Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En değerli giysimiz, cildimiz Ceycey :KK45:
valla büyük şehirlerde ye kürküm ye anacığımmm.eşofmanla gittim geçen beymen club a yüzüme bakan olmadı.çık dışarı pis fakir dediler sankim içlerinden.ama şık şıkıdım gittim biraz da değerli takı saatle valla kapıda hoşgeldiniz dediler.ha boşa dediler tek bir şey alacak bütçem yok bu aylarda.:KK45::KK45:

cosmedden memnun kalmayan herkese sorayım normalde ovaladınız ya yüzünüzü yavaş yavaş avuç avuç suyla adım adım çözüyorsunuz yüzünüzdeki yağı değil mi direkt yıkamaya geçmeden süt kıvamına geliyor yumuşatıyorsunuz ondan sonra komple yıkayıp büyük pompa yıkama jeli alığ elde köpürtüp sonra yüzü köpürtüp yıkıyorsunuz değil mi?

tüm bunları bu şekilde yaptıktan sonra ciltde temiz gıcır his kalıyor mu yoksa nemlendirici sürülmüş gibi mi hissediyorsunuz yani normalde içten temizlendiğini hissetmeniz lazım o his var mı yoksa sanki yüzünüzün içine yağ işlemiş gibi mi hissediyorsunuz
Aynen bu aşamada temizliyorum temizlendiğini de hissediyorum.ama alnım pütür pütür çenem kocaman baş vermeyen sivilce ile kaplandı ben arbutine bağlamıştım ama onaylandı cosmed yapıyor

teşekkür ederim çok şükür kimsede biryerde birşey yokda bina çok salak çıktı resmen zıpladı
Bizom şuan yaşadığımız şehirde büyük deprem yaşandı meşhur bikac yıl önce birkaç şehri vuran ilk büyük korkum ve deprem deneyimim o zaman oldu ama sitenin zemini çok sağlam çift demir kolon mu yapılmış ne ama çok net hatırlıyorum önünde Cisem ve not defterleri kozmetik dersi çalışırken oldu ayağa kalktım ve sarsıntdan düştüm yere. O gün bugündür deprem çantası hazır bulunduruyotum çok korkunçtu

Aynen bu aşamada temizliyorum temizlendiğini de hissediyorum.ama alnım pütür pütür çenem kocaman baş vermeyen sivilce ile kaplandı ben arbutine bağlamıştım ama onaylandı cosmed yapıyor
evet cosmed çoğunluğa uymadı maalesef allahtan ki kışa girerken vücudunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz duş nemlendiricisi gibi değerlendirilebilecek ürün hiç değilse

yesa yesa sen borsa oynamıyorsun sanırım artık.hektaş bölündü bugün mesela.bundan sonra tekrar çıkışa geçebilir.ytd.açılımı:yatırım tavsiyesi değüldürrrrrr. :KK45:

Borsa oynanmaz kardeş borsa yatırım yeridir

Aynen canım takip devam 3 tane hissede param bekleme devam bakalım

Konuya uygun bağlayayım

Çift aşama yapıldı

Niacinamide sürüldü

Birazdan foto geliyor

Başın sağolsun S Skinkeyrlover
Umarım iyisindir 😕
Teşekkür ederim. Aramız çok iyiydi dedemle buraya bile şey yazmıştım birkaç gün önce dedem bile hello girl diyor diye 😂Garip bir his tabii ki ama o da böyle isterdi yoksa yaşasa benim için bir şey yok iyi ama zorluk çekecek olan o bencilce oluyor bir yerde. O gün gayet yürüyüşünü falan yaptı elden ayaktan düşmedi o da böyle olsun isterdi. 🌼

Şimdi kızlar

Göz altına bir ürün lazım resimden de belli

Lekeler var onlar için arbutin alacagim

Bi de lifting etkisi yapan bir urun lazım da bu kadar kaldıracak bir urun yoktur heralde piyasada hahha bana gençli aşırı falan lazım

Onun dışında sadece niacinamide olan bir yüz 20221011_204725.jpg

Şimdi kızlar

Göz altına bir ürün lazım resimden de belli

Bi de lifting etkisi yapan bir urun lazım da bu kadar kaldıracak bir urun yoktur heralde piyasada hahha bana gençli aşırı falan lazım

Onun dışında sadece niacinamide olan bir yüz Eki Görüntüle 3144010
Ayy şimdi kendi sivilcelerimin resmini çekicem😢Tabi yaşi bilmiyorum..ama yüzünüz temiz👍

bence buna ihtiyaç var . keşke yapsan, trendyol hepsiburada sahibinden gibi sitelerde satışını yaparsın ,sitelerde baktım pedlere küçükler yatınca rahat oturunca sızacak gibi duruyorlar , üç aşağı beş yukarı aynı. şööyyyleeeeee tüm çamaşırı kapatacak ama pantolondan belli olmayacak genişlikde pede o anlattığın gibi pede bence çok ihtiyaç var en çok okul çağındaki ortaokul lise gençleri tercih eder, onlar için okulda ped daha konfor gerektirecektir sonra lohusalar benim gibi çok yoğunlar, kilolular geniş çamaşır giyenler... lazım kesinlikle . gir bu işe valla birsürü alırım :KK70:

O kadar guzel bir urun ki; onden, ortadan ve arkadan olmak uzere 6 kanadi var. Cepecevre sarmaliyor. Bizdeki pedlerle camasirlar zaten uyumsuz. Vaktiyle P & G’ye tavsiye olarak da yolladim ama alismislar standart urune. Bizdeki hicbir marka kesinlikle yaninda. Bile gecemez. Grrekirse ilk etapta numune bazli baslayacagim ama yapacagim bu isi. Sen, kizin, ben en azindan 3 musteri hazir 🤣

O kadar guzel bir urun ki; onden, ortadan ve arkadan olmak uzere 6 kanadi var. Cepecevre sarmaliyor. Bizdeki pedlerle camasirlar zaten uyumsuz. Vaktiyle P & G’ye tavsiye olarak da yolladim ama alismislar standart urune. Bizdeki hicbir marka kesinlikle yaninda. Bile gecemez. Grrekirse ilk etapta numune bazli baslayacagim ama yapacagim bu isi. Sen, kizin, ben en azindan 3 musteri hazir 🤣
Gruptakilerin hepsini müşteri say.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X