Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mekik çek bol bol çok iyi geliyor göbeğe
eliptik bisikletim bile dekor olarak duruyor ayol ne mekiği?ona üşenen mekik çekebilir mi hiç?ama spor salonuna yazılacağım gelecek hafta.anca başka spor yapanları görürsem gaza gelirim evde tek başıma olmuyor.

aynı bennn.beyaz tişört de model kumaş çok beğenirsem 5 6 tane alırım farklı renkerini de.de factonun basic tişörtleri var ondan 20 tane var ben de renk renk.derilerin içine hırka içine gömlek içine jean ceket içine giyiyorum.biraz yıpranınca da evde giyiyorumm.
Sen bensin bende aynıyım ya 🤣

eliptik bisikletim bile dekor olarak duruyor ayol ne mekiği?ona üşenen mekik çekebilir mi hiç?ama spor salonuna yazılacağım gelecek hafta.anca başka spor yapanları görürsem gaza gelirim evde tek başıma olmuyor.
O kadar haklısın ki bende arada selülit için spor yapıcam diye gaza geliyorum 5 dakika sonra fırça aldım yine gaza gelip sonra bir kere yaptım duruyor. G5 masajına gidicem artıkın

Ben bunu elime kullanıyorum artık 😂
Yüzüme ağır geldi ama ellerime müthiş oldu,güzelliğine güzellik kattı desem yeridir sırf ellerim icin alırım ben bunu zaten epey götürür..tabi centella ile birlikte sürüyorum
aa ağır mı geldi?ben çok beğendim.demek ki ciltten cilde değişiyor.centella hiç kullanmadım onu da merak ediyorum burada duydukça.ama almayacağımmm almamam lazım alma ceyceyyyyyyy :KK45:

Bende geçen sene mavide crop tişörtlerini 50 den almıştım. Beyaz kırmızı turuncu doldurmuştum geçen 200 idi 😂 bileydim daha çok alırdım😂
valla ltb de 2 küsür bine mont görünce şok oldum sanki armani mübarek.montlarımıza sahip çıkalım anacığımm.fiyatlar uçmuşş

valla ltb de 2 küsür bine mont görünce şok oldum sanki armani mübarek.montlarımıza sahip çıkalım anacığımm.fiyatlar uçmuşş
Ya geçen sene yeminle twist den 245 e palto aldım hatta ben bile fiyatına şaşırdım tek kalmıştı. Yapıştım zira o zaman bile 2 bin falandı geçen 245 e aldığımı 3 bin küsüre gördüm eve gelip sarıldım😂

aa ağır mı geldi?ben çok beğendim.demek ki ciltten cilde değişiyor.centella hiç kullanmadım onu da merak ediyorum burada duydukça.ama almayacağımmm almamam lazım alma ceyceyyyyyyy :KK45:
Evet ya gözenkler doluyor sabahına ağır geldi daha hafif bir peptit çeşidi bulmam lazım
Zaten nemlendiriyor mu kurutuyor mu pek anlamamıştım yapısını
Skin1004'ün centellasını kullanıyorum ben inanilmaz hafif bir ürün cok memnunum
Al al 😆😆😆

harika görünüyorlar.2.sini ben de istiyorum.satayım evde ne varsa dolapta alayım peptid gene. :KK45:
Al beybi al. Ben de çok beğendim gerçekten. Sanırım sen serumlardan ziyade kompleks ürünleri seviyorsun.
Aslında bunu kullandığım gecenin sabahında yüzümdeki o tazeliği hissedince diyorum acaba haftada üçe mi çıkarsam? :KK45: Nisa belki bize bu konuda bir şeyler söyler yarın :KK76:

Evet ya gözenkler doluyor sabahına ağır geldi daha hafif bir peptit çeşidi bulmam lazım
Zaten nemlendiriyor mu kurutuyor mu pek anlamamıştım yapısını
Skin1004'ün centellasını kullanıyorum ben inanilmaz hafif bir ürün cok memnunum
Al al 😆😆😆
yok çok borçlandım almayayımmm.araba beni bitirdi 36.500 tl mi yedi namıssız. :KK45:

Bende de var, üç yıldır köşede duruyor. Oysa ne heveslerle almıştım. Onu da satayım diyorum, kıyamıyorum. Spor salonuna gidince mecburen yapılıyor ama evde kendin spor yapmak istediğinde her gün arkası yarın oluyor.

Ya geçen sene yeminle twist den 245 e palto aldım hatta ben bile fiyatına şaşırdım tek kalmıştı. Yapıştım zira o zaman bile 2 bin falandı geçen 245 e aldığımı 3 bin küsüre gördüm eve gelip sarıldım😂
çocuğa 260 a cat bot almıştım.şu an fiyatlarını görünce ben de şok oldum.eskiden para harcamazken iyiydi artık ne alırsak kardayız bir daha o fiyatlara asla bulamıyoruz çünkü :KK45:

Bende de var, üç yıldır köşede duruyor. Oysa ne heveslerle almıştım. Onu da satayım diyorum, kıyamıyorum. Spor salonuna gidince mecburen yapılıyor ama evde kendin spor yapmak istediğinde her gün arkası yarın oluyor.
satma dursun.bir gün içinden tekrar gelir kullanırsın.aslında tv izlerken harika oluyordu kullanıyordum.ama üşeniyorum aylardır.yürüyüş bandım da var onu da önce çamaşırlık olarak kullandım nevresim kuruttum üstünde .bir kaç aydır da katladım duvara dayadım.spor benim neyime anacığımm.

Ben bunu elime kullanıyorum artık 😂
Yüzüme ağır geldi ama ellerime müthiş oldu,güzelliğine güzellik kattı desem yeridir sırf ellerim icin alırım ben bunu zaten epey götürür..tabi centella ile birlikte sürüyorum
Çok iyi yapmışsın. Sen gözenek görüntüsünü artırdığını, gözeneklerini genişlettiğini yazmıştın yanılmıyorsam. Ellerine şifa olsun :nazar:

Benim mesajlarımı alıntıladığınızda, tepki verdiğinizde bana bildirim gelmiyor. Neden acaba? Tek tek okumasam hiçbirini görmeyecektim. Atladığım varsa bilginize... Bilgisayardan giriyorum ve sık sık yapıyor bunu, bildirim gelmiyor. Gidip yatayım, sabah iş var hanımlar. Geceniz güzel geçsin, sabah misler gibi bir cilt ile uyanın beybiler.

Benim mesajlarımı alıntıladığınızda, tepki verdiğinizde bana bildirim gelmiyor. Neden acaba? Tek tek okumasam hiçbirini görmeyecektim. Atladığım varsa bilginize... Bilgisayardan giriyorum ve sık sık yapıyor bunu, bildirim gelmiyor. Gidip yatayım, sabah iş var hanımlar. Geceniz güzel geçsin, sabah misler gibi bir cilt ile uyanın beybiler.
bana da gelmiyor bu gruptan bildirim.iyi gecelerrr.yarın görüşürüz. :KK200:

kore dizime devam edeyim.well intended love adı.bu 6.kore dizim.kadınlar çok güzel ciltleri pırıl pırıl saçlar kusursuz erkekler kılsız tüysüz kaslı.koreli doğmak varmış tühh.ama tabi ki güney koreli.kuzey kore yi bir manyak yönetiyor çünkü. :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X