- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
eliptik bisikletim bile dekor olarak duruyor ayol ne mekiği?ona üşenen mekik çekebilir mi hiç?ama spor salonuna yazılacağım gelecek hafta.anca başka spor yapanları görürsem gaza gelirim evde tek başıma olmuyor.Mekik çek bol bol çok iyi geliyor göbeğe
Sen bensin bende aynıyım yaaynı bennn.beyaz tişört de model kumaş çok beğenirsem 5 6 tane alırım farklı renkerini de.de factonun basic tişörtleri var ondan 20 tane var ben de renk renk.derilerin içine hırka içine gömlek içine jean ceket içine giyiyorum.biraz yıpranınca da evde giyiyorumm.
de facto da 2 çeşit kumaştan basic tişört var yazısız.birinin kumaşı ucuz duruyor diğeri efsane.avm ye gittikçe toplamıştım valla.Sen bensin bende aynıyım ya
O kadar haklısın ki bende arada selülit için spor yapıcam diye gaza geliyorum 5 dakika sonra fırça aldım yine gaza gelip sonra bir kere yaptım duruyor. G5 masajına gidicem artıkıneliptik bisikletim bile dekor olarak duruyor ayol ne mekiği?ona üşenen mekik çekebilir mi hiç?ama spor salonuna yazılacağım gelecek hafta.anca başka spor yapanları görürsem gaza gelirim evde tek başıma olmuyor.
Ben bunu elime kullanıyorum artık
Bende geçen sene mavide crop tişörtlerini 50 den almıştım. Beyaz kırmızı turuncu doldurmuştum geçen 200 idide facto da 2 çeşit kumaştan basic tişört var yazısız.birinin kumaşı ucuz duruyor diğeri efsane.avm ye gittikçe toplamıştım valla.
aa ağır mı geldi?ben çok beğendim.demek ki ciltten cilde değişiyor.centella hiç kullanmadım onu da merak ediyorum burada duydukça.ama almayacağımmm almamam lazım alma ceyceyyyyyyyBen bunu elime kullanıyorum artık
Yüzüme ağır geldi ama ellerime müthiş oldu,güzelliğine güzellik kattı desem yeridir sırf ellerim icin alırım ben bunu zaten epey götürür..tabi centella ile birlikte sürüyorum
valla ltb de 2 küsür bine mont görünce şok oldum sanki armani mübarek.montlarımıza sahip çıkalım anacığımm.fiyatlar uçmuşşBende geçen sene mavide crop tişörtlerini 50 den almıştım. Beyaz kırmızı turuncu doldurmuştum geçen 200 idibileydim daha çok alırdım
Ya geçen sene yeminle twist den 245 e palto aldım hatta ben bile fiyatına şaşırdım tek kalmıştı. Yapıştım zira o zaman bile 2 bin falandı geçen 245 e aldığımı 3 bin küsüre gördüm eve gelip sarıldımvalla ltb de 2 küsür bine mont görünce şok oldum sanki armani mübarek.montlarımıza sahip çıkalım anacığımm.fiyatlar uçmuşş
Evet ya gözenkler doluyor sabahına ağır geldi daha hafif bir peptit çeşidi bulmam lazımaa ağır mı geldi?ben çok beğendim.demek ki ciltten cilde değişiyor.centella hiç kullanmadım onu da merak ediyorum burada duydukça.ama almayacağımmm almamam lazım alma ceyceyyyyyyy
Al beybi al. Ben de çok beğendim gerçekten. Sanırım sen serumlardan ziyade kompleks ürünleri seviyorsun.harika görünüyorlar.2.sini ben de istiyorum.satayım evde ne varsa dolapta alayım peptid gene.
yok çok borçlandım almayayımmm.araba beni bitirdi 36.500 tl mi yedi namıssız.Evet ya gözenkler doluyor sabahına ağır geldi daha hafif bir peptit çeşidi bulmam lazım
Zaten nemlendiriyor mu kurutuyor mu pek anlamamıştım yapısını
Skin1004'ün centellasını kullanıyorum ben inanilmaz hafif bir ürün cok memnunum
Al al
Bende de var, üç yıldır köşede duruyor. Oysa ne heveslerle almıştım. Onu da satayım diyorum, kıyamıyorum. Spor salonuna gidince mecburen yapılıyor ama evde kendin spor yapmak istediğinde her gün arkası yarın oluyor.eliptik bisikletim bile dekor olarak duruyor ayol ne mekiği?ona üşenen mekik çekebilir mi hiç?ama spor salonuna yazılacağım gelecek hafta.anca başka spor yapanları görürsem gaza gelirim evde tek başıma olmuyor.
çocuğa 260 a cat bot almıştım.şu an fiyatlarını görünce ben de şok oldum.eskiden para harcamazken iyiydi artık ne alırsak kardayız bir daha o fiyatlara asla bulamıyoruz çünküYa geçen sene yeminle twist den 245 e palto aldım hatta ben bile fiyatına şaşırdım tek kalmıştı. Yapıştım zira o zaman bile 2 bin falandı geçen 245 e aldığımı 3 bin küsüre gördüm eve gelip sarıldım
Artık ne aldık kar saycaz zira her ay bindirim geliyorçocuğa 260 a cat bot almıştım.şu an fiyatlarını görünce ben de şok oldum.eskiden para harcamazken iyiydi artık ne alırsak kardayız bir daha o fiyatlara asla bulamıyoruz çünkü
satma dursun.bir gün içinden tekrar gelir kullanırsın.aslında tv izlerken harika oluyordu kullanıyordum.ama üşeniyorum aylardır.yürüyüş bandım da var onu da önce çamaşırlık olarak kullandım nevresim kuruttum üstünde .bir kaç aydır da katladım duvara dayadım.spor benim neyime anacığımm.Bende de var, üç yıldır köşede duruyor. Oysa ne heveslerle almıştım. Onu da satayım diyorum, kıyamıyorum. Spor salonuna gidince mecburen yapılıyor ama evde kendin spor yapmak istediğinde her gün arkası yarın oluyor.
Çok iyi yapmışsın. Sen gözenek görüntüsünü artırdığını, gözeneklerini genişlettiğini yazmıştın yanılmıyorsam. Ellerine şifa olsunBen bunu elime kullanıyorum artık
Yüzüme ağır geldi ama ellerime müthiş oldu,güzelliğine güzellik kattı desem yeridir sırf ellerim icin alırım ben bunu zaten epey götürür..tabi centella ile birlikte sürüyorum
bana da gelmiyor bu gruptan bildirim.iyi gecelerrr.yarın görüşürüz.Benim mesajlarımı alıntıladığınızda, tepki verdiğinizde bana bildirim gelmiyor. Neden acaba? Tek tek okumasam hiçbirini görmeyecektim. Atladığım varsa bilginize... Bilgisayardan giriyorum ve sık sık yapıyor bunu, bildirim gelmiyor. Gidip yatayım, sabah iş var hanımlar. Geceniz güzel geçsin, sabah misler gibi bir cilt ile uyanın beybiler.