parfüm satan yerler var.parfumledanstaki kadın da bazen gidiyor oraya İstanbul da bı yer Instagram hesapları da var. Şuan gündelik zara ninkilerden kullaniyorum. Cilt ürünlerinden çocuklardan zaruri ihtiyaçlardan parfüme sıra gelmiyorMarily Monroe bosuna gece yatarken uzerimde sadece bu parfum olur dememis.
Parfumleri test etmeyi, koklamayi seviyorum ama kronik migrenli olarak hepsini kullanamiyorum.
10 yildan fazladir imza kokum L’occitane Peony. Bir ara uretimden kaldirdilar ve simdi klasiklerine kondu. Bu markanin her urunuyle ask yasiyorum diyebilirim.
Gecen duvarimda da paylastim, 2018’fe yurtdisindan aldigim 3 parfumu (Hermes, Prada ve Guarlein) bekarlik evimde bir kutuda unutmusum. Parfum alip alip hediye edenlerdenim. Bunlar hepten kalmis bir kosede. Neyse ki 10 yila kadar kullaniliyormus.
Dedigin sayfaya bakayim N nscckts Ama ben denemek de isterim. Koku bambaska sey ya.
Bende bilmiyorum deneyeceğimMerhaba g5 masajı selülitlere iyi geliyor mu ya? Benim bayağı vardı bacağımda çünkü çok kahve vs tüketiyorum.spor kuru fırçalama selülit yağı ile bayağı azaldı ama kalçadskiler o kadar hoplama zıplama squata karşı gitmiyor kolay
lN nscckts elektra tatlicincap A Aylakkadin A Ametistt B bensimo S Skinkeyrlover yesa @ve etiketleyemedigim topikdaslar topigi açtım ne kadar iştirak edebilirim bilmem ama aklınıza eserse gördüğünüz duyduğunuz bı şey paylaşırsinizz
Beybi beni yarın bi' dürtükleGünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
fiddy son 2 gunnnnnnn
ben de alacaklarımı soyle sıraladım
1. goz altı ıcın dermoskın peptıtlı kremı (ilk sıra)
2. purest arbutın (ilk sıra)
3. purest enzım peelıng (ıkıncı sıra)
Sepetindeki 2 ürün ne kız, merak ettim
Beybi beni yarın bi' dürtükle
Geçen hafta fiddy yaptın ya bi' minnoşluk, bi parlaklık oldu mu? Şart mı yani?
Sepetimde ürün yok cnm kampanyalara bakarken bunları gördüm hangisini alıyım diye sorayım dedim sizlere oda bu kampa ocakta başlıyormuş 100 TL altı ürünler kocaman hayal kırıklığı yaşıyorumSepetindeki 2 ürün ne kız, merak ettim
Bu kampanya şu an aktif sepete ekleyip alabiliyorsun. Ürünlere yorum yapamayacağım.Sepetimde ürün yok cnm kampanyalara bakarken bunları gördüm hangisini alıyım diye sorayım dedim sizlere oda bu kampa ocakta başlıyormuş 100 TL altı ürünler kocaman hayal kırıklığı yaşıyorum
Ciddimisin cnm alınabiliyor mu gerçekten girip bakabildinmiBu kampanya şu an aktif sepete ekleyip alabiliyorsun. Ürünlere yorum yapamayacağım.
Valla sepetinde 2 ürün vardı, gördüm. Söylemezsen çatlarımSepetimde ürün yok cnm kampanyalara bakarken bunları gördüm hangisini alıyım diye sorayım dedim sizlere oda bu kampa ocakta başlıyormuş 100 TL altı ürünler kocaman hayal kırıklığı yaşıyorum
Tamam sözSen de gel yaaaa su cok güzel
Alınıyor ben fit Alive cellile mi ne onu 73 e aldım. Beğendiğim bı hesaptan gördüm ama ben cica krem niyetine aldım kızarıklık yatistirici onarıcı GibiCiddimisin cnm alınabiliyor mu gerçekten girip bakabildinmi
Evet baktım alınabiliyor. Sende bakabilirsinCiddimisin cnm alınabiliyor mu gerçekten girip bakabildinmi