iyiyiz iyiyiz sıkıntı yok kimse de şükürGecmis olsun.
Benim yıllardır çok az ya İlk 2 gün 5 ped gidiyor sonra azalarak bitiyorGruptakilerin hepsini müşteri say.
İnsallah tez vakitte gerceklessinSüper ya çok ahlaklılar.. inşallah bı kardeşler bir araya gelip bı organizasyon yapsak Çok mutlu olur ben yanındaysam mutlaka oturtup burda ne anlatıyorlar ne yapıyorlar diye çevirmen oluyorum resmen
Cok sukur. Enkazzede oldugum icin fena oluyorum her deprem haberinde, bir kez daha yikiliyorum. :/iyiyiz iyiyiz sıkıntı yok kimse de şükür
17 Ağustos muyduCok sukur. Enkazzede oldugum icin fena oluyorum her deprem haberinde, bir kez daha yikiliyorum. :/
Maalesef evet…17 Ağustos muydu
Benim halalarim kuzenler anneannem canım tek başına yakalandı Yalova da yazlıklarda .. el fenerinin yardımıyla zar zor atmış kendini dışarıya bı sure hap kullandı panik atak gibi oldu. Ölen tanıdıklar akrabalar oldu. Deprem Marmaradaydi ama tüm Türkiye yas evi olduMaalesef evet…
Amin. Evimiz fay hattinin uzerindeydi. Caddenin bir tarafi baoydan boya yikildi, devasa cukurlar olustu. Karsi tarafta tuzla buz olmamakla birlikte yine yikimlar oldu.Benim halalarim kuzenler anneannem canım tek başına yakalandı Yalova da yazlıklarda .. el fenerinin yardımıyla zar zor atmış kendini dışarıya bı sure hap kullandı panik atak gibi oldu. Ölen tanıdıklar akrabalar oldu. Deprem Marmaradaydi ama tüm Türkiye yas evi olduAllah bir daha yaşatmasın ülkemize
Yükselmeni severimfarkettin mi ben bir yükselince sebo bir anda tüm bakım rutin ve ürünlerini hatırlıyor
Limonlu su içtin mi sebbo benim de tansiyonum çıkar genelde limonlu su rahatlatıyor beniTansiyonumu dúşúremiyorum deli olacağım kızlar valla
Birkaç bardak üst üste su iç. 1-2 kere tuvalete çıkarsan düşer.
Güzel günlerde kullanın ışıltı pırıltı sağlık getirsin cildinize. Bende denemek istiyorum. The purest peptid.the purest in peptidini açtım sonunda.bayıldımmmm.süt gibi kıvamı rengi de krem renginde şeffaf değil.uygun bulursam yedekleyeceğim.
Ben de bu hafta açtım kullanmaya başladım kıvamı çok hoş sürdükten sonra yumuş yumuş oldu cildimthe purest in peptidini açtım sonunda.bayıldımmmm.süt gibi kıvamı rengi de krem renginde şeffaf değil.uygun bulursam yedekleyeceğim.