- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik anlatmışsın ama gülemedim kız. Allah korusun. Maalesef ülkemizin gerçeği deprem ve yine maalesef çok tedbirsiz yaşıyoruz. Hemen çocuğuna sarılıyorsun, ne tatlı. Evde deprem bölgem falan yok valla, donup kalıyorum o an. Sonra ellerim, bacaklarım falan titriyor. 2 yıl önceki İzmir depremi tam bir felaketti. Kedilerimi bırakıp kaçamadım, çok korkunçtu. Neyse, konuyu kapatalım, en korktuğum şey deprem.ya dayım korkuttu beni aslında ah dayı ah seneler önce bir iş için geldi kendisi bizde kaldı konuşuyordur görevi de mta dan ,depremle ilgili bir çalışma yapmışlardı antep için kolay kolay yıkıcı deprem olmaz ama olursa şehir silinir demişti sağolsun benim gibi duyguları üst notadan yaşayan birine denilecek en anlamlı cümleydi o günden beridir en ufak sarsıntıda allah allah diye ahsenin yanına koşuyorum evde güvenli deprem bölgelerimiz var eğer olursa diye
Sakin dostum şaka yaptım bunu alcam tmdir @nsccktsburası 17 mayısda açıldı yani ben 17 mayısdan beri salisilik asitden bahsediyorum düşün bakalım hep hangisini önermişimdir sebo gerçekten birgün kalp krizi geçirticeksin bana
Şu an Nisa o kadar haklı ki S sebbo Mesajını üç kez okudum, cidden tonik tavsiyesi istiyormuşsun yanlış okumamışım. Deli kız ya şaşkın şaşkınburası 17 mayısda açıldı yani ben 17 mayısdan beri salisilik asitden bahsediyorum düşün bakalım hep hangisini önermişimdir sebo gerçekten birgün kalp krizi geçirticeksin bana
yemin ederim derin nefes verdim hoh diyeSakin dostum şaka yaptım bunu alcam tmdir @nscckts
Şaka yaptım yeminle S sepyazeytin
delirtme nisa mı?başka şakalar yapŞaka yaptım yeminle S sepyazeytin
Aaa 200 ml yüz kremi miN nscckts canım Maru.Derm yeni ürünler çıkarmış. Şu an 3 al 2 öde kampanyası var. İki krem var ilgimi çeken. Boyun, dekolte ve çene altı gibi bölgelerin yıpranmasını önlemek için hangisini kullanmak etkili olur sence?
Maruderm Krem Bariyer Onarıcı & Güçlendirici 200 ml Fiyatı - Trendyol
Maru.Derm Maruderm Bariyer Onarıcı & Güçlendirici Ceramide Cilt Bakım Kremi 200 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Maru.Derm Maruderm Niacinamide %10 Leke Karşıtı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Krem 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maru.Derm Maruderm Niacinamide %10 Leke Karşıtı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Krem 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar bir de tam hatırlamıyorum kaç TL yazdığınızı ama 20+ TL yazdığınız Claderm nar özlü kil maskesini ben Gratis'ten Gratis kart indirimi ile 11,50 TL'ye aldım, bilginiz olsun. Yani daha ucuz.
"Getirin benim dil altı hapımı" dediğin an Sebbo bir dermatoloğa dönüşüp hepimize tavsiye vermeye başlayacak gibime geliyor.farkettin mi ben bir yükselince sebo bir anda tüm bakım rutin ve ürünlerini hatırlıyor
O benim bir tanecik aşkım. Şunca ürün kullandım, bana deseler ki tüm bakım ürünlerini atman lazım ama bir tanesini seçebilirsin, ben hemen SVR serum derim.Sivilce söndürmek için svr yeşil serumda çok etkili. Tüm yüze sürebiliyorsun yağlanmayı parlamayı önlüyor. Kadife gibi bir his bırakıyor. Dolayısıyla makyaj bazı olarakta çok efektif.
Az kaldı geliştirecegim kendimi çok pis taktım bn bu işe annem taktın sen bu işe bu sene diyor S sepyazeytinCosmed
"Getirin benim dil altı hapımı" dediğin an Sebbo bir dermatoloğa dönüşüp hepimize tavsiye vermeye başlayacak gibime geliyor.
ben dolaptan svr serum aldım satıcı karıştırmış yerine the purest bha tonik gelmişti.bir kavuşamadık svr ile birbirimize.O benim bir tanecik aşkım. Şunca ürün kullandım, bana deseler ki tüm bakım ürünlerini atman lazım ama bir tanesini seçebilirsin, ben hemen SVR serum derim.
Evet, bayağı da övülmüş. Yüz ve vücut kremi aslında sanırım. Ben boyun ve dekolteye çok önem veriyorum ve minnacık kremlere de kıyamıyorum. İyi ki çıkarmışlar.Aaa 200 ml yüz kremi mi
saçında boya var mı sebbo?Az kaldı geliştirecegim kendimi çok pis taktım bn bu işe annem taktın sen bu işe bu sene diyor S sepyazeytin
oda iyiymiş kullanaydin boşver S sepyazeytinO benim bir tanecik aşkım. Şunca ürün kullandım, bana deseler ki tüm bakım ürünlerini atman lazım ama bir tanesini seçebilirsin, ben hemen SVR serum derim.