Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süper ya çok ahlaklılar.. inşallah bı kardeşler bir araya gelip bı organizasyon yapsak Çok mutlu olur ben yanındaysam mutlaka oturtup burda ne anlatıyorlar ne yapıyorlar diye çevirmen oluyorum resmen 🤭
İnsallah tez vakitte gerceklessin 😍
Ben de Japonya’yi gormeyi isterim. Bebe azicik buyusun hiz kazanir seyahatlerimiz insallah. 🥲

Maalesef evet…
Benim halalarim kuzenler anneannem canım tek başına yakalandı Yalova da yazlıklarda .. el fenerinin yardımıyla zar zor atmış kendini dışarıya bı sure hap kullandı panik atak gibi oldu. Ölen tanıdıklar akrabalar oldu. Deprem Marmaradaydi ama tüm Türkiye yas evi oldu 😔 Allah bir daha yaşatmasın ülkemize

Benim halalarim kuzenler anneannem canım tek başına yakalandı Yalova da yazlıklarda .. el fenerinin yardımıyla zar zor atmış kendini dışarıya bı sure hap kullandı panik atak gibi oldu. Ölen tanıdıklar akrabalar oldu. Deprem Marmaradaydi ama tüm Türkiye yas evi oldu 😔 Allah bir daha yaşatmasın ülkemize
Amin. Evimiz fay hattinin uzerindeydi. Caddenin bir tarafi baoydan boya yikildi, devasa cukurlar olustu. Karsi tarafta tuzla buz olmamakla birlikte yine yikimlar oldu.

Rabbim kimseye ama kimseye yasatmasin. Ailece pijamalarimizla enkazdan ciktik ama tum mal varligimiz gitti…Sifirdan basladik her seye. Cok sukur gecti ama izleri hala teyze. Komsularimizdan sag cikan olmamisti bizde de. 😔

Trendyolda bazı ürünler 100 TL altina düşmüş alayimmi bunu nisacim nedersin @nsscks 😂❤️

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-11-22-16-48-557_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-10-11-22-16-48-557_trendyol.com.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 31
the purest in peptidini açtım sonunda.bayıldımmmm.süt gibi kıvamı rengi de krem renginde şeffaf değil.uygun bulursam yedekleyeceğim.
Güzel günlerde kullanın ışıltı pırıltı sağlık getirsin cildinize. Bende denemek istiyorum. The purest peptid.

the purest in peptidini açtım sonunda.bayıldımmmm.süt gibi kıvamı rengi de krem renginde şeffaf değil.uygun bulursam yedekleyeceğim.
Ben de bu hafta açtım kullanmaya başladım kıvamı çok hoş sürdükten sonra yumuş yumuş oldu cildim :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X