Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikaten ya...ama o bak kuruturmuş seni hayırlısı olmuşben dolaptan svr serum aldım satıcı karıştırmış yerine the purest bha tonik gelmişti.bir kavuşamadık svr ile birbirimize.
Neyi kullanaydım kız? Kullanıyorum ya işte şaşkın, yine neyi karıştırdın?oda iyiymiş kullanaydin boşver S sepyazeytin
senle beni neyi olacakNeyi kullanaydım kız? Kullanıyorum ya işte şaşkın, yine neyi karıştırdın?
Gece detayli bakcam baya da sayfa biriktiEvet, bayağı da övülmüş. Yüz ve vücut kremi aslında sanırım. Ben boyun ve dekolteye çok önem veriyorum ve minnacık kremlere de kıyamıyorum. İyi ki çıkarmışlar.
Aaaayyyy, vallahi o kadar güldüm ki Çok iyi yasenle beni neyi olacak
hep kozmetik kozmetik.saç baş giyim kuşamla ilgilenen gadınnn yoh muu aranızda yavv?Gece detayli bakcam baya da sayfa birikti
Beni bekleyin anacımmm
aynı bha dan evde vardı.iade ettim mecburen.
ayy beni bekleyin anacıımm lafı maziye götürdü olacak o kadarda beni özleyin anacıımm derdi ya oya başar direkt o fonda okudum yazdığınıGece detayli bakcam baya da sayfa birikti
Beni bekleyin anacımmm
Annem yanımda namaz kılıyor selam verdi neye gülüyorsun diyor S sepyazeytinAaaayyyy, vallahi o kadar güldüm ki Çok iyi ya
Benim gözüm giysi görmüyor artık ceyhep kozmetik kozmetik.saç baş giyim kuşamla ilgilenen gadınnn yoh muu aranızda yavv?
saçlarımı senede 2 kez kendi rengime boyatıyorum kıyafetde de markaya asla bakmam neyi beğenirsem onu alırım takılarda da inanılmaz minimalist bir insanım inceeeecik var yok arası yüzükler kolyeler severim minnnaaacıkhep kozmetik kozmetik.saç baş giyim kuşamla ilgilenen gadınnn yoh muu aranızda yavv?
En değerli giysimiz, cildimiz Ceyceyhep kozmetik kozmetik.saç baş giyim kuşamla ilgilenen gadınnn yoh muu aranızda yavv?
Kozmetik konuşalım ya varya girince hepsini alıp çıkmak istiyorum öyle bir yer açmak isterdim valla @Kova hatunu C ceycey0406Benim gözüm giysi görmüyor artık cey
Her yer serum her yer krem dolsun
dün kozmetik dolabımı temizledim bir baktım aman allahım ne bulduysam almışım.artık tek bir şey almammmmm.savaş çıksa 3 yıl sığınakta kalsam yetecek kadar kozmetiğim olmuşBenim gözüm giysi görmüyor artık cey
Her yer serum her yer krem dolsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallahEki Görüntüle 3143944 bu kadar hissedilir mi ya resmen zemin hıçkırdı bu binanın ne kadar kötü olduğunu mu gösterir acaba böyle sarsılması bu küçük depremde
teşekkür ederim çok şükür kimsede biryerde birşey yokda bina çok salak çıktı resmen zıpladıÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
Katılıyorum süper bir nokta atışı yaptın cnm ama tek üzüldüğüm konu burada gösterdiğim dirayeti diyet yaparken gösteremiyorum ona üzülüyorum @sepyazeytinEn değerli giysimiz, cildimiz Ceycey