Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel günlerde kullanın ışıltı pırıltı sağlık getirsin cildinize. Bende denemek istiyorum. The purest peptid.
şimdi baktım fiyatına zam gelmiş.ben alalı 2 ay oldu.indirim olursa yedekleyeceğim takipteyim.cilde çok fazla ürün kullanma taraftarı değilim az öz gereklilerini alsak yeterli.öyle çok pahalı ürünlere de gerek yok.sigara içmemek bol su içmek haftada 3 kere maden suyu tüketmek ve sağlıklı beslenmenin daha çok faydası var.q 10 vitamin ve kolajen hapı kullanıyorum şu an.kolajen şase kullandım 2 ay.o da zamnlanmış hapını aldım naturagen in onu kullanıyorum.q10 de solgar marka.44 yaşındayım ama herkes en fazla 35 sin der.hayatımda sigara içmedim öyle fondotenlere kapatıcılara da boğmam cildimi bir tek beyaz pudra ya da transparan pudra kullanırım dışarı çıkarken.tek sorunum cildim çabuk lekelenir beyaz tenli olduğumdan ve güneşe hassas olduğumdan.

the purest in peptidini açtım sonunda.bayıldımmmm.süt gibi kıvamı rengi de krem renginde şeffaf değil.uygun bulursam yedekleyeceğim.
Yarasınnnn :KK76:Ben de çok seviyorum onu. Yüklenen puanla yedeğini bile aldım, koydum dolaba. Sabah kalktığında yüzünde bıraktığı his de muhteşem (bende öyle oldu yani) :KK45:
Tek pompa yetiyor canım. Haftada 2 kez kullanıyorum ama her gün kullanılabilir diyor dermatologlar. Ben haftada 2 gece kullanacağım için çabuk bitmez diye düşünüyorum ama biterse de üzülürüm gerçekten.

Yarasınnnn :KK76:Ben de çok seviyorum onu. Yüklenen puanla yedeğini bile aldım, koydum dolaba. Sabah kalktığında yüzünde bıraktığı his de muhteşem (bende öyle oldu yani) :KK45:
cidden öyle bu akşam ilk defa kullandım o kadar beğendim ki yenisini aramaya başladım netten.

cidden öyle bu akşam ilk defa kullandım o kadar beğendim ki yenisini aramaya başladım netten.
Sende de benim gibi yedekleme huyu var galiba. Beğendiğim bir şeyin yerine hemen yenisini koymak istiyorum. Bitene kadar kullan, bitince yenisini al yok bende.

Şuna da çok iyi diyorlar. Kullanan tanıdıklarım var. Purest'inki bitince bi' denesem mi bilemiyorum.

fiyatı çok iyiymiş ama bu sadece peptid değil .ben krem kıvamında ürün seviyorum maalesef.the purest a ondan bayıldım.leke ürünümü de nivea luminous ondan seçip aldım.herbaderm leke serumu da öyleydi süt gibi.renksiz akışkan ürünler faydalı ama yapış yapış geliyor bana az da kullansam.onları akşamları kullanacağım artık.ya da evdeyken dışarı çıkmayacaksam.

Sende de benim gibi yedekleme huyu var galiba. Beğendiğim bir şeyin yerine hemen yenisini koymak istiyorum. Bitene kadar kullan, bitince yenisini al yok bende.
hem de ne huy.mesela aynı tişörtün aynı renginden 4 tane var.bulamam bir daha diye aldım.geçen sene aldığım deri pantolonun aynısının bordosunu aldım bu hafta.neden?eskirse ya diğeri diye.3 kutu enzim peeling im var normal mi? :KK45:

hem de ne huy.mesela aynı tişörtün aynı renginden 4 tane var.bulamam bir daha diye aldım.geçen sene aldığım deri pantolonun aynısının bordosunu aldım bu hafta.neden?eskirse ya diğeri diye.3 kutu enzim peeling im var normal mi? :KK45:
Bence bu huy iyi bir şey değil çünkü ben de aynıyım. Purest niacinamide serumunu beğendim diye hemen yedeğini aldım. Diğer ürünlerin de yedeklerini aldım. Bir kıyafet alsam ve kendime yakıştırsam, kumaşı falan güzelse ya eskirse, ya leke olur da geçmezse korkusuyla bir tane daha alıyorum. Cidden bu iyi bir şey değil, yedekleme hastalığı deniyormuş buna. Bazen burada iyi dediğiniz ürünleri daha kullanmadan 2 tane alıyorum. :KK57: Allah gecinden versin de ölümlü dünya yani, 3 ay sonrası için ürün yedeklemeye de gerek olmamalı ama elimde değil, yedeğini alınca çok mutlu oluyorum.

