- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben degil. Cin’de yasarken 20.000 usd maas alan yoneticinin kacan corabini gordukten sonra “Lanet olsun tum markalara, bundan sonra pazar mali forever” dedim. He yine de pazar amali almadim ama marka takintimi astim. Pek az marka giysi, canta ve ayakkabi biraktim.Bennnnn
Valla ben ayakkabıya para veririm ama vakko falan gidip bir gömleğe 7 bin vs vermem ben o paraya gider bir sürü şey alırım afhjj zara mango vs gibi yerlerden alıyorum. Ama pazardan da alırım çünkü bir pazarxım var markaları orjinalleri gidip getiriyor. Ondan asla vazgeçmemBen degil. Cin’de yasarken 20.000 usd maas alan yoneticinin kacan corabini gordukten sonra “Lanet olsun tum markalara, bundan sonra pazar mali forever” dedim. He yine de pazar amali almadim ama marka takintimi astim. Pek az marka giysi, canta ve ayakkabi biraktim.
Ama parfumleri de bu topikte masaya yatirsak fena olmaz sanki.
C ceycey0406
Valla ben ayakkabıya para veririm ama vakko falan gidip bir gömleğe 7 bin vs vermem ben o paraya gider bir sürü şey alırım afhjj zara mango vs gibi yerlerden alıyorum. Ama pazardan da alırım çünkü bir pazarxım var markaları orjinalleri gidip getiriyor. Ondan asla vazgeçmem
Ya ben bir kot ceket almıştım ipekyoldan artık düzgün bir şey bulamıyorum bu dediğin markalarda böyle dolanıp boş çıkıyorum. Nedense çoğu marka bozdu gibi geliyor malları bile sanki kaliteli değil artık gibiAyakkabi ayri. Ayak konforu her seyden once gelir. Lakin evlenirken (3,5 yil evvel) eleye eleye 54 cifte dusunce sadece 1 kar botu aldim. Zira hepsi stiletto ya da platform topuktu. Uzun sure de almam sanirim, oglum buyusun anca, hareketli bebe pesine kosamam.
Ben de Roman, İpekyol, Fabrika vb markalara geriledim. Hos bebekten sonra kendime yeni bir sey de almadim simdi farkettim. Varsa yoksa junior’a
Ben su an 2,5 yildir kendime kiyafet almamanin huznunu yasiyorum. Yorum yapamayacagim. Az otede aglayip geleyim.Ya ben bir kot ceket almıştım ipekyoldan artık düzgün bir şey bulamıyorum bu dediğin markalarda böyle dolanıp boş çıkıyorum. Nedense çoğu marka bozdu gibi geliyor malları bile sanki kaliteli değil artık gibi
Bende bir senelik evliyim eşim kartını vs verir istediğimi alayım diye ama borç var biraz çok almamaya çalışıyorum arada işte bekarken iyiydi şimdi ailemin yanına gidip geldikçe babam kartını verir eşini çok zorlama diye kızını tanıyor tabi afghh ona köstürüyorum afhjkBen su an 2,5 yildir kendime kiyafet almamanin huznunu yasiyorum. Yorum yapamayacagim. Az otede aglayip geleyim.
Saka bir yana, cogu marka oyle. Zibil gibi oldu hepsi.
Ama artık gitsemde bir şey beğenemiyorum arkadaş koca awm de bir tame bir şey beğenemiyorum bir tane beğeniyorum etiket etiket bin küsür arkadaş bu kazağada değmez diyip bırakıyorum bir kere yıkansa açılır yaniBen su an 2,5 yildir kendime kiyafet almamanin huznunu yasiyorum. Yorum yapamayacagim. Az otede aglayip geleyim.
Saka bir yana, cogu marka oyle. Zibil gibi oldu hepsi.
Mutluluklar.Bende bir senelik evliyim eşim kartını vs verir istediğimi alayım diye ama borç var biraz çok almamaya çalışıyorum arada işte bekarken iyiydi şimdi ailemin yanına gidip geldikçe babam kartını verir eşini çok zorlama diye kızını tanıyor tabi afghh ona köstürüyorum afhjk
Amin inşallah ya teşekkür ederim Herkese Allah kolaylık versinMutluluklar.
Allah borclarinizi odeme kolayligi versin.
Baba gibi baba.
Hangisi daha mantıklı bunu celli miİndirim de kızlar söyleyeyim mi sivilceme. Faydası olurmu N nscckts Kova hatunu S sepyazeytin C ceycey0406 S Skinkeyrlover
Merhaba g5 masajı selülitlere iyi geliyor mu ya? Benim bayağı vardı bacağımda çünkü çok kahve vs tüketiyorum.spor kuru fırçalama selülit yağı ile bayağı azaldı ama kalçadskiler o kadar hoplama zıplama squata karşı gitmiyor kolayO kadar haklısın ki bende arada selülit için spor yapıcam diye gaza geliyorum 5 dakika sonra fırça aldım yine gaza gelip sonra bir kere yaptım duruyor. G5 masajına gidicem artıkın
eğer ihtiyaç duyuyorsan iyi geliyorsa çıkar canım 3 e birşeycik olmazAl beybi al. Ben de çok beğendim gerçekten. Sanırım sen serumlardan ziyade kompleks ürünleri seviyorsun.
Aslında bunu kullandığım gecenin sabahında yüzümdeki o tazeliği hissedince diyorum acaba haftada üçe mi çıkarsam? Nisa belki bize bu konuda bir şeyler söyler yarın