şimdi baktım fiyatına zam gelmiş.ben alalı 2 ay oldu.indirim olursa yedekleyeceğim takipteyim.cilde çok fazla ürün kullanma taraftarı değilim az öz gereklilerini alsak yeterli.öyle çok pahalı ürünlere de gerek yok.sigara içmemek bol su içmek haftada 3 kere maden suyu tüketmek ve sağlıklı beslenmenin daha çok faydası var.q 10 vitamin ve kolajen hapı kullanıyorum şu an.kolajen şase kullandım 2 ay.o da zamnlanmış hapını aldım naturagen in onu kullanıyorum.q10 de solgar marka.44 yaşındayım ama herkes en fazla 35 sin der.hayatımda sigara içmedim öyle fondotenlere kapatıcılara da boğmam cildimi bir tek beyaz pudra ya da transparan pudra kullanırım dışarı çıkarken.tek sorunum cildim çabuk lekelenir beyaz tenli olduğumdan ve güneşe hassas olduğumdan.
Mineaderm peptid de 2. Kutudayım çok güzel ama değiştirmek istiyorum. 2,5 litre su içiyorum hergün maden suyu tüketiyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum. Day to day, barbaris collagen 3 er ay kullandım. Suda kolajen tip1,2,3 aldım ama kokusu kötü geldi kullanamıyorum. Omepa Q10 kullanıyorum. B12, D vitamini, demir takviyeleri de alıyorum. Benimde yaşım 44 ve genellikle 35-37 arasında tahmin yapıyorlar.
Cosmed enzim peeling e alternatif th purest in yeşil peelingini denemek istiyorum. Peptid de the purest denemek istiyorum.
Az önce be bright serisinde retinil gördüm.
% 1 vitamin A, % 5 vitamin E içeriyor. Denesem mi dedim.

ahha sonunda benim kafadan bir gadınnn geldiii. :KK200: sonbahar sezonunda neler giyeceksin merak ettim bak.ben deri pantolon seviyorum eskiden hep skinny jean giyerdim geçen seneden beri deri ye taktım.mangonunkiler güzel.deri ceket içine beyaz tişört altına jean sneakers kombini de favorimdir kurtarıcıdır.

Eklentiler

• IMG_20221010_011114.jpg
    IMG_20221010_011114.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 31
ahha sonunda benim kafadan bir gadınnn geldiii. :KK200: sonbahar sezonunda neler giyeceksin merak ettim bak.ben deri pantolon seviyorum eskiden hep skinny jean giyerdim geçen seneden beri deri ye taktım.mangonunkiler güzel.deri ceket içine beyaz tişört altına jean sneakers kombini de favorimdir kurtarıcıdır.
Bende öyle hep skinny jean giyerdim. Bu aralar ise mom jean , bol kumaş pantolon ile bol kotlara sardım. Şu berskanın kumaşları var ya siyah gri hep aldım. Beyaz kısa tişört ve siyah, yeşil mavi deri ceketlerle kombinliyorum. Altınada ceketle aynı renk spor ayakkabı ya da çanta ayakkabı kombını yapıyorum

Bol deri pantolon gördüm kazaklarla çok güzel oluyor çok bol değil tabi onu almayı planlıyorum

Bol deri pantolon gördüm kazaklarla çok güzel oluyor çok bol değil tabi onu almayı planlıyorum
al valla.sana da çok yakışır.sen gençsin zayıfsın daha kısa crop tarzı da giyebilrisin üstüne bana olmuyor göbeğim çıkıyor maalesef

al valla.sana da çok yakışır.sen gençsin zayıfsın daha kısa crop tarzı da giyebilrisin üstüne bana olmuyor göbeğim çıkıyor maalesef
Aşırı açık ve ya askılı crop giymiyorum ama crop tişört giyiyorum seviyorum. Ama ben de bir huy var aynk tişörtün farklı renklerini alırım ya da beyaz tişörtlerden aynı modelden sürekli alırım. 🫤

Aşırı açık ve ya askılı crop giymiyorum ama crop tişört giyiyorum seviyorum. Ama ben de bir huy var aynk tişörtün farklı renklerini alırım ya da beyaz tişörtlerden aynı modelden sürekli alırım. 🫤
aynı bennn.beyaz tişört de model kumaş çok beğenirsem 5 6 tane alırım farklı renklerini de.de factonun basic tişörtleri var ondan 20 tane var ben de renk renk.derilerin içine hırka içine gömlek içine jean ceket içine giyiyorum.biraz yıpranınca da evde giyiyorumm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